Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από andybgr »

Tzovana18, εγώ για ειδ. Δυνάμεις δήλωσα γτ υπηρέτησα εκεί τη θητεία μου... πέρασα όλες τις εξετάσεις, και πέρασα επιτυχώς όλες τις αθλητικές δοκιμασίες, μη σου πω πως μου φάνηκαν γελοίες... αποτέλεσμα με κρίνανε ακατάλληλο για ειδ. Δυνάμεις και με αλλάζουν ειδικότητα... τι να πείς... :)
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

tzovana18 έγραψε:ΕικόναΕικόναΠαιδια ειλικρηνα δν εχω λογια για ολα αυτα που συνεβεισαν εχω απορησει, αγανακτησει αφου η κολοπροκυρηξει γαφει οτι

Οι υποψήφιοι των Ειδικών Δυνάμεων σε περίπτωση,

που δεν επιτύχουν τα ελάχιστα όρια επίδοσηςτων επιπλέον αγωνισμάτων

που προβλέπονται γι' αυτούς(δρόμος1 μιλίου, κάμψεις- τάσειςτων

αγκώνων, αναδιπλώσειςτου κορμού, έλξειςσε μονόζυγο), μπορούν να

συνεχίσουν την επιλογικήδιαδικασία για τυχόν επιλογήτουςσε άλλη

ειδικότητα των Όπλων - Σωμάτων πλην Ειδικών Δυνάμεων, εφόσον

επιτύχουν στα υπόλοιπα αγωνίσματα. Εγω ειχα δηλ ειδικες και περασα τα αθληματα, ειμαι επιλαχουσα γιατι ομως δν με εριξαν οπλα σωματα; Η και των ειδικων δυναμεων σε αλλη ειδικοτητα; και τωρα ειμαι μονο επιλαχουσα στην ειδικοτητα μου και οχι σε ολυς τους καταδρομεις! Τι να πω ρε γαμωτο τι να πω... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

αφου τα περασες λες τα αθληματα γιατι να να σε ριξουν πεζικο;
Και γιατι πρεπει να σε βαλουν οπωσδηποτε σε αλλη ειδικοτητα;
Μαλλον θα εχεις βυσμα και περιμενες αλλα απο αυτο

Λόγος: -
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια υ7παρχει απολυτη απογοητευση απο ολους μας κ το καταλαβαινω γιατι κ εγω αυτο νιωθω απογοητευση οταν κανεις τοσο κοπο ψυχολογικα προπονησεις οικονομικα κτλ, κ τελικα η δεν περνας η εισαι επιλαχων. Ειδικα επιλαχων αισθανεσαι οτι εχεις ενα πιατο μπροστα σου με φαι κ δεν μπορεις οχι μονο να το φας αλλα ουτε να το ακουμπησεις. Δυστυχως ομως αυτα τα πραγματα θα συνεχιζονται γιατι καθε φορα ολοι μας θα εχουμε τηην ελπιδα κ παλι θα ξανααπογοητευομασταν
chrisflw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από chrisflw »

MARINAIIII έγραψε:Δεν θα βγεί πουθενά η λίστα. Θα πάρεις κάτω στο ΓΕΣ και θα σου πούνε την σειρά Έτσι έκανα κι εγώ. Εγω π. Χ είμαι 3 σειρά επιλαχούσα. Μη περιμένεις να ανακοινωθούν κάπου τα ονόματα με τη σειρά.
Ευχαριστω!

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

andybgr μιλας σοβαρα; ασε γιατι ειδαν και εμενα τα ματια μου πολλα μην στεναχωριεσαι ομως την επομενη φορα μπορει να εισαι πιο τυχερος οπως και εγω γιατι ξερω οτι εμενα δν θα με καλεσουν και ξερεις γιατι; ειμαι επιλαχουσα μονο στην ειδικοτητα μου και οχι σε ολους τους καταδρομεις και αφου επιιασα τα ορια των ειδικων δν με πηγαν επιλαχουσα ουτε καν οπλα σωματα! Ειναι αυτονοητο οτι αμα θελουν κανουν πολλα! ! μην στεναχωριεσαι ματια μου υγεια πανω απο ολα να εχουμε!
andybgr

Δημοσίευση από andybgr »

Δε στεναχωριέμαι τζοβάνα που δεν μπαίνω στο στρατό, όλοι παρακαλάνε να φύγουν απτόν στρατό αλλά έχουν ανάγκη τα ***** τα λεφτά... σε τι σημείο Έφτασε η ελλαδίτσα μας ε; Να στεναχωριόμαστε γιατι δεν μπαίνουμε στο στρατό για να γλιτώσουμε απο την πείνα...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αστα να πανε οπως ρ ακριβως τα λες ειναι αλλα τι να κανεις; ετσι ειναι η ελλαδιτασα μας εχει στην απεξω χεσμενους παντα!
chrisflw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από chrisflw »

Μπωρουμε να μαθουμε το συνολο των επιλαχων ;Εικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

αυτο πρωσοπικα εγω δν το ξερω αλλα κατα πασα πιθανοτητα η ζυγαρια γερνει στο να μην το μαθουμε αλλα απο τι ξερω οι επιλαχωντες ειναι μεχρι τα 500 ατομα γιατι καποιοσειναι σε περιπου τετοια σειρα! Ειναι πολυ οι επιλαχωντες δυστηχως! Εικόνα
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι γιατί δεν το γνωρίζω καθόλου; Ο αριθμός δηλαδή των υποψηφίων στον διαγωνισμό ήτανε μεγαλύτερος από τον αριθμό των θέσεων που άνοιξαν;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παρα πολυ μεγαλυτερος δυστηχως οι θεσεις ηταν 1.700 ενω καλυφτηκαν μονο οι 1.653. Και ειχαν δηλωσει παιδια για εποπ πανω απο 7.000.
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα κάτι... Έμειναν κενές θέσεις ενώ ο αριθμός των υποψηφίων ήτανε πολλαπλάσιος; Πώς γίνεται αυτό; Δεν τους πέρασαν όλους;
andybgr

Δημοσίευση από andybgr »

Markos_Hdi έγραψε:Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα κάτι... Έμειναν κενές θέσεις ενώ ο αριθμός των υποψηφίων ήτανε πολλαπλάσιος; Πώς γίνεται αυτό; Δεν τους πέρασαν όλους;
Μαρκο, η δικαιολογία ήταν πως δεν μπόρεσαν να βρούνε άτομα με τις καταλληλες γραμματικές γνώσεις/προσόντα για να καλύψουν όλες τις θέσεις.

ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ελλη »

Ειμαι επιλαχων και δεν ξερω αν θα κατεφερω να μπω τι πιθανοτητες εχω να μπω με σειρα 50 συνοδος σκυλων : ΕικόναΕικόνα
andybgr

Δημοσίευση από andybgr »

Δεν θα σου πω τι πιθανοτητες έχεις. αλλά αν σκεφτείς ότι Για συνοδο σκύλων οι θέσεις ειναι 35, και εσυ βρίσκεσαι επιλαχούσα στη θέση 50... για να περάσεις θα πρέπει να φύγουν και οι 35 που μπήκαν ήδη (απίθανο), να πάρουν τους πρωτους 35 απο του επιλαχώντες σε αυτην την ειδικότητα και τοτε ακομη θα βρισκεσε στην 15 θέση... απλα σκέψου μόνη σου :)

εκτος αν βάλεις κανενα βύσμα και σε προωθήσει... Όλα γίνοντε στον Ελληνικό Στρατό... δυστηχώς...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες