Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες
Εσυ μακ περασες?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΜΑΚ! ΜΑΚΑΡΙ!mak έγραψε: Καλημερα Κατερινακη μη μου αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα
-
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ!V@SILIS έγραψε:99% θα περασετε ματριχ τεστ! Αυτο ειναι ολο!

τιποτα και αμα μαθω κατι θα σου πω!kat έγραψε:Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ!V@SILIS έγραψε:99% θα περασετε ματριχ τεστ! Αυτο ειναι ολο!
Εγω στις 23 έχω ακόμα αλλα πρώτη φορά θα ναι και λίγο άγχος το έχουμε
. Τι ειναι το matrix τεστ; Αυτό με τις ερωτήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο;

-
λογικο ειναι να εχεις λιγο αγχος. απλα προσπαθησε να το περιορισεις!matma έγραψε:εγω στις 23 έχω ακόμα αλλα πρώτη φορά θα ναι και λίγο άγχος το έχουμε. τι ειναι το matrix τεστ; αυτό με τις ερωτήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο;
ναι αυτο ειναι το ματριχ τεστ!
Οκ κατάλαβα ευχαριστώ.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει ή όποια παιδιά έδωσαν αυτές τις μέρες.
Υπάρχει περίπτωσει στα ψυχοτεχνικά να έχουν βάλει και μαθηματικά προβλήματα; Ή ερωτήσεις που έχουν σχέση με χημεία; Εγώ ήμουν από ΤΕΕ και είμαι τελείος άσχετη με την χημεία.
Ρωτάω γιατί έχω ένα βιβλίο ψυχοτεχνικών που έιναι όμως για Ευελπίδων Ικάρων ΣΜΥΝ κτλ κτλ και έχει μέσα αρκετά πράγματα... Αν ξέρει κανείς ας μας δώσει τα φώτα του! Μην διαβάζω σαν την χαζή άκυρα!
Υπάρχει περίπτωσει στα ψυχοτεχνικά να έχουν βάλει και μαθηματικά προβλήματα; Ή ερωτήσεις που έχουν σχέση με χημεία; Εγώ ήμουν από ΤΕΕ και είμαι τελείος άσχετη με την χημεία.
Ρωτάω γιατί έχω ένα βιβλίο ψυχοτεχνικών που έιναι όμως για Ευελπίδων Ικάρων ΣΜΥΝ κτλ κτλ και έχει μέσα αρκετά πράγματα... Αν ξέρει κανείς ας μας δώσει τα φώτα του! Μην διαβάζω σαν την χαζή άκυρα!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Οχι ελευθερια δεν εχει τετοιες ερωτησεις. Οι ερωτησεις εχουν σχεση μοναχα για την προσωπικοτητα μας! Πως βλεπουμε την ζωη και αλλα... Ειναι πολυ ευκολα! Τοσο που θελει προσπαθεια για να κοπεις...
ΟΚ σε ευχαριστώ Σταύρακα. Ούτε ματριχ έχει με σχήματα; Και καλά να βρούμε ποιο σχήμα ακολουθεί;
Αν όχι τότε πιστεύω να πάνε όλα καλά.
Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!
Αν όχι τότε πιστεύω να πάνε όλα καλά.
Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!

έχει κανείς κανα μέσον να δώσει; ... Ή λέτε να τα καταφέρουμε απο μόνοι μας;
τι εννοεις?guest έγραψε: έχει κανείς κανα μέσον να δώσει; ... Ή λέτε να τα καταφέρουμε απο μόνοι μας;
επειδη έχω ξαναπεράσει δε γουστάρω να μπαίνουν κάτι τύποι ή τύπισσες με ύφος κιόλας και εγώ να είμαι απέξω! Για αυτό ρώτησα αν κανείς μοιράζεται το μέσον του Με μένα
«Πρέπει να έχετε θάρρος, γιατί το αύριο ίσως είναι καλύτερο. »
Θεόκριτος
φίλε guest
Θεόκριτος
φίλε guest
και βισμα θελει και μορια! Παντως φετος 60% επαιξαν τα μορια ρολο. Οχι παντου αλλα επαιξαν ρολο!ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:τι εννοεις;guest έγραψε: έχει κανείς κανα μέσον να δώσει; ... Ή λέτε να τα καταφέρουμε απο μόνοι μας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες