Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης
Συμφωνω... Αλλα να ξερεις οτι το ελληνικο κρατος... Οσο παει κ χειροτερευει! Σε αλλα κρατη οπως πχ Ν. Αμερικη δεν ειναι ετσι!
η άρτα είναι υπεροχή κ όλοι η ήπειρος!
και ένα κομμάτι της είναι ακόμα υπόδουλο....
εγω αυτο κραταω η αρτα ειναι υπεροχη και εσυ απο κει εισαι εεε; Εγω ναι και ειμαι πολυ περηφανη που ειμαι απο κει ηπειρος ειναι λεβεντογεννα! !

και ένα κομμάτι της είναι ακόμα υπόδουλο....
εγω αυτο κραταω η αρτα ειναι υπεροχη και εσυ απο κει εισαι εεε; Εγω ναι και ειμαι πολυ περηφανη που ειμαι απο κει ηπειρος ειναι λεβεντογεννα! !

Λόγος: -
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 25
Ρουλίτα πάντως να ξέρεις ότι το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω ως υποκείμενο στην φαντασμαγορική σου ρητορία είναι πως το "όλοι η Ήπειρος" γράφεται ήτα (όλη). Σε παρακαλώ να συνεχίσεις την διάλεξή σου. Σε παρακολουθώ με μεγάλη προσήλωση!
roula έγραψε: γιατί όπως ξέρουμε όλοι έχουν μια άποψη και μια κ...... Α!
τι εννοεις με αυτο το κ... α; δεν καταλαβα! !
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 25
Mην αγχώνεσαι, είναι αποφθέυγματα σοφίας. Απόλυτο παράδειγμα του ελληνικού πολιτισμού που προασπιζόμαστε.
χαχαχαχα καλο εεε... 

εδω θα σε διορθωσω το "ολοι η ηπειρος"γραφεται με η κ οχι με οι. Δεν ειναι πολλες ή πολλοι. Κ πριν βιαστεις να πεις κατι ειμαι φιλολογος.markos_hdi έγραψε:ρουλίτα πάντως να ξέρεις ότι το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω ως υποκείμενο στην φαντασμαγορική σου ρητορία είναι πως το "όλοι η ήπειρος" γράφεται ήτα (όλη). σε παρακαλώ να συνεχίσεις την διάλεξή σου. Σε παρακολουθώ με μεγάλη προσήλωση!
Ενταξει βρε παιδια για ενα "η" η "οι" κολλατε; αλλου ειναι το θεμα μας. Κατ'ευθειαν πεσατε πανω της.
Tα καλύτερα κρασά και τσίπρα τάχουμε εμείς στήν Ζίτσα! 

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Από όλα αυτά που έγραψα κάποιοι είδαν μονό το ορθογραφικό λάθος που έκανα από απροσεξία; Κάποιοι βλέπουν το δέντρο αλλά χάνουν το δάσος. Ευτυχώς που υπάρχουν φιλόλογοι κ διορθώνουν εμάς με την μέση εκπαίδευση. Ευτυχώς που υπάρχουν φιλόλογοι που δουλεύουν 25 ώρες την βδομάδα κ διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας, που κάποια ακόμα στα ΑΕΙ το ξ το γραφούνε (κσ). Όσο για σένα τύπε, ρουλιτα δεν με λένε ούτε οι φίλοι μου αλλά μάλλον εσύ βλέπεις στρουμφακια ακόμα. Όταν τελειώσεις το σχολείο κ βγεις κ εσύ ποτέ στον πραγματικό κόσμο θα λες κ εσύ τέτοιες σοφίες !
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
μη τσαντιζεσαι. Οτι γραφτηκε, γραφτηκε χωρις κακια, παρολο που περιειχε μια μικρη δοση ειρωνιας. Ομολογω οτι και εγω θα το παρεξηγουσα. Για το φιλο που σε αποκαλεσε με υποκοριστικο ηταν οντως λαθος του. Κανεις δεν εχει δικαιωμα εδω μεσα να προσβαλλει, ποσο μαλλον πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου. Αλλα και εσυ δε μπορεις να γνωριζεις εαν ζει στον πραγματικο δυσκολο κοσμο ή σε καποιον αληθοφανη. Φιλικα παντα, αυτο το μικρο σχολιο απο εμενα. Καλη σου νυχταroula έγραψε: Από όλα αυτά που έγραψα κάποιοι είδαν μονό το ορθογραφικό λάθος που έκανα από απροσεξία; Κάποιοι βλέπουν το δέντρο αλλά χάνουν το δάσος. Ευτυχώς που υπάρχουν φιλόλογοι κ διορθώνουν εμάς με την μέση εκπαίδευση. Ευτυχώς που υπάρχουν φιλόλογοι που δουλεύουν 25 ώρες την βδομάδα κ διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας, που κάποια ακόμα στα ΑΕΙ το ξ το γραφούνε (κσ). Όσο για σένα τύπε, ρουλιτα δεν με λένε ούτε οι φίλοι μου αλλά μάλλον εσύ βλέπεις στρουμφακια ακόμα. Όταν τελειώσεις το σχολείο κ βγεις κ εσύ ποτέ στον πραγματικό κόσμο θα λες κ εσύ τέτοιες σοφίες !
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Τι λετε ρεεεεεεεεεεεεεεε; αποποτε το υποκοριστικο ειναι ειρωνεια κ προσβολη; ; δηλαδη αμα εχεις σχεση κ τν λες τν αλλν μωρακι ς τν υποβιβαζεις; Οχι για να ξερω... Α, χαλαρωστε λιγο... Κ επειδη βλεπω κ στρουμφακια εχω να πω οτι εχουν πολυ περισσοτερη ποιοτητα απο καποιες ανουσιους συνειρμους εδω μεσα...
βιαστηκες παρα πολυ να διαβασεις το μηνυμα κ μαλλον δεν καταλαβες σε ποιον απευθυνοταν κ νομισες οτι ηταν για σενα. Εγω εσενα υποστηριξα γιατι ο συγκεκριμενος κυριος τα βαζει με ολους εδω μεσα κ συνηθως ειναι αντιθετως με τις αποψεις των αλλω. Δεν σου φταινε οι φιλολογοι κ ηταν ατοπη η ειρωνεια γι αυτους. Κ γενικα εκανες μια επιθεση πολυ ασχημη. Δεν θα κατσω να σου πω τι κανουν οι φιλολογοι κ ποσες ωρες δουλευουν γιαιτ εδω μεσα δεν ειναι αυτο το θεμα. Κ εσυ ομως πιστεψε αν δουλευες στο δημοσιο κ ειχες την ευκαιρια να λουφαρεις θα το εκανες σιγουρα γιατι ετσι λειτουργει το συστημα.roula έγραψε: Από όλα αυτά που έγραψα κάποιοι είδαν μονό το ορθογραφικό λάθος που έκανα από απροσεξία; Κάποιοι βλέπουν το δέντρο αλλά χάνουν το δάσος. Ευτυχώς που υπάρχουν φιλόλογοι κ διορθώνουν εμάς με την μέση εκπαίδευση. Ευτυχώς που υπάρχουν φιλόλογοι που δουλεύουν 25 ώρες την βδομάδα κ διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας, που κάποια ακόμα στα ΑΕΙ το ξ το γραφούνε (κσ). Όσο για σένα τύπε, ρουλιτα δεν με λένε ούτε οι φίλοι μου αλλά μάλλον εσύ βλέπεις στρουμφακια ακόμα. Όταν τελειώσεις το σχολείο κ βγεις κ εσύ ποτέ στον πραγματικό κόσμο θα λες κ εσύ τέτοιες σοφίες !
Παιδια ηρεμηστε λιγο τι πραγματα ειναι αυτα, πολυ ειρωνεια πολυ κοροιδεια, το φορουμ δεν ηταν ετσι μπαιναμε κ καναμε ωραιες κ ηρεμες συζητησεις κ τωρα προσπαθουν καποιο να το παιξουν ανωτερη κ να την πουν σε αλλους. Χαλαρωστε λιγο. Ο καθενας εχει την γνωμη του κ ο καθενας μπορει να μιλαει εκ πειρας κ κνενας δεν ξερουμε τι αντιμετωπιζει καποιος στην καθημερινη του ζωη. Μην νευριαζεται τοσο πολυ. Κ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες