ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε: Ρε Φίλε προσκοπική άποψη αναφέρω.800 ευρώ παίρνω εγώ τώρα δίπλα στο σπίτι μ ... Βάλε νοίκια βάλε φαγητό βαλε εξόδους... Έξοδα να γυρίσεις στο σπίτι σ μάλλον μέσα θα μπαίνεις εκτός αν έχεις μια μάνα και έναν πατέρα να στα ακουμπάει... Συγνώμη φίλε εγώ Δέν έχω τέτοιες πολυτέλειες
Όχι αγορίνα μου. Δεν έχω κανέναν να μου τα ακουμπάει. Και συ παίρνεις 800? και περνάς καλά. Αν διάβασες ο μισθός των ΕΠΟΠ ξεκινάει στα 854 καθαρά. Όταν δε θα πας παραμεθόριο θα παίρνεις 100? παραπάνω. Αν και πάλι τα 940 δε σε φτάνουν ε τι να σε πω. Βρες έναν χορηγό
Ρε φίλε αυτό σ λέω τι 700 η 800 στο σπίτι σ τι 900 σε παραμεθόριο μια η άλλη βγαίνει... Απλά στν Έβρο δεν θα έχεις ζωή μακριά από φίλους και οικογένεια... Τεσπά ξεφύγαμε το νήμα είναι για άλλο πράγμα
Καλησπέρα, επειδή το ψάχνω κ δεν το βρίσκω, ξέρουμε πως θα γίνουν όλα αυτά, ψυχομετρικά και αθλήματα; Κρίθηκα κατάλληλος 56/2472 γράφει και με έχουν στις 24/06 να πάω Σχολή Ευελπίδων. Εργάζομαι κ δεν ξέρω πόση άδεια να πάρω κ τι εισιτήρια να βγάλω γιατί είμαι από νησί.
ffer έγραψε:Καλησπέρα, επειδή το ψάχνω κ δεν το βρίσκω, ξέρουμε πως θα γίνουν όλα αυτά, ψυχομετρικά και αθλήματα; Κρίθηκα κατάλληλος 56/2472 γράφει και με έχουν στις 24/06 να πάω Σχολή Ευελπίδων. Εργάζομαι κ δεν ξέρω πόση άδεια να πάρω κ τι εισιτήρια να βγάλω γιατί είμαι από νησί.
για μένα τζάμπα έξοδα θα κανείς από νησί γιατί δε ξέρεις ποσό θα σου πάρει και αν τελικά θα είσαι επιτυχών που χλωμό το κόβω.
Κρατανε 4 μερες οι διαδικασιες φιλε πχ αν αρχισεις δευτερα τελειωνεις πεμπτη. Αλλα αν αρχιζεις Παρασκευη μετα συνεχιζεις δευτερα να το εχεις στο νου σου
Ρε παιδιά. Εγώ σήμερα πέρασα ψυχοτεχνικα επιτυχώς. Αύριο έχω υγειονομικά. Δε ξέρω όμως τι ώρα. Μπήκα στη σελίδα των εποπ με τους κωδικούς taxis και ακόμα έχει τα στοιχεία για σήμερα. Δε πρέπει να ενημερωθούν για αύριο;
Gpap95 έγραψε:Ρε παιδιά. Εγώ σήμερα πέρασα ψυχοτεχνικα επιτυχώς. Αύριο έχω υγειονομικά. Δε ξέρω όμως τι ώρα. Μπήκα στη σελίδα των εποπ με τους κωδικούς taxis και ακόμα έχει τα στοιχεία για σήμερα. Δε πρέπει να ενημερωθούν για αύριο;
Εσύ ή κατά τύχη έκανες τα χαρτιά σου ή σε πίεσαν οι δικοί σου ή απλά στα έκαναν άλλοι, δυστυχώς δεν πέρασαν άλλα άτομα που αξίζαν και πέρασαν κάτι τέτοια παρτάλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Ιουν 09, 2021 7:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.