Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 107

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Greek_Army »

nickd έγραψε:Ευχαριστω, για την απαντηση. Και οπως καταλαβαινω ουτε μεσον περναει.

E αν έχεις μέσον πάρε απόσπαση απλά πρέπει να στην ανανεώνει κάθε μήνα.
ΠΑΡΗΣ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ΠΑΡΗΣ »

Ρε παιδια ξερει κανεις ποτε συνεδριαζουν για τις κατεξαιρεσεις αυτην την φορα;
σακ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από σακ »

Παιδια θελω να ρωτησω κατι εχω οικονομικο προβλημα αλλα νομιζω το εκαθαριστικο των γονιων μου ειναι 6066 πιανετε η επειδη ειναι πανω απο 6000 δεν πιανετε ευχαριστω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

σακ έγραψε: Παιδια θελω να ρωτησω κατι εχω οικονομικο προβλημα αλλα νομιζω το εκαθαριστικο των γονιων μου ειναι 6066 πιανετε η επειδη ειναι πανω απο 6000 δεν πιανετε ευχαριστω...

Δεν πιάνεται όπως σωστά είπες. Πάνω από 6000
ΣΩΤΗΡΗΣ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ΣΩΤΗΡΗΣ »

Ξερετε ποτε συνεδριαζουν για τις κατεξαιρεσεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Η επιτροπή συνεδριάζει κάθε τέλος του μήνα
panagiotis

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από panagiotis »

Χαιρεται! Ειναι ευκολο να μου πει καποιος τι δικαιολογιτικα χρειαζομαι Για κατ εξαιρεση μεταθεση και που πρεπει να απευθυνθω; Παρουσιαζομαι την εσο που ακολουθει στην σπαρτη και ο αδερφος υπηρετει ηδη απο την προηγουμενη εσο στο πυργο.

ευχαριστω πολυ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

panagiotis έγραψε:Χαιρεται! Ειναι ευκολο να μου πει καποιος τι δικαιολογιτικα χρειαζομαι Για κατ εξαιρεση μεταθεση και που πρεπει να απευθυνθω; Παρουσιαζομαι την εσο που ακολουθει στην σπαρτη και ο αδερφος υπηρετει ηδη απο την προηγουμενη εσο στο πυργο.

ευχαριστω πολυ.

Καλησπέρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα χαρτί από τον αδερφό σου ότι υπηρετεί.

εδώ το έντυπο για να πάρεις μια ιδέα
Αλέκος

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Αλέκος »

Συγχαρητήρια για το site και την βοήθεια που προσφέρετε.

Είμαι κάτοχος διδακτορικού, οπότε δικαιούμαι κατέξαίρεση μετάθεση σωστά; Έχω τις παρακάτω ερωτήσεις

1) Μετά την βασική θα πάω σε μονάδα για 1 μήνα; Γιατί κάπου διάβασα οτι οι διδακτορικοί παίρνουν κατ'εξαίρεση μετά το κέντρο απευθείας, θα πάρω κατ εξαίρεη μετά από 1 μήνα στο κέντρο ή μετά από 1 κέντρο + 1 μονάδα;

2) Στην κατ'εξαίρεση παίζει ρόλο το όπλο ή το Σώμα που είσαι; Πχ από πυροβολικό η μηχανικό θα μπορώ να πάρω κατ'εξαίρεση σε μονάδα του τεχνικού (ΣΕΤΤΗΛ) που είναι στον τόπο κατοικίας μου, ή να ψάξω για βύσμα να με καλέσουν τεχνικό;

billy_fleg
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από billy_fleg »

Θελω να κανω την εξης ερωτηση, πασχω απο στενωση αορτικης βαλβιδας συμφωνα με το ΦΕΚ ειμαι στα ορια του Ι4 και Ι5 αναλογα με το πως θα χαρακτηριστει η περιπτωση μου απο τους γιατρους, θα παρουσιαστω το νοεμβριο. Σε περιπτωση που περασω για Ι4 μπορω να κανω χαρτια για κατ'εξαιρεση μεταθεση για λογους υγειας ωστε να ειμαι στην αθηνα η δεν εχω τετοιο δικαιωμα; Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

billy_fleg έγραψε:Θελω να κανω την εξης ερωτηση, πασχω απο στενωση αορτικης βαλβιδας συμφωνα με το ΦΕΚ ειμαι στα ορια του Ι4 και Ι5 αναλογα με το πως θα χαρακτηριστει η περιπτωση μου απο τους γιατρους, θα παρουσιαστω το νοεμβριο.Σε περιπτωση που περασω για Ι4 μπορω να κανω χαρτια για κατ'εξαιρεση μεταθεση για λογους υγειας ωστε να ειμαι στην αθηνα η δεν εχω τετοιο δικαιωμα;Ευχαριστω

Φυσικά και θα έχεις το δικαίωμα

billy_fleg
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Για την κατ'εξαιρεση μεταθεση θα πρεπει να κανω κατι νωριτερα η την πρωτη μερα της καταξης γινονται αυτα τα χαρτια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

billy_fleg έγραψε:Για την κατ'εξαιρεση μεταθεση θα πρεπει να κανω κατι νωριτερα η την πρωτη μερα της καταξης γινονται αυτα τα χαρτια;

Βασικά τα κάνεις όποτε θέλεις απλά πρέπει να πας να τα καταθέσεις εσύ η κάποιος συγγενείς σου (εννοείται πρέπει να έχει εξουσιοδότηση) στην στρατολογία
billy_fleg
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δηλαδη επειδη παρουσιαζομαι τον αυγουστο μπορω και πριν παρουσιαστω να κανω τα χαρτια για την μεταθεση κατ'εξαιρεση; Η ειναι καλυτερα να περιμενω μηπως βγω Ι5 μια βδομαδα πριν παρουσιαστω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

billy_fleg έγραψε:Δηλαδη επειδη παρουσιαζομαι τον αυγουστο μπορω και πριν παρουσιαστω να κανω τα χαρτια για την μεταθεση κατ'εξαιρεση; Η ειναι καλυτερα να περιμενω μηπως βγω Ι5 μια βδομαδα πριν παρουσιαστω;

Περίμενε να βγει η απόφαση. Αν δεν βγεις Ι5 τα κάνεις τα χαρτιά μετά μην αγχώνεσαι.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης