Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις
Καλημέρα παιδιά...
Είμαι 27 χρονών με ένα παιδί... Διακιούμαι 8μηνο... Ξέρετε τι παίζει απο πλευράς μετάθεσης;
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Είμαι 27 χρονών με ένα παιδί... Διακιούμαι 8μηνο... Ξέρετε τι παίζει απο πλευράς μετάθεσης;
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
Ότι ισχύει και για τους υπόλοιπους 8μηνους, το έχουμε απαντήσει καμιά 10αρια φορές.
Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση... Είμαι 8μηνος και δεν ξέρω ακριβώς πότε θα πρέπει να έρθω Αθήνα... Είναι πάνω στους 4 μήνες θητείας ή θα πρέπει να έχω συμπληρώσει τους 5 σύνολο από την ώρα που μπήκα; Ευχαριστώ.
5 σύνολο απο τότε που μπήκες.
-
- Στρατηγός
Πεζικάριος έγραψε:Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση... Είμαι 8μηνος και δεν ξέρω ακριβώς πότε θα πρέπει να έρθω Αθήνα... Είναι πάνω στους 4 μήνες θητείας ή θα πρέπει να έχω συμπληρώσει τους 5 σύνολο από την ώρα που μπήκα; Ευχαριστώ.
Θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει 4 μήνες στην παραμεθόριο, τώρα για την Αθήνα μην το έχεις και τόσο σίγουρο εκτός και αν έχεις βύσμα.
Καλησπέρα. Είμαι απο Κρητη. Παρουσιάστηκα Νοέμβριο στη σπαρτη και το δεκεμβριο ήρθα για εκπαίδευση οδηγού στα Ιωάννινα. Μετα την εκπαίδευση θα παω Ροδο, στη μονάδα μου. Είμαι τριτεκνος,8μηνος. Ποτε θα κατέβω Κρητη ,5 μήνες απο τη μέρα που παρουσιάστηκα ή μόλις κλείσω 4 μήνες στη Ροδο (δλδ 1 μήνα σπαρτη + 1 μήνα Γιαννενα + 4 μήνες Ροδο );
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
- Επικοινωνία:
Daskalos έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι απο Κρητη. Παρουσιάστηκα Νοέμβριο στη σπαρτη και το δεκεμβριο ήρθα για εκπαίδευση οδηγού στα Ιωάννινα. Μετα την εκπαίδευση θα παω Ροδο, στη μονάδα μου. Είμαι τριτεκνος,8μηνος. Ποτε θα κατέβω Κρητη,5 μήνες απο τη μέρα που παρουσιάστηκα ή μόλις κλείσω 4 μήνες στη Ροδο (δλδ 1 μήνα σπαρτη + 1 μήνα Γιαννενα + 4 μήνες Ροδο) ;
Καλησπέρα Κρητικέ. Το φόρουμ μας δόξα τον θεό είναι πλήρως ενημερωμένο.
Κριτήρια - διαδικασία μεταθέσεων
"Οι κληρωτοί οπλίτες 8μηνης θητείας μετά την συμπλήρωση 4 μηνών υπηρεσίας (από την ημερομηνία κατατάξεως) μετατίθενται από τις Μονάδες όπου τοποθετήθηκαν, σε Μονάδες Συντήρησης Εκπαίδευσης όπου υπηρετούν μέχρι απολύσεώς τους. "[... ]
Δηλαδή εγω που παρουσιάστηκα μέσα Νοεμβρίου , λογικά θα περιμένω μετάθεση για Κρητη προς τα Τέλη Απριλίου ;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Daskalos έγραψε:Δηλαδή εγω που παρουσιάστηκα μέσα Νοεμβρίου, λογικά θα περιμένω μετάθεση για Κρητη προς τα Τέλη Απριλίου ;
4 μήνες απο την μέρα κατάταξης-παρουσίασης.
Καλησπερα και απο εμενα. Παρουσιαζομαι 21/ Θηβα.
Θα δηλωσω στρατονομος αν και δεν νομιζω να με παρουν. Τελος παντων, απο οτι καταλαβα 99% θα παω ΕΒρο.
Υπηρετω κανονικο 9μηνο, υπαρχει περιπτωση στο 5-6μηνο να παρω μεταθεση κοντα σε μενα;
Παρεπιπτοντως μενω Αθηνα.
Ευχαριστω
Θα δηλωσω στρατονομος αν και δεν νομιζω να με παρουν. Τελος παντων, απο οτι καταλαβα 99% θα παω ΕΒρο.
Υπηρετω κανονικο 9μηνο, υπαρχει περιπτωση στο 5-6μηνο να παρω μεταθεση κοντα σε μενα;
Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vasilis έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα. Παρουσιαζομαι 21/ Θηβα.
Ευχαριστω
Αν προκύψει έκτακτο πρόβλημα υγείας στην οικογένεια σου (να μην σου συμβεί φυσικά) μπορείς να ζητήσεις κατ'εξαίρεση μετάθεση προσκομίζοντας τα ανάλογα δικαιολογητικά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες όχι δεν δικαιούσαι μετάθεση κοντά στον τόπο διαμονής σου ως υπόχρεος πλήρους θητείας.
"Η βασική κατεύθυνση του νέου συστήματος είναι όλοι οι 9μηνίτες να τοποθετούνται σε μονάδες των συνόρων - Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Ανατολικό Αιγαίο-, όπου και θα υπηρετούν μέχρις απολύσεώς τους".
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
ventic έγραψε:ευχαριστω πολυ.
για στρατονομος τι κριτηρια θελει;
Στρατονομία - Κριτήρια επιλογής Ως προς την Εξοικείωση των νέων χρηστών στο φόρουμ, μπορείτε να βρίσκετε τα κατάλληλα θέματα που σας ενδιαφέρουν διαμμέσω του μενού "αναζήτηση". Επίσης υπάρχει κ η επιλογή "προχωρημένης αναζήτησης", καλή θητεία

dn24 έγραψε:Daskalos έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι απο Κρητη. Παρουσιάστηκα Νοέμβριο στη σπαρτη και το δεκεμβριο ήρθα για εκπαίδευση οδηγού στα Ιωάννινα. Μετα την εκπαίδευση θα παω Ροδο, στη μονάδα μου. Είμαι τριτεκνος,8μηνος. Ποτε θα κατέβω Κρητη,5 μήνες απο τη μέρα που παρουσιάστηκα ή μόλις κλείσω 4 μήνες στη Ροδο (δλδ 1 μήνα σπαρτη + 1 μήνα Γιαννενα + 4 μήνες Ροδο) ;
Καλησπέρα Κρητικέ. Το φόρουμ μας δόξα τον θεό είναι πλήρως ενημερωμένο.
"Οι κληρωτοί οπλίτες 8μηνης θητείας μετά την συμπλήρωση 4 μηνών υπηρεσίας (από την ημερομηνία κατατάξεως) μετατίθενται από τις Μονάδες όπου τοποθετήθηκαν, σε Μονάδες Συντήρησης Εκπαίδευσης όπου υπηρετούν μέχρι απολύσεώς τους. "[... ]
Οι κληρωτοί οπλίτες 8μηνης θητείας μετά την συμπλήρωση 5 μηνών υπηρεσίας (από την ημερομηνία κατατάξεως) μετατίθενται από τις Μονάδες όπου τοποθετήθηκαν, σε Μονάδες Συντήρησης Εκπαίδευσης όπου υπηρετούν μέχρι απολύσεώς τους.
;
;http://www.army.gr/default.php?pname=Krit_metath_doth&la=1
Οπλίτες υπόχρεοι 8μήνου θητείας
Τοποθετούνται σε Μονάδες Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης της Θράκης, των Νήσων Ανατολικού Αιγαίου-Δωδεκανήσου, Μακεδονίας και Ηπείρου και στη συνέχεια, αφού συμπληρώσουν 5 μήνες υπηρεσίας από κατατάξεως, θα μετατίθενται σε Μονάδες συντήρησης εκπαίδευσης σύμφωνα με τα μόρια που θα συγκεντρώνουν, τις φρουρές προτιμήσεως, τον τόπο διαμονής και την ειδικότητά τους.
Με ειδικότητες μεγάλης διάρκειας εκπαίδευσης (μάγειρες, αρτοποιοί, Τεχνίτες Τηλεπικοινωνιών (ΤΤΗΛ), Ηλεκτροτεχνίτες Τροχοφόρων Οχημάτων (ΗΤΟ), Τεχνίτες Τροχοφόρων Οχημάτων (ΤΤΟ), κλπ.), τοποθετούνται και σε Μονάδες Συντήρησης Εκπαίδευσης, χωρίς να θεμελιώνουν δικαίωμα μεταθέσεων.
;http://www.army.gr/default.php?pname=krit_topoth_ypek8_doth&la=1
τι ισχυει τελικα για καποιον 8μηνο, που εχει φυγει μετα το ΚΕΝ για ΕΚΕ και μετα στη μοναδα του στην παραμεθωριο; Θα επιστρεψει κοντα στον τοπο του ποτε ή οχι; Η εκαπιδευση ειδικοτητας απλου οδηγου αυτοκινητου θεωρειται μεγαλης δειαρκειας; Εφυγα απο το ΚΕΝ 15 δεκεμβριου για ΕΚΕ στα Γιαννενα και μεχρι τωρα καναμε μονο σκοπιες. Η εκπαιδευση οδηγων θα ειναι απο τις 7 ιανουαριου Μεχρι 18 μας ειπαν.
-
- Στρατηγός
Θα επιστρέψει όταν συμπληρώσει 4 μήνες στην παραμεθόριο, τώρα για τους οδηγούς δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πάντως η εκπαίδευση ειδικότητας δεν μετράει σαν παραμονή σε παραμεθόριο μονάδα τουλάχιστον αυτό ίσχυε το 2009.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες