Αριθμός αιτήσεων ΕΠΟΠ (2009)
Παιδια επειδη το εχω ψαξει κι εγω το θεμα, τα τελευταια χρονια διαβαζω στις εφημεριδες οτι ο αριθμος αιτησεων ειναι 8.500 με 9000χιλ. καθε χρονο ο ιδιος αριθμος λεγεται κ φετος τον ιδιο διαβασα. Στο στρατοπεδο μου ειπαν για 6000χιλ. Και τι να πω τους πιστεψα! Ρωτηστε οταν πατε κι εσεις! Την δευτερα που εδωσα συνεντευξη δεν ελειπε καποιος,2επιτροπες ειχε και 40 ατομα η καθεμια, ολοι πηγαμε δεν ξερω για τις αλλες μερες τι θα γινει αλλα προσωπικα νομιζω οτι φετος θα ναι καλυτερα τα πραγματα ισως και γιατι επεσε πολυ κοντα με την προηγουμενη
Φιλε μου δε νομιζω να γινανε τοσες λιγες, αλλα απο την αλλη γιατι να εχουν λογο να σου πουν και ψεμματα στο στρατοπεδο;
δεν εχουν να κερδισουν η να χασουν κατι!
Ειδωμεν!
δεν εχουν να κερδισουν η να χασουν κατι!
Ειδωμεν!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 17
ΡΙΑ έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΟΠ ΓΙΝΑΝ;
8255 αλλα ηταν σωστες οι 7500 περιπου
Ειναι εγκυρη αυτη η πληροφορια τινα;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Δ. Υ. Κ έγραψε:Ειναι εγκυρη αυτη η πληροφορια τινα;
ετσι εγραψαν οι εφημεριδες αλλα αυτο που ξερω εγω οπως σου ειπα ειναι οτι γιναν 6000

Μακαρι 

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
Νομιζω οτι η τινα κανει λαθος με τους αριθμους αιτησεων... Προφανως εχει μπερδευτει με την προκηρυξη του 2006 που επαιρναν παλι 2000 ατομα και οι αιτησεις ηταν 8225 με σωστα δικαιολογητικα 7533... Ο αριθμος αιτησεων 2009 δεν εχει αποσαφηνιστει επισημως δυστυχως!
Ενδεχομενως ομως τα παιδια που πηγανε και δωσανε και οι αξιωματικοι που τους εδωσαν την πληροφορια για τις 6.000 να μην εκαναν λαθος!
Ειλικρινα δεν ξερει κανενανς!
Κανουμε ολοι εικασιες!
Παντως σιγουρα εχουν γινει λιγοτερες αιτησεις σε σχεση με παλαιοτερες και επισης σιγουρα εχει ενα αρκετα σεβαστο ποσοστο αποχης!
Ειλικρινα δεν ξερει κανενανς!
Κανουμε ολοι εικασιες!
Παντως σιγουρα εχουν γινει λιγοτερες αιτησεις σε σχεση με παλαιοτερες και επισης σιγουρα εχει ενα αρκετα σεβαστο ποσοστο αποχης!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Αυτο για τις 7500 αιτησεις για την ακριβεια το διαβασα στο νετ κ ελεγε για το 2009. Για το 2006 ουτε ξερω ποσες γιναν
τεσπα ας μπουμε εμεις κ ας γιναν κ 20000

Παιδια ας ειμαστε ρεαλιστες... Οσες λιγοτερες τοσο το καλυτερο για εμας... Απο αυτες καποιες θα βγηκανε ακυρες... Αλλοι απεχουν. Και παει λεγοντας.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Καλησπερα παιδια! Μακαρι να εχουν γινει λιγοτερες αιτησεις σε αυτη την προκηρυξη και μακαρι τα ποσοστα αποχης να συνεχισουν να ειναι τετοια... Η επιθυμια για να μπουμε στο στρατο ειναι τοσο μεγαλη, που βλεποντας τετοια πραματα μας κανει χαρουμενους και να ελπιζουμε περισσοτερα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
τινα έγραψε:Αυτο για τις 7500 αιτησεις για την ακριβεια το διαβασα στο νετ κ ελεγε για το 2009. Για το 2006 ουτε ξερω ποσες γιναντεσπα ας μπουμε εμεις κ ας γιναν κ 20000
το ανεφερα γιατι εψαχνα απεγνωσμενα στο google να μαθω τον ακριβη αριθμο απο διαφορα αρθρα και ειδα αυτο για το 2006 και προς στιγμην μπερδευτηκα και εγω διαβαζοντας το, ομως το αρθρο εννοουσε την ταδε προκηρυξη του 2006 και οχι την φετινη... Παντως οσο λιγοτερες ειναι τοσο το καλυτερο για μας!
Ειμαι αισιοδοξος για ολους μας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες