ξέρω ότι τα προβλήματα είναι τεράστια από οχήματα, εξοπλισμό και προσωπικό, υπηρετώ σε κόκκινη περιοχή και η κατάσταση είναι τραγική σε αυτά πού είπα πιο πάνω, απλά μού φενεται τρελό να διαλυθεί το σώμα, πολεμήστε με αυτά πού εχεται μας λένε.gramm έγραψε:Φίλε μου μακάρι να ήταν ***** για να περνάει η ώρα αλλά δυστυχώς αυτά ακριβώς τα λόγια δεν προέρχονται από εμένα μόνο αλλά και από στελέχη του σώματος. Τώρα δεν ξέρω που ακριβώς είσαι εσύ ή τι είσαι αλλά τα προβλήματα είναι τεράστια πλέον και δεν κρύβονται ειδικά στην επαρχία.
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 22, 2021 1:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 135
mikeangel έγραψε:ξέρω ότι τα προβλήματα είναι τεράστια από οχήματα, εξοπλισμό και προσωπικό, υπηρετώ σε κόκκινη περιοχή και η κατάσταση είναι τραγική σε αυτά πού είπα πιο πάνω, απλά μού φενεται τρελό να διαλυθεί το σώμα, πολεμήστε με αυτά πού εχεται μας λένε.
Λοιπόν με την εμπειρία που εχεις φίλε μου πιστεύεις ότι μπορείτε μέχρι και την επόμενη αντιπυρική (που θα υπάρχουν και αλλες απωλειες προσωπικού σίγουρα) μπορείτε να ανταπεξέλθετε ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 22, 2021 5:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Selby23 έγραψε:Λοιπόν με την εμπειρία που εχεις φίλε μου πιστεύεις ότι μπορείτε μέχρι και την επόμενη αντιπυρική (που θα υπάρχουν και αλλες απωλειες προσωπικού σίγουρα) μπορείτε να ανταπεξέλθετε ;
Όπως είπε και ο φίλος πολεμάμε με ότι έχουμε και όπως μπορούμε. Η αντιπυρική με τα χίλια ζόρια θα βγεί. Με ανάκληση αδειών (καλά φέτος οι μόνιμοι έλεγαν άδεια και δάκρυζαν από τα γέλια) , με υπερωρίες των πενταετών-συμβασιούχων (νομίζω υπήρξε και διαταγή που έδινε επιπλέον ώρες στους εποχικούς αν ξέρει κάποιος εποχικός να μας πεί), με επιπλέον βάρδιες απο εθελοντές (πολλοί κάνουν τις διπλές βάρδιες από όσες θα έπρεπε επειδή θέλουν να βοηθήσουν) απλά όπως καταλαβαίνετε είναι πλέον τεντωμένο σχοινί η κατάσταση και το προσωπικό είναι καταπονημένο και γερασμένο. Για τις απώλειες που λές ισχύει η φράση κάθε πέρυσι και καλύτερα παρόλα αυτά γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια από όλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 22, 2021 5:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Selby23
Σήμερα ένας φιλος μου γράφτηκε εθελοντής πυροσβέστης σε μεγάλο σταθμό. Και μέσα σε όλα του είπαν ότι τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοέμβρη θα βγει προκήρυξη όπως Ακουγόταν. Το θεωρούσαν σίγουρο κιόλας. Σε ερώτηση γιατί δεν το είπε ο Πρωθυπουργός στην ΔΕΘ του απάντησαν ότι δεν ήταν νέο για να το ανακοίνωσει. Και επίσης έδιωξαν λένε εποχικούς που πήγαν να διαμαρτυρηθούν στην ΔΕΘ λέγοντας τους «αφού σας είπαμε θα σας βγάλουμε προκήρυξη για να μπείτε φέτος μην δημιουργείτε θέματα». Μέσα στις άκρες αυτά του είπαν. Τώρα ο θεός και η ψυχή του 😂
Η ίδια πηγή είναι που σου είπε και για τις απολύσεις;
- Selby23
Rad. έγραψε:Η ίδια πηγή είναι που σου είπε και για τις απολύσεις;
Διευκρίνισα είναι παιδί που γράφτηκε εθελοντής δεν λέω δικά μου. Αυτά μου είπε που του είπαν αυτά σας λέω. Αν είναι να μην τα λέμε να ξέρουμε.
Δε διευκρίνισες,(λένε) έγραψες. Αν ήμουν στη θέση σου θα σκεφτόμουν αυτό για τις απολύσεις, δεν είναι σοβαρά πράγματα που θα τα μεταφέρουμε και στο φόρουμ. Ας γίνεται καλύτερο φιλτράρισμα.Φιλικά σου τα λέω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Άλλη η έννοια της λέξης έδιωξαν και άλλο της λέξης απέλυσαν. Εάν ήθελες να γράψεις ότι σου είπε κάποιος ότι τούς απέλυσαν, να ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει.
- Selby23
Rad. έγραψε:Δε διευκρίνισες,(λένε) έγραψες. Αν ήμουν στη θέση σου θα σκεφτόμουν αυτό για τις απολύσεις, δεν είναι σοβαρά πράγματα που θα τα μεταφέρουμε και στο φόρουμ. Ας γίνεται καλύτερο φιλτράρισμα.Φιλικά σου τα λέω.
Κάτσε το έδιωξαν το είπα από μια συγκέντρωση που πήγαν να κάνουν στην ΔΕΘ κάποιοι εποχικοί όχι τους έδιωξαν από το σώμα. Αν είναι δυνατόν, διαβάστε καλύτερα τι γράφουμε, μην προτρέχετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Σεπ 25, 2021 3:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Selby23 έγραψε:Rad. έγραψε:Δε διευκρίνισες,(λένε) έγραψες. Αν ήμουν στη θέση σου θα σκεφτόμουν αυτό για τις απολύσεις, δεν είναι σοβαρά πράγματα που θα τα μεταφέρουμε και στο φόρουμ. Ας γίνεται καλύτερο φιλτράρισμα.Φιλικά σου τα λέω.
Κάτσε το έδιωξαν το είπα από μια συγκέντρωση που πήγαν να κάνουν στην ΔΕΘ κάποιοι εποχικοί όχι τους έδιωξαν από το σώμα. Αν είναι δυνατόν, διαβάστε καλύτερα τι γράφουμε, μην προτρέχετε.
Να διευκρινίζεις δε θα μυρίζουμε τα νύχια μας κάθε φορά που θα μιλάς ... Άντε μάθε να τα λες σωστά επιτέλους.
Εγώ μια χαρά κατάλαβα εξ αρχής τι έγραψε ο Shelby, δε κατάλαβα γιατί αρπαχτηκατε και που μπερδεφτηκατε.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα. Μια χαρα καταλαβα και εγω ευθυς εξ αρχης... Το θεμα δεν ειναι οι διαφωνιες, το θεμα ειναι να κοινοποιουμε οτιδηποτε αφορα την επικειμενη προκηρυξη
Στο δημοτικό μαθαίναμε το Υ Ρ Α. Επιστροφή στα θρανία.
Ωστόσο από εμένα δεν επιβεβαιώνεται αυτή η "πληροφορία"
Ωστόσο από εμένα δεν επιβεβαιώνεται αυτή η "πληροφορία"
Κρατάτε μικρό καλάθι. Και εμένα μ έλεγαν από πολιτική προστασία θα βγάλει για 1000+ άτομα εποχικούς μέχρι κ τελευταία στιγμή επίσης και από μια υπηρεσία στην κόρινθο ήξεραν οτο θα βγει κ είχαν πει κ ημερομηνίες και εν τέλη φάγαμε φόλα. Οπότε ότι και να λένε από υπηρεσίες ή το ένα ή το άλλο κρατάτε μικρό καλάθι
Εγω παντως σημερα που εκανα αιτηση εθελοντισμου και ρωτησα για την προκηρυξη που ακουγεται, τα παιδια εκει που ειπαν πως δεν υπαρχει καποια ενημερωση σε αυτους προς το παρον!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης