ΣΜΥΝ - Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Terminator »

Εφόσων παραιτήθηκες αφότου έγινε η ορκωμοσία νομιζω δεν γίνεται.
takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από takaros123 »

Έφυγε στις πρώτες 2 μέρες ! Δεν την πρόλαβε την ορκωμοσία ! Λες να μπορεί να ξανά δώσει?
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Τότε μπορεί να δώσει κανονικά αλλά Καλό θα ήταν να πάρει κάποιον αρμόδιο για να τον ενημερώσει

Γραφείο Ενημερώσεως Κοινού Αθηνών

Τηλ.+30 210 6598661-4
Μεσογείων 227-231, Χολαργός ΤΚ 15561
takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εάν επιτρέπεται. Το τηλέφωνο είναι του υπουργείου?
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Ναι στο κτήριο στεγάζεται το υπουργείο και τα γενικά επιτελεία (ΓΕς, ΓΕΝ, ΓΕΑ)
takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Υπαρχει και ξεχωριστο θεμα στι φορουμ σχετικο με παραιτησγς απο στρατιωτικη σχολη αλλα μερικοι ντρεπεστε να ψαξετε..Εικόνα
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Αρμενιστης ειναι η ειδικοτητα που επι το πληστον εισαι στο καραβι μεσα και οπως λεει και η λεξη ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
ανωνυμος

Δημοσίευση από ανωνυμος »

θα ηθελα να ρωτησω.. εφοσον εχω στειλει την προκηρυξη.. και μου εχει απαντηθει οτι στα ελλιπη δικαιολογητικα παραλειψη δηλωσης πεδιων ειδικοτητων σμυν.. ξανακανω την προκηρυξη και την ξαναστελνω; και αν ναι πως δηλωνω τα πεδια; γτ ειχα δηλωσει 2 απο αυτα και μου εμφανισε ελλειψη.. παρακαλω η οποια βοηθεια σημαντικη..
Στεφανος

Δημοσίευση από Στεφανος »

Κι εμενα παιδια λεει "παραλειψη δηλωσης πεδιων ειδικοτητας σμυν" ενω εχω βαλει σε ολα τα κουτακια που λεει ειδικοτητες πεδιου Α, Β, Γ, Δ αντιστοιχα αριθμους 8,7,6,3. Τι αλλο δλδ επρεπε να χω κανει;
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

ανωνυμος έγραψε:θα ηθελα να ρωτησω. Εφοσον εχω στειλει την προκηρυξη. Και μου εχει απαντηθει οτι στα ελλιπη δικαιολογητικα παραλειψη δηλωσης πεδιων ειδικοτητων σμυν. Ξανακανω την προκηρυξη και την ξαναστελνω; Και αν ναι πως δηλωνω τα πεδια; Γτ ειχα δηλωσει 2 απο αυτα και μου εμφανισε ελλειψη. Παρακαλω η οποια βοηθεια σημαντικη.

Αμα δεν δηλώσεις τα πεδία ειδικότητα στην ΣΜΥΝ μπαίνουν κατα σειρά προτεραιότητας Α-Β (το β δεν παιρνεις φετος σπουδαστες) -Γ-Δ

Άβαταρ μέλους
ato123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ato123 »

Καλησπέρα. Έδωσα πανελλήνιες δεύτερη φορά φέτος, πέρασα σμυν και θέλω να μου πει κάποιος πώς ειναι στη σχολή, τι κάνεις κάθε μέρα, πόσες ώρες τη μέρα έχουν μάθημα, αν είναι δύσκολα τα μαθήματα... Δώστε μου μία εικόνα γιατί είμαι σε δίλημμα να έρθω σμυν ή να συνεχίσω γεωπονία που πέρασα πέρσι; Είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα και δεν γίνεται να επιλέξω στα τυφλά χωρίς να ξέρω τι γινεται στη σμυν... ευχαριστώ εκ των προταίρων.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΣΜΥΝ: Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση

ΣΜΥΝ: Σταδιοδρομία μετά τη Σχολή

ΣΜΥΝ: Η ζωή στη Σχολή

Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να πας στη Σχολή και το πολύ πολύ αν στην πορεία δεις ότι δεν σου αρέσει ή ότι δεν σε καλύπτει το αντικείμενο δηλώνεις παραίτηση. Οι καιροί λεβέντη μου είναι δύσκολοι και το να περάσει κάποιος σε τέτοιες Σχολές μόνο ως ευλογία μπορεί να θεωρηθεί. Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική σου.

Άβαταρ μέλους
ato123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ato123 »

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Τα έχω διαβάσει πολλές φορές αυτά στο φόρουμ και δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση. Δεν υπάρχει κάποιος που θα μου πει: Πέρασα στη σμυν, έκανα αυτό και αυτό, η καθημερινότητά μου ήταν έτσι, με δυσκόλεψε το τάδε πράγμα, δεν μου άρεσε εκείνο, το άλλο... ;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ato123 έγραψε:Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Τα έχω διαβάσει πολλές φορές αυτά στο φόρουμ και δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση. Δεν υπάρχει κάποιος που θα μου πει: Πέρασα στη σμυν, έκανα αυτό και αυτό, η καθημερινότητά μου ήταν έτσι, με δυσκόλεψε το τάδε πράγμα, δεν μου άρεσε εκείνο, το άλλο... ;

Ο καθένας μπαίνει με κάποιο στόχο σε στρατιωτική σχολή, άλλα παιδιά δίνουν πανελλήνιες με στόχο να γίνουν στρατιωτικοί άρα ότι δυσκολίες και να αντιμετωπίσουν δεν θα τους δυσκολέψει, εσύ γιατί θέλεις να γίνεις στρατιωτικός; Για την σίγουρη δουλειά; Αν είναι αυτό έχεις σκεφτεί τα ταξίδια που θα πηγαίνεις σε Σομαλίες κτλπ; Πως θα λείπεις από το σπίτι σου 6 μήνες;

Σκέψου εσύ πρώτα γιατί θέλεις να μπλέξεις με την θάλασσα και άσε τους λόγους που μπαίνει ο καθένας, στρατός είναι, θυσιάζεις πολλά, η πιο μικρή σε εισαγωγικά δυσκολία είναι η εκπαίδευση που διαρκεί 2 χρόνια, το μετά είναι το θέμα.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες