Snip3r έγραψε:Καλα ρε σειρες... Δεν εχετε δει τι γραφει πισω το σημειωμα καταταξης; Και βεβαια χρειαζεται εγγραφο που να πιστοποιει τον ΑΦΜ σας.
φιλε εμενα προσωπικα δεν λεει τιποτα γιατι ειναι αντιγραφο, μου ηρθε με fax απο το ρουφ μονο η μπροστινη σελιδα γιατι τελευταια στιγμη δηλωσα εθελοντης... Και ετσι δεν γνωριζω...
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Snip3r έγραψε:Καλα ρε σειρες... Δεν εχετε δει τι γραφει πισω το σημειωμα καταταξης; Και βεβαια χρειαζεται εγγραφο που να πιστοποιει τον ΑΦΜ σας.
φιλε εμενα προσωπικα δεν λεει τιποτα γιατι ειναι αντιγραφο, μου ηρθε με fax απο το ρουφ μονο η μπροστινη σελιδα γιατι τελευταια στιγμη δηλωσα εθελοντης... Και ετσι δεν γνωριζω...
Πασο τοτε. Στο πισω μερος λεει οτι χρειαζεται:
Ταυτοτητα.
Ακτινογραφια θωρακος απο δημοσιο νοσοκομειο.
Πιστοποιητικα γραμματικων γνωσεων ή ειδικοτητων.
Βεβαιωση ΑΦΜ ή οποιοδηποτε αλλο εγγραφο πιστοποιει τον ΑΦΜ καθως και την ΔΟΥ στην οποια ανηκεις.
Παιδικο βιβλιαριο, που εχει ολα τα εμβολια που εκανες ως παιδι.
Αυτα αν θυμαμαι καλα... Γιατι δεν το εχω μαζι μου αυτη την στιγμη.
Γεια σας παιδια. έχω διαβάσει όλο το forum και ακομα δεν εχω καταλαβει τι εγγραφα πρεπει να εχω την ημερα που θα παρουσιαστω:
την αστυνομικη ταυτοτητα την καταλαβαινω.
όταν λέμε πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος από δημόσιο νοσοκομείο, πρέπει να είναι μόνο από δημόσιο νοσοκομείο; Έχω μία ενός έτους αλλά είναι από ακτινολόγο γιατρό, ιδιώτη και όχι από νοσοκομείο.
είμαι ακόμα φοιτητής, τι είναι το αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων; Πρέπει να πάρω το απολυτήριο λυκείου, κάποια βεβαίωση απ τη σχολή, ή κάτι άλλο, ή όλα μαζί;
ατομικό βιβλιάριο υγείας παίζει να μην έχω πια. Δεν ξέρω που είναι, όποτε μπορώ κάλλιστα να το θεωρώ χαμένο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
άλλοι λένε ότι πρέπει να έχω αποδεικτικό αφμ μαζί μου, σε άλλες σελίδες του στρατού, δεν το αναφέρουν, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό.
επίσης κάπου διάβασα για πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής και αντίγραφο ποινικού μητρώου. Πάω και το παίρνω από καπου, ή δε χρειάζεται;
αν δεν έχω βεβαιώση από τη σχολή μου μαζί, αλλά το απολυτήριο λυκείου, υπηρετώ ένα μήνα παραπάνω;
odorf έγραψε:Γεια σας παιδια. έχω διαβάσει όλο το forum και ακομα δεν εχω καταλαβει τι εγγραφα πρεπει να εχω την ημερα που θα παρουσιαστω:
την αστυνομικη ταυτοτητα την καταλαβαινω.
όταν λέμε πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος από δημόσιο νοσοκομείο, πρέπει να είναι μόνο από δημόσιο νοσοκομείο; Έχω μία ενός έτους αλλά είναι από ακτινολόγο γιατρό, ιδιώτη και όχι από νοσοκομείο.
είμαι ακόμα φοιτητής, τι είναι το αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων; Πρέπει να πάρω το απολυτήριο λυκείου, κάποια βεβαίωση απ τη σχολή, ή κάτι άλλο, ή όλα μαζί;
ατομικό βιβλιάριο υγείας παίζει να μην έχω πια. Δεν ξέρω που είναι, όποτε μπορώ κάλλιστα να το θεωρώ χαμένο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
τι άλλο πρεπει να έχω μαζί μου;
1. Δημόσιο νοσοκομείο η στρατιωτικό νοσοκομείο, και πρέπει να είναι πρόσφατη 2. Εφόσον δεν έχεις πτυχίο δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι μαζί σου. Το απολύτηριο πρέπει να το πάρεις αν θες να πας για ΥΕΑ 3. Τίποτα. Τους ενδιαφέρει μόνο να γνωρίζεις τι εμβόλια έχεις κάνει 4. Το σώμα σου
Παιδες βιβλιαριο να παρω αυτο που ηδη εχω που ειμαι και καλα προστατευομενος της μανας μου;(με εχει μια φοτο που ειμαι νιανιαρο) η να παω να βγαλω καινουργιο; Συγνωμη για την κουλη ερωτηση
PredatorGR έγραψε:Παιδες βιβλιαριο να παρω αυτο που ηδη εχω που ειμαι και καλα προστατευομενος της μανας μου;(με εχει μια φοτο που ειμαι νιανιαρο) η να παω να βγαλω καινουργιο;Συγνωμη για την κουλη ερωτηση
PredatorGR έγραψε:Παιδες βιβλιαριο να παρω αυτο που ηδη εχω που ειμαι και καλα προστατευομενος της μανας μου;(με εχει μια φοτο που ειμαι νιανιαρο) η να παω να βγαλω καινουργιο; Συγνωμη για την κουλη ερωτηση