Απαραίτητα έγγραφα για προκήρυξη ΕΠΟΠ
Αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι το οτι άν δεν χρειάζονται τελικά αυτά τα δύο χαρτιά υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αυτομάτως αν τα έχω καταθέσει;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
αυτο δεν το ξερω... Αλλα δεν νομιζωRed έγραψε:Αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι το οτι άν δεν χρειάζονται τελικά αυτά τα δύο χαρτιά υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αυτομάτως αν τα έχω καταθέσει;
Δύο ερωτήσεις έχω για όποιον γνωρίζει σχετικές με το υπόδειγμα 2
1) εκεί που λέει "προς" τι συμπληρώνουμε;
2) κάtω που δηλώνουμε έχω (ή δεν έχω) απλά διαγράφουμε με μία γραμμή αυτό που δεν θέλουμε;
1) εκεί που λέει "προς" τι συμπληρώνουμε;
2) κάtω που δηλώνουμε έχω (ή δεν έχω) απλά διαγράφουμε με μία γραμμή αυτό που δεν θέλουμε;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Στο υποδειγμα Α1 εννοεις σωστα; Στο προς θα βαλεις ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Στο απο κατω δεν σβηνεις τιποτα θα γραψεις απλα οτι εχεις υποβαλλει τα προβλεπομενα δικαιολογητικα και εισαι υποψηφιος για τον διαωνισμο των ΕΠΟΠ της Πολεμικής Αεροποριας! Ή αν εχεις βαλει και ναυτικο το συμπληρωνεις!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Α! Και την Υπευθυνη δηλωση θα πας στα ΚΕΠ να την παρεις και να την συμπληρωσεις!
Εκει που λεει προς θα βαλετε γενικο επιτελειο αεροποριας
Όχι για την στρατολογία κάνω τα χαρτιά μου και έχει έτοιμο αυτό το κείμενο:
Έχω (ή Δεν έχω) υποβάλει τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και είμαι (ή δεν είμαι) κοινός υποψήφιος για το
διαγωνισμό των ΕΠΟΠ του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατολογικού Σώματος
Μάλλον θα κάνω εκτύπωση την κλασσική δήλωση Ν 1599/1986 και θα γράψω το κείμενο η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα έχει το:
ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ
(από αστυνομική ή δημοτική ή
στρατιωτική ή κοινοτική κλπ αρχή)
αλλά έτσι και αλλιώς θα το επικυρώσω!
Λίγο χαζή η απορία μου για να πω την αλήθεια!
Έχω (ή Δεν έχω) υποβάλει τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και είμαι (ή δεν είμαι) κοινός υποψήφιος για το
διαγωνισμό των ΕΠΟΠ του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατολογικού Σώματος
Μάλλον θα κάνω εκτύπωση την κλασσική δήλωση Ν 1599/1986 και θα γράψω το κείμενο η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα έχει το:
ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ
(από αστυνομική ή δημοτική ή
στρατιωτική ή κοινοτική κλπ αρχή)
αλλά έτσι και αλλιώς θα το επικυρώσω!
Λίγο χαζή η απορία μου για να πω την αλήθεια!
Καλησπερα, δηλαδη τα δικαιολογητικα που χρειαζονται για την αεροπορια ειναι
επικυπομενα ταυτοτητα, πτυχια, ποιστοποιητικο δημου κ τις αιτησεις που σημληρονουμ; Πειραζη αν ειναι απο το ιντερνετ;
επικυπομενα ταυτοτητα, πτυχια, ποιστοποιητικο δημου κ τις αιτησεις που σημληρονουμ; Πειραζη αν ειναι απο το ιντερνετ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
φιλε σισκο και εγω αυτη την μαγκια θα ηθελα να κανω, να διαγραψω το "εχω", δηλαδη να εκτυπωσω ηδη την υπευθυνη δηλωση με το κειμενο κ να βαλω τα στοιχεια μου αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα το δεχτουν... Πχ σε αλλες αιτησεις το κανουν δεκτο... Τελος παντων, καλυτερα ας παρουμε μια κενη υπευθυνη δηλωση και ας το γραψουμε για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχοsiskos έγραψε:

Dum spiro spero
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Στην υπευθηνη δηλωση στο προς θα βαλετε ΓΕΑ / Συμβούλιο Επιλογής ΕΠ.ΟΠ
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Παιδια δεν ειναι δυσκολο... Πολυ απλα αγοραζουμε μια καινουργια δηλωση και την καθαρογραφουμε :)
Εγώ έβαλα "γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας δνση στρατολογικού" όπως ελπίζω να μην υπάρχει θέμα
-
- Στρατηγός
κανεις δεν ειπε Γιωργο μου οτι ειναι δυσκολο... Απλα βαριεμαι την ολη διαδικασια! Πολλα ζητανε κ ειναι πολυ χρονοβορο και το βαριεμαιgeo_gio έγραψε:Παιδια δεν ειναι δυσκολο... Πολυ απλα αγοραζουμε μια καινουργια δηλωση και την καθαρογραφουμε :)

Dum spiro spero
Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την υπεύθυνη δήλωση με το ήδη γραμμένο κείμενο μπορεί να διαγράψει τις λέξεις που δεν χρειάζονται και όταν θα πάει το χαρτί για επικύρωση θα του πατήσουν πάνω δυο σφραγίδες (στις λέξεις που έχει διαγράψει) και όλα θα είναι οκ! Σε αστυνομικό τμήμα που πήγα έτσι μου το έκαναν!

-
- Στρατηγός
Χαχαχαχα, και εγω αυτο ηθελα να κανω για να μην το γραφω... Εισαι ομως σιγουρη οτι η επιτροπη θα το δεχτει; Ιδου το ερωτημα

Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες