Μόνιμος στο Στρατό

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Thanos30
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από Thanos30 »

Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να σας ρωτήσω όταν κάποιος έχει τελειώσει το μαθηματικό ή το φυσικό, με μεταπτυχιακό στον τομέα της Μετεωρολογίας μπορεί να δηλώσει να γίνει μόνιμος ως μετεωρολόγος;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 19

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι.
Νίκος

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από Νίκος »

Γειά σας είμαι στην πολεμική αεροπορία δόκιμος Και εμένα πάντα μαρεσε ο στρατός ξηράς η αεροπορία ήτανε ένα όνειρο του πατέρα μου να πάω αλλά εγώ έχω όνειρο ζωής να πάω στον στρατό ξηράς και θα έκανα τα πάντα για να πάω σχαλ (αλεξιπτωτιστής) ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να πάω στον στρατό ξηράς. Το ξέρω θα σας φανεί τρελό και σε όλους όσους το λέω τους φαίνεται τρελό αλλά θέλω να πηγαίνω στην δουλειά με όρεξη και όχι απλά να πηγαίνω και να έρχομαι. Σας ευχαριστω για το χρόνο σας
Νικος159
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από Νικος159 »

Καλήμερα σε όλους, έχω γεννηθεί στο εξωτερικό άλλα έχω ελληνική ιθαγένεια και θα ήθελα να μπω ως μόνιμος στον στρατο και ποιο συγκεκριμένα στις ειδικές δυνάμεις θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα πού δεν έχω γεννηθεί στην Ελλάδα; Ευχαριστώ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες