Παιδια θελω να ρωτησω κατι εχω οικονομικο προβλημα αλλα νομιζω το εκαθαριστικο των γονιων μου ειναι 6066 πιανετε η επειδη ειναι πανω απο 6000 δεν πιανετε ευχαριστω...
σακ έγραψε: Παιδια θελω να ρωτησω κατι εχω οικονομικο προβλημα αλλα νομιζω το εκαθαριστικο των γονιων μου ειναι 6066 πιανετε η επειδη ειναι πανω απο 6000 δεν πιανετε ευχαριστω...
Χαιρεται! Ειναι ευκολο να μου πει καποιος τι δικαιολογιτικα χρειαζομαι Για κατ εξαιρεση μεταθεση και που πρεπει να απευθυνθω; Παρουσιαζομαι την εσο που ακολουθει στην σπαρτη και ο αδερφος υπηρετει ηδη απο την προηγουμενη εσο στο πυργο.
panagiotis έγραψε:Χαιρεται! Ειναι ευκολο να μου πει καποιος τι δικαιολογιτικα χρειαζομαι Για κατ εξαιρεση μεταθεση και που πρεπει να απευθυνθω; Παρουσιαζομαι την εσο που ακολουθει στην σπαρτη και ο αδερφος υπηρετει ηδη απο την προηγουμενη εσο στο πυργο.
ευχαριστω πολυ.
Καλησπέρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα χαρτί από τον αδερφό σου ότι υπηρετεί.
Συγχαρητήρια για το site και την βοήθεια που προσφέρετε.
Είμαι κάτοχος διδακτορικού, οπότε δικαιούμαι κατέξαίρεση μετάθεση σωστά; Έχω τις παρακάτω ερωτήσεις
1) Μετά την βασική θα πάω σε μονάδα για 1 μήνα; Γιατί κάπου διάβασα οτι οι διδακτορικοί παίρνουν κατ'εξαίρεση μετά το κέντρο απευθείας, θα πάρω κατ εξαίρεη μετά από 1 μήνα στο κέντρο ή μετά από 1 κέντρο + 1 μονάδα;
2) Στην κατ'εξαίρεση παίζει ρόλο το όπλο ή το Σώμα που είσαι; Πχ από πυροβολικό η μηχανικό θα μπορώ να πάρω κατ'εξαίρεση σε μονάδα του τεχνικού (ΣΕΤΤΗΛ) που είναι στον τόπο κατοικίας μου, ή να ψάξω για βύσμα να με καλέσουν τεχνικό;
Θελω να κανω την εξης ερωτηση, πασχω απο στενωση αορτικης βαλβιδας συμφωνα με το ΦΕΚ ειμαι στα ορια του Ι4 και Ι5 αναλογα με το πως θα χαρακτηριστει η περιπτωση μου απο τους γιατρους, θα παρουσιαστω το νοεμβριο. Σε περιπτωση που περασω για Ι4 μπορω να κανω χαρτια για κατ'εξαιρεση μεταθεση για λογους υγειας ωστε να ειμαι στην αθηνα η δεν εχω τετοιο δικαιωμα; Ευχαριστω
billy_fleg έγραψε:Θελω να κανω την εξης ερωτηση, πασχω απο στενωση αορτικης βαλβιδας συμφωνα με το ΦΕΚ ειμαι στα ορια του Ι4 και Ι5 αναλογα με το πως θα χαρακτηριστει η περιπτωση μου απο τους γιατρους, θα παρουσιαστω το νοεμβριο.Σε περιπτωση που περασω για Ι4 μπορω να κανω χαρτια για κατ'εξαιρεση μεταθεση για λογους υγειας ωστε να ειμαι στην αθηνα η δεν εχω τετοιο δικαιωμα;Ευχαριστω
billy_fleg έγραψε:Για την κατ'εξαιρεση μεταθεση θα πρεπει να κανω κατι νωριτερα η την πρωτη μερα της καταξης γινονται αυτα τα χαρτια;
Βασικά τα κάνεις όποτε θέλεις απλά πρέπει να πας να τα καταθέσεις εσύ η κάποιος συγγενείς σου (εννοείται πρέπει να έχει εξουσιοδότηση) στην στρατολογία
Δηλαδη επειδη παρουσιαζομαι τον αυγουστο μπορω και πριν παρουσιαστω να κανω τα χαρτια για την μεταθεση κατ'εξαιρεση; Η ειναι καλυτερα να περιμενω μηπως βγω Ι5 μια βδομαδα πριν παρουσιαστω?
billy_fleg έγραψε:Δηλαδη επειδη παρουσιαζομαι τον αυγουστο μπορω και πριν παρουσιαστω να κανω τα χαρτια για την μεταθεση κατ'εξαιρεση; Η ειναι καλυτερα να περιμενω μηπως βγω Ι5 μια βδομαδα πριν παρουσιαστω;
Περίμενε να βγει η απόφαση. Αν δεν βγεις Ι5 τα κάνεις τα χαρτιά μετά μην αγχώνεσαι.