35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
aggeloscob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από aggeloscob »

έγραψε:Δλδ υπάρχει περίπτωση και να ΘΕς εθελοντικά και να το δηλώσεις ως πρώτη απο τις 3 επιλογές σου να μη σε παρουν 35ΜΚ; Αυτά που λένε περι λειψανδρίας κτλπ δλδ ειναι @@ριες τελειως;
Με συγχωρειτε για την έκφραση, απλά ενδιαφέρομαι ως μελλοντικός καταδρομέας να πάω Κύπρο υπερβολικά πολύ λογω της αρτιότητας της εκπαίδευσης και της μαχιμότητας της απ' όσα ακούω ως πολίτης ακομα, χωρις εννοείται να θέλω να υποτιμήσω τα υπόλοιπα τιμημένα σώματα των καταδρομέων. Ευχαριστώ εκ των προτερων για την απάντηση.

Απο οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα σε καθε μοιρα εχει τα ιδια πανω κατω αλλα ασκησεις και τετοια η μοιρα ε μκ στη δραμα φοιμηζεται για αυτο...

τωρα κυπρο μην περιμενουμε να ειναι και παραλια επειδη εχει κοντα θαλασσα!

οσοι εχουν παει τα λενε αλλα...

εγω μπαινς 17 αυγουστου και ισως δηλωσω κυπρο...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aggeloscob την Κυρ Ιούλ 25, 2010 4:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
billakos20
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από billakos20 »

peiraiwths έγραψε:Φιλαρακι οπως εγραψα δεν εχω υπηρετησει ακομα! Ολα αυτα για την κυπρο τα ξερω επειδη ειμαι απο 'κει! Για την κουτα δεν ηξερα οτι μπορεις με 10 ευρω να την παρεις! Απ'οτι καταλαβα εσυ υπηρετεις/υπηρετησες εκει! Μπορεις να πεις λιγο το κλιμα μεσα στην μοναδα; Τι επικρατει...

Ακόμα υπηρετώ.
Μια χαρά είναι το κλίμα δεν χρειάζεται να σε ανχώνεσαι για θέμα παλιών κτλ.

peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από peiraiwths »

Ακόμα υπηρετώ.
Μια χαρά είναι το κλίμα δεν χρειάζεται να σε ανχώνεσαι για θέμα παλιών κτλ.

ευχαριστω ρε φιλε για τις χρησιμες πληροφοριες! Τι σειρα εισαι;

aggeloscob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κοντός ψαλμός...16-17-18 η νέα σειρα... Αλλος υποψηφιος για κύπρο και 35 ΜΚ!

κανεις σειρα 311! Που φεύγει απο κύπρο σεπτεμβριο... Να μ, ας πεί τι παίζει...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aggeloscob την Τετ Ιούλ 28, 2010 12:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ZvS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ZvS »

Καλησπερα. Μου ηρθε το παλιοχαρτο για το Ναυπλιο (pfff) στο μηχανικο, αλλα θα δηλωσω εκει για ειδικες δυναμεις. Πειτε που περναω τα αθληματα και θα παρουσιαστω μεγαλο πευκο αφου ορκιστω. Μετα θα μπορεσω να δηλωσω για ΕΛΔΥΚ και αν ναι, ποσες πιθανοτητες εχω να με παρουν εκει; Χρειαζεται βισμα μηπως; ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZvS την Τρί Αύγ 03, 2010 6:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

ZvS έγραψε:Καλησπερα. Μου ηρθε το παλιοχαρτο για το Ναυπλιο (pfff) στο μηχανικο, αλλα θα δηλωσω εκει για ειδικες δυναμεις. Πειτε που περναω τα αθληματα και θα παρουσιαστω μεγαλο πευκο αφου ορκιστω. Μετα θα μπορεσω να δηλωσω για ΕΛΔΥΚ και αν ναι, ποσες πιθανοτητες εχω να με παρουν εκει; Χρειαζεται βισμα μηπως; ...

οι αθλητικες δοκιμασιες ειναι ευκολες! Ενα χλμ τρεξιμο Σε 6 λεπτα, νομιζω,20 καμψεις 5 ελψεις στο μονοζυγο! Οταν παρουσιαστεις μπορεις να δηλωσεις οτι θες να υπηρετησεις στη κυπρο! Βυσμα σιγουρα δε χρειαζεται, να φανταστεις πολλοι βαζουν βυσμα για να μην πανε κυπρο! Τωρα, οι πιθανοτητες ειναι αρκετα μεγαλες στο να σε πανε κυπρο! Με τον ες ομως ποτε δε ξερεις!

ZvS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ZvS »

peiraiwths έγραψε:
ZvS έγραψε:Καλησπερα. Μου ηρθε το παλιοχαρτο για το Ναυπλιο (pfff) στο μηχανικο, αλλα θα δηλωσω εκει για ειδικες δυναμεις. Πειτε που περναω τα αθληματα και θα παρουσιαστω μεγαλο πευκο αφου ορκιστω. Μετα θα μπορεσω να δηλωσω για ΕΛΔΥΚ και αν ναι, ποσες πιθανοτητες εχω να με παρουν εκει; Χρειαζεται βισμα μηπως; ...

οι αθλητικες δοκιμασιες ειναι ευκολες! Ενα χλμ τρεξιμο Σε 6 λεπτα, νομιζω,20 καμψεις 5 ελψεις στο μονοζυγο! Οταν παρουσιαστεις μπορεις να δηλωσεις οτι θες να υπηρετησεις στη κυπρο! Βυσμα σιγουρα δε χρειαζεται, να φανταστεις πολλοι βαζουν βυσμα για να μην πανε κυπρο! Τωρα, οι πιθανοτητες ειναι αρκετα μεγαλες στο να σε πανε κυπρο! Με τον ες ομως ποτε δε ξερεις!

Μωρε χαιρω πολυ! Τις ιδιες πιθανοτητες ειχα για να με παρουν ειδικες δυναμεις, αφου δηλωσα για καταδρομεας οταν εκοψα την αναβολη μου και τελικα με πηραν στο Ναυπλιο... Αλλα φοβαμαι γιατι ενας φιλος μου ειπε οτι ειναι λιγο δυσκολο να σε παρουν ΕΛΔΥΚ γιατι θα εχεις χασει ενα κομματι της βασικης εκπαιδευσης των εδ.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

θα περασουν εκπροσωποι Απο τις ειδικες δυναμεις Και αν περασεις καποιες αθλητικες δοκιμασιες Μετα απο την Τιμητικη αδεια (3 ημερων) θα παρουσιαστεις Μ. Πευκο και απο εκει θα δηλωσεις Για ελδυκ. αντε καλη θητεια
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

ZvS έγραψε:
peiraiwths έγραψε:

Μωρε χαιρω πολυ! Τις ιδιες πιθανοτητες ειχα για να με παρουν ειδικες δυναμεις, αφου δηλωσα για καταδρομεας οταν εκοψα την αναβολη μου και τελικα με πηραν στο Ναυπλιο... Αλλα φοβαμαι γιατι ενας φιλος μου ειπε οτι ειναι λιγο δυσκολο να σε παρουν ΕΛΔΥΚ γιατι θα εχεις χασει ενα κομματι της βασικης εκπαιδευσης των εδ.
ποιο ειναι το βασικο κομματι εκπαιδευσης των εδ; Το βημα, η προβα παρελασης και το στρωσιμο των κρεβατιων; Πριν ορκιστουν αυτοι που ειναι στο κεεδ κανουν τα ιδια πραγματα, περιπου, με τα κεν πεζικου!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Ειναι ακριβως τα ιδια... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OMEGA την Πέμ Αύγ 05, 2010 7:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

OMEGA έγραψε:Τα ειναι ακριβως τα ιδια...
εστω! Το θεμα ειναι οτι το κεεδ ειναι χαλαρο πολυ! Οποτε σιγουρα δε χανεις καποιο βασικο κομματι εκπαιδευσης των εδ! Εσυ omega τελικα τι θα κανεις; Θα παρουσιαστεις και θα δηλωσεις οτι θες να υπηρετησεις εδ;
aggeloscob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κοντος ψαλμος... Οσο για το ΚΕΕΔ ας μη το υποτιμάμε γιατι στο βήμα θα λιώσουμε όλοι και όσοι εκαναν βήμα στο πεύκο δεν το εχουν ξεχάσει και εκτος απ αυτό θα αντιμετωπίσουμε κατι καλα παιδακια κάθε πρωί ... Οσο για την εκπαίδευση λιαν συντόμως θα μάθουμε...

Το ζήτημα είναι άλλο 35 μκ η οχι !
Δε ξέρουμε και για τη μείωση στα λεφτα και αν θα γίνει και αλλη!
Κανεις που φεύγει απο το νησι... Να μας πεί;
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aggeloscob την Πέμ Αύγ 05, 2010 4:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Τι ανησυχεις; Ο, τι και να γινει θα το μαθουμε!
ZvS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ZvS »

Ουτε και εσενα ομεγα σε επελεξαν για μεγαλο πευκο; Μαλακια. Που θα παρουσιαστεις τελικα;
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Μ πευκο δηλωσα εθελοντης και με πηραν κεδβ καλαματας... Δεν το βαζω κατω ομως θα περασω της αθλητικες δοκιμασιες και μολις γυρισω απο την τιμητικη θα περασω της πυλες του ΚΕΕΔ !

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες