Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);
Μωρε ας με παρουν οπου θελουνε τουλαχιστον να μπω μεσα!
Ξεχασα να γραψω αστυνομικο τμημα! Απο το αγχος μου... Κ τα ειχα κοιταξει κιολας φαντασου! Κ οταν ηρεμησα κ ειδα τα χαρτια ξανα κ ειδα το καθος! Εβαλα τα κλαμματα απο τα νευρα μου αχαχαχαχαχα. Ναι βρε 9000 ητανε... Κ προπερσυ ηταν 12000 χαχαχα
Ξεχασα να γραψω αστυνομικο τμημα! Απο το αγχος μου... Κ τα ειχα κοιταξει κιολας φαντασου! Κ οταν ηρεμησα κ ειδα τα χαρτια ξανα κ ειδα το καθος! Εβαλα τα κλαμματα απο τα νευρα μου αχαχαχαχαχα. Ναι βρε 9000 ητανε... Κ προπερσυ ηταν 12000 χαχαχα
Ελα μην αγχωνεσαι δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο τοσο σημαντικο! Παντως θεωρω οτι φετος θα ειναι καλυτερα τα πραγματα για εμας!
Το ελπιζω! Καλη σου επιτυχια ! Και ΥΠΟΜΟΝΗ πανω απο ολα!
Να σαι καλα! Καλη επιτυχια και σενα!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Καλησπερα παιδια εγω το μονο που θελω ειναι Να μπω στρατο κ ας ειμαι κ καθαριστρια
δηλωσα υπηρετης ελαφρυ οπλισμου πολυβολων πυροβολων πζ κ ελπιζω να μπω γτ δεν την παλεθω αλλο με τις αλλες δουλειες. Ειμαι πορομενη με τον στρατο κ πιστευω πως αυτο ειναι που θα κανω καλυτερα κ με μερακι.

Καλη επιτυχια τοτε!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Σ'ευχαριστω Δ. Υ. Κ κ σε εσενα το ιδιο
Να σαι καλα 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
Δ. Υ. Κ. Πληρωμα αρματος λεο τεθωρακισμενα Εσυ;
Εγω Υπηρετης Α-Τ Οπλων (ΠΖ) ! Αρκετες κοπελες εχουν δηλωσει αυτην την ειδικοτητα!
Θεωρω πως εχεις αρκετες πιθανοτητες!
Θεωρω πως εχεις αρκετες πιθανοτητες!
-
Σοβαρα μιλας; Εγω ειμαι λιγο επιφυλακτικη στο θεμα οτι δηλωσαν αρκετες κοπελες.. Εχω αρκετεες πιθανοτητες ζηταει απολυτηριο λυκειου και εγω ημουνα σπουδαστρια σε ιεκ οταν εκανα τα χαρτια μου.. Οποτε θα εχω καλα μορια...
Ετσι πιστευω! Ειναι μια ειδικοτητα που τουλαχιστον τα τελευταια χρονια δεν ειχε και μεγαλη ζητηση! φαντασου οτι ακομη και καποιοι που περναγανε την παραταγανε και παιρνανε φουλ επιλαχωντες!
Νομιζω ο τελευταιος στον προηγουμενο μπηκε με 210 μορια!
Νομιζω ο τελευταιος στον προηγουμενο μπηκε με 210 μορια!
-
Στην προηγουμενη προκυρηξη απο οτι θυμαμαι δν υπηρχε σαν ειδικοτητα..
αλλα οταν βγηκαν τα αποτελεσματα η κατωτερη βαθμολογια στα τεθωρακισμενα ηταν 300 μορια και στους επιλαχοντες 270 Εκει περιπου!
αλλα οταν βγηκαν τα αποτελεσματα η κατωτερη βαθμολογια στα τεθωρακισμενα ηταν 300 μορια και στους επιλαχοντες 270 Εκει περιπου!
Ναι ναι για την αντιστοιχη στα ΤΘ μιλαω και εγω! Ε σκεψου οτι φετος γινανε λιγοτερες αιτησεις για περισσοτερες θεσεις σε σχεση με την προηγουμενη οποτε... Ενδεχομενως να περασουν παιδια και με πολυ λιγοτερα μορια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης