Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ. το παρακολουθω απο το 2012 ομως. Παιδια παιρνω καθε μερα στο σεφεα τηλεφωνο μου λενε δεν μπορουμε να σου πουμε ουτε ναι ουτε οχι. Επισης παιρνω και στο αρμοδιο γραφειο. Οπου εκει το σηκωνει καποιος οπου μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα μου ελεγε οτι δεν θα βγει δεν προβλεπετε κ. Τλ. Π. Σημερα δεν ξερω αμα βαρεθηκε να με ακουει μου ειπε πως μαλλον θα βγει αλλα δεν μπορει να ξερει το ποτε. Και κατι ακομα ελεος ρε επιτυχοντες τι δουλεια εχετε εδω μεσα; Τι μισος ειναι αυτο που βγαζετε; Κομπλεξικοι ειστε; Θα μπητε ρε μαγκες ελεος δηλ. Μας πρηξατε διαβασαμε λεει οπα χαλαρωστε. Το ξερατε τελος.
Ρε παιδια για το Hσαπ λεει ο υπουργος οτι θα κανει προσληψεις και ετσι οπως το ειπε μου φανηκε γενικα οτι καπια στιγμη θα κανει προσληψεις οχι προσφατα δλδ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Φιλαράκο αν παρατηρήσεις απο το 35ο λεπτο και μετά λέει:(θα προχωρήσουμε σε προσλήψεις ειδικών φρουρών).
Αντε να δουμε
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=251932
36:19
36:19
Αντεεεε να δουμε!
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
Πες βρε χριστιανε και το "ποτε;" θα γινει αυτη η προσληψη πες το ρε πασακα μου να μας φυγει ΚΑΠΩΣ και μας το αγχος.

Δεν εχει καμια δουλεια ο Χρυσοχοιδης να κανει εξαγγελιες για το Προ. Πο. Αυτο που αναφέρθηκε αφορά το υπουργείο του. Μια πρόσληψη 30-35 ΕΦ φρουρών για τη φύλαξη των μέσων μαζικής μεταφοράς. Τα έχουμε γράψει σε προηγούμενες σελίδες. Οπότε, χαμηλά η μπάλα.
Θελω και μπορώ !
Δυστυχώς έτσι είναι. Αυτό το θέμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν. Αφορά κυρίως τα μέσα μεταφοράς και ένα μικρό αριθμό ειδικών φρουρών όπως είχανε πει. Το θέμα είναι αν αυτοί οι λίγοι φρουροί θα αποτελούν μέρος των 500 και επιλεγούν με την προκήρυξη που περιμένουμε.Dea_Lok έγραψε: Δεν εχει καμια δουλεια ο Χρυσοχοιδης να κανει εξαγγελιες για το Προ. Πο. Αυτο που αναφέρθηκε αφορά το υπουργείο του. Μια πρόσληψη 30-35 ΕΦ φρουρών για τη φύλαξη των μέσων μαζικής μεταφοράς. Τα έχουμε γράψει σε προηγούμενες σελίδες. Οπότε, χαμηλά η μπάλα.
Παιδιά 115 είναι οι θέσεις που συστήνονται για την φύλαξη των μ. Μ. Μ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Δηλαδή τι μας λέτε τώρα. Ότι θα βγεί προκ. Για 35 Ε. Φ; Σοβαρολογήτε?
- 317ρης
- Λοχαγός
Δικιο εχει ο faber... σιγα μην βγαλει για 35-50 ατομα... θα κανει τις απαραιτητες μεταταξεις απο τους παλαιοτερους σε ποστα ΜΜΜ... και οι νεοεισηχθεντες 500 θα απορροφιθουν στις μαχιμες υπηρεσιες.
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Μην λέτε ότι σας κατέβει απ το μυαλό. Θα πάρει 500 και οι μισοί θα πάνε στα τρένα.. Και άλλοι σε μάχιμες θέσεις
Πρεπει αναγκαστικα να κανω τη φωνη της συνειδησεως, για να μη χρειαστω αργοτερα να πω σε καποιον, "δεν ηξερες, δε ρωταγες; ". Οι μονιμοι πολεμιοι της προκηρυξης συνεχιζουν μεχρι τελικης νικης, σα να μη φτανει που ηδη εχουν λειτουργησει επικουρικα στην καθυστερηση της προκηρυξης κατα 7-8 μηνες. Οι σχολιαστες απειλουν και με ενδικα μεσα, στην περιπτωση που βγει προκηρυξη. http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/anoixth-epistolh-ston-kikilia-afoy-ekselipe-h-mnhmoniakh-rhtra-gia-tis-proslhpseis-sthn-astynomia-giati-den-bazete-stis-sxoles-toys-epityxontes.html
- 317ρης
- Λοχαγός
zoupis έγραψε:Μην λέτε ότι σας κατέβει απ το μυαλό. Θα πάρει 500 και οι μισοί θα πάνε στα τρένα.. Και άλλοι σε μάχιμες θέσεις
Και ποια "εγκυρη" πηγη το αναφερει αυτο; λες στους αλλους βα μην λενε πραγματα απο το μυαλο τους και εσυ ο ιδιος δημιουργεις ειδησεις που δεν υπαρχουν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης