Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Αχ συγγνώμη δεν το είδα! Εμένα πάντως στην εθνική άμυνα είπαν ότι θα μας καλέσουν κανονικά γιατί δν ξέρουν ποιοι θα κοπούν υγειονομικά κ αθλήματα κ μετά θα γίνει το ξεκαθάρισμα για τα μόρια. Κ μου είπαν επίσης ότι κόπηκαν πολλοί στα δικαιολογητικά!
Νανσυ εγω προσωπικα οσους ηξερα δεν εχουν κοπει κ επισης εδω στο φορουμ, δεν ειπε κ κανενας κοπηκα να σου πω την αλήθεια. Μακαρι ομως να ισχυει. Επανω δεν ξερουν καν τι λεει η προκηρυξη τους κ τι κανουν με τις ανακοινωσεις τους. Δεν τους εμπιστευομαι.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Όντως δεν έχεις άδικο ς αυτό! Μια ερώτηση τους κάνεις και σου δίνουν 800τηλέφωνα!:- (αλλά η κοπέλα που μίλησα ήταν πολύ εξυπηρετική και μιλούσαμε αρκετή ώρα κ είπε ότι αληθεύει αυτό με τις αιτήσεις! Τώρα τι να πω.
Πολεμικη αεροπορια και τα μυαλα μου στα καγγελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Καλημερα παιδια. Μολις ακουσα στην εκπομπη της Τσαπανιδου οτι οι πινακες θα ανακοινοθουν στις αρχες Δεκεμβριου γιατι περιμενουν να ψηφηστει Ενα νομοσχεδιο το οποιο θα κατατεθει στην βουλη τελος Νοεμβριου με αρχες Δεκεμβριου.
Καλημέρα... Βρε παιδιά σας παρακαλώ αν γνωρίζεται και εσεις διευκρινίστε μου κάτι. Οι ημερομηνίες των δοκιμασιών (ανεξάρτήτως το πότε θα βγουν οι πίνακες εάν έχουμε περάσει) θα είναι στις αρχές του νέου έτους (γιατί έτσι είχαν πει πριν 1 εβδομάδα περίπου στην Τσαπανίδου) ή θα γίνουν πολύ πιο νωρίς; Κάθε 2 μέρες βγαίνουν και λένε και κάτι διαφορετικό...
Αν γνωρίζει κανείς τίποτα ας με ενημερώσει γιατι έχω μπερδευτεί τελείως!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Αν γνωρίζει κανείς τίποτα ας με ενημερώσει γιατι έχω μπερδευτεί τελείως!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Καλημερα Ελευθερια. Κανεις δεν ειναι σιγουρος για τιποτα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι στις αρχες Δεκεμβριου θα βγουν οι πινακες. Τωπα οσο για τις αθλητικες κ. Α. Δοκιμασιες λογικα αφου η ολες διαδικασιες εχουν παει περιπου 1 μηνα πισω λογο αλλαγης του νομου και αυτες θα πανε 1 μηνα περιπου πισω, δηλαδη εκει που ηταν να παμε μεσα στον Δεκεμβριο για τις εξετασεις λογικα για τον λογο που προανεφερα θα παμε για εξετασεις στις αρχες Ιανουαριου. Δεν ειναι τιποτα σιγουρο ομως, απλα ειναι μια υποθεση με βαση τα οσα γινονται. Εφοσον κριθικες καταλληλη με βαση τα δικαιολογιτικα κανε υπομονη λιγες μερες που θα βγουν οι πινακες και τοτε θα μαθεις τις ακριβεις ημερομηνιες.
kalimera...gia na min anxoneste to mono poy mporo na sas pw einai oti osoi krithikan katalliloi oloi tha pane gia athlimata...elpizw na sas kalupsa...
einai polu diskolo vevea na perasoume logo ton aritho aitisewn pou exoun ginei alla min sas pernei k apo katw gt pote den xeroume...poso upsos exeis eleytheria mou;esy dimitri;
Ξέρει κανεις πόσα άτομα έχουν περάσει κατάλληλοι;
Δημήτρη σε ευχαριστώ που απάντησες!
Άνυ έχω 1,63 το ξέρω ότι ζητάει 1,65 αλλά θα πάω δεν έχω να χάσω και τίποτα 2 πόντοι είναι... Άλλο είναι το πρόβλημα μου αν τελικά δεν γίνουν αρχές του νέου έτους (που έλεγαν... ) πότε θα προλάβω να προετοιμαστώ; Έχω σκουριάσει έχω να πάω γυμναστήριοπ εδω και κάτι χρόνια... Απο σήμερα θα ξεκινήσω τρέξιμο γύρο γύρο από το σπίτι μου!
Τέλος ότι βρέξει ας κατεβάσει!
Έλααααααααα τρέχουμε τωραααααααααα! Χιχιχιχιχ!
Άνυ έχω 1,63 το ξέρω ότι ζητάει 1,65 αλλά θα πάω δεν έχω να χάσω και τίποτα 2 πόντοι είναι... Άλλο είναι το πρόβλημα μου αν τελικά δεν γίνουν αρχές του νέου έτους (που έλεγαν... ) πότε θα προλάβω να προετοιμαστώ; Έχω σκουριάσει έχω να πάω γυμναστήριοπ εδω και κάτι χρόνια... Απο σήμερα θα ξεκινήσω τρέξιμο γύρο γύρο από το σπίτι μου!
Τέλος ότι βρέξει ας κατεβάσει!
Έλααααααααα τρέχουμε τωραααααααααα! Χιχιχιχιχ!

Σε ευχαριστούμε Ιφιγένεια για την ενημέρωση κ εμεις κατι τετοιο καταλάβαμε οτι θα γίνει απο την σχετικη ανακοινώση που βγαλανε.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης