Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε στο στρατό να πάρουμε πυτζάμες. Μιλάω για μονόχρωμες, απλές χωρίς σχέδια, παρδαλά χρώματα κλπ. Ευχαριστώ
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
SENOR έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε στο στρατό να πάρουμε πυτζάμες. Μιλάω για μονόχρωμες, απλές χωρίς σχέδια, παρδαλά χρώματα κλπ. Ευχαριστώ
Φυσικά και μπορείς.

MΕ ξυριστική μηχανή τι παίζει γενικά στον Αυλώνα; Επιτρέπεται;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Ναι, αλλά έχε και κανονικό ξυραφάκι.
Μπορουμε να παρουμε μαζι μας βιταμινες απο φαρμακειο; Γιατι η διατροφη εκει δεν ειναι και η καλυτερη...
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Εντάξει δεν είναι και τόοοσο χάλια.
Πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα αν παίρνεις βιταμίνες. Σιγά μην ασχοληθούν.
Πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα αν παίρνεις βιταμίνες. Σιγά μην ασχοληθούν.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Θα πάρουνε φωτιά τα delivery... Ετσί γίνεται πάντα

Καλησπέρα,
Έχω παρακολουθήσει τα θέματα αλλά επειδή παρόλα αυτά δεν έχω καταλάβει σίγουρα, μπορεί να μου πει κάποιος έγκυρα αν θα μπορέσω να περάσω στο σάκο μου α) αντιβιωτικό augmentin σφραγισμένο χωρίς χαρτιά γιατρού (κοινή αντιβίωση για ουρολοίμωξη σε τελικό στάδιο θεραπείας), β) βιβλία της σχολής μου ή φωτοτυπίες (παίζει ρόλο το αν θα είναι πολλά ή λίγα; ). Παρουσιάζομαι στο ΚΕΥΠ.
Ευχαριστώ!
Έχω παρακολουθήσει τα θέματα αλλά επειδή παρόλα αυτά δεν έχω καταλάβει σίγουρα, μπορεί να μου πει κάποιος έγκυρα αν θα μπορέσω να περάσω στο σάκο μου α) αντιβιωτικό augmentin σφραγισμένο χωρίς χαρτιά γιατρού (κοινή αντιβίωση για ουρολοίμωξη σε τελικό στάδιο θεραπείας), β) βιβλία της σχολής μου ή φωτοτυπίες (παίζει ρόλο το αν θα είναι πολλά ή λίγα; ). Παρουσιάζομαι στο ΚΕΥΠ.
Ευχαριστώ!
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
alexis έγραψε:Καλησπέρα, Έχω παρακολουθήσει τα θέματα αλλά επειδή παρόλα αυτά δεν έχω καταλάβει σίγουρα, μπορεί να μου πει κάποιος έγκυρα αν θα μπορέσω να περάσω στο σάκο μου α) αντιβιωτικό augmentin σφραγισμένο χωρίς χαρτιά γιατρού (κοινή αντιβίωση για ουρολοίμωξη σε τελικό στάδιο θεραπείας), β) βιβλία της σχολής μου ή φωτοτυπίες (παίζει ρόλο το αν θα είναι πολλά ή λίγα;). Παρουσιάζομαι στο ΚΕΥΠ.
Ευχαριστώ!
α) Έχε μαζί σου ένα χαρτί για να μην έχεις τίποτα "τραβήγματα".
β) Μπορείς, αλλά τι τα θές; Για διάβασμα; Αν βρείς χρόνο και όρεξη, καλώς.

Παιδια με το φαγητο που θα εχει ο στρατος (πχ κατι κρεατα 40 ετων, απλυτα πιατα) σκεφτομαι να παρω χαπια για το στομαχι, λεω να τα παρω απο την καταταξη μαζι μου πειραζει; Αν τα βρουνε θα τα παρουνε?
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
okidoki έγραψε:Παιδια με το φαγητο που θα εχει ο στρατος (πχ κατι κρεατα 40 ετων, απλυτα πιατα) σκεφτομαι να παρω χαπια για το στομαχι, λεω να τα παρω απο την καταταξη μαζι μου πειραζει; Αν τα βρουνε θα τα παρουνε;
Πρώτον δεν υπάρχει κρέας 40 ετών και δεύτερον ΟΛΑ τα πιάτα και τα ταψιά πλένονται. Απορώ ποίος στα είπε.
Αν απο'κει και πέρα έχεις στομαχικό πρόβλημα, πάρε και βεβαίωση ιατρού που να γράφει ότι παίρνεις αυτά τα χάπια.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Δεν χρειαζεται να παρεις χαπια. Θα σου κανουν δυο εμβολια και εισαι τζαμι... 

Γεια σας, θελω να ρωτησω εαν επιτρεπεται να παρω μαζι μου απο την πρωτη μερα κολονια για να ψεκαζω για τις βιολογικες μου αναγκες κ αν επιτρεπεται να παρω ρολον για τις μασχαλες χωρις να μυριζεια αρωμα.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
1) Πάρε ένα αρωματικό για όλο τον θάλαμο και κυρίως τις τουαλέτες.
2) Ναι βρε παιδιά επιτρέπεται. Άλλωστε ατομικό είδος υγιεινής είναι.
2) Ναι βρε παιδιά επιτρέπεται. Άλλωστε ατομικό είδος υγιεινής είναι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες