Στους νεους ειδικους φρουρους που φευγουν απο τη σχολη για τα τμηματα τους παραδιδουν αμεσως οπλισμο; Ειναι κατι σαν τον στρατο; Το βαζεις στον οπλοβαστο και το παιρνεις καθε πρωι; Η το εχεις ''μονιμα'' πανω σου?
ILIAS KRITI έγραψε:Στους νεους ειδικους φρουρους που φευγουν απο τη σχολη για τα τμηματα τους παραδιδουν αμεσως οπλισμο; Ειναι κατι σαν τον στρατο; Το βαζεις στον οπλοβαστο και το παιρνεις καθε πρωι; Η το εχεις ''μονιμα'' πανω σου;
μπορείς να τον αφήνεις στο τμήμα. Αλλά πιστεψέ με δε το κάνει κανένας.
Οσα χρόνια υπηρετούσα και όπου και αν υπηρέτησα, ο φορητός οπλισμός με τον οποίο χρεωνόταν ο αστυνομικός, εφυλάσσετο σε ασφαλές σημείο της οικίας του. Προβλεπόταν όμως [αυτό ισχύει και σήμερα] σε περίπτωση άδειας να παραδίδεται στην Υπηρεσία [δυνητικά] γιά λόγους ασφάλειας.
Σε όσες υπηρεσιας περασα και δεν ειχα δικό μου ντουλάπι να το κλειδωνω μεσα, το έπερνα μαζι μου στο τσαντακι μου. Το πιο ασφαλές παντως στο τμημα σε δικο σου ντουλαπακι
policeman έγραψε:Σε όσες υπηρεσιας περασα και δεν ειχα δικό μου ντουλάπι να το κλειδωνω μεσα, το έπερνα μαζι μου στο τσαντακι μου. Το πιο ασφαλές παντως στο τμημα σε δικο σου ντουλαπακι
Εχεις απόλυτο δίκιο και μακάρι σήμερα να εξασφαλίζεται στις Υπηρεσίες κατάλληλος χώρος, τόσο για την φύλαξη του ατομ. Οπλισμού όσο και της ίδιας της στολής. Το να αποβιβάζεται κάποιος από το αυτοκίνητό του σήμερα ένστολος και να πηγαίνει στο σπίτι του [προπαντός Αθήνα η Θεσ/νίκη ] στοχοποιεί αυτομάτως τόσο το όχημά του όσο και την κατοικία του.
NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Το να αποβιβάζεται κάποιος από το αυτοκίνητό του σήμερα ένστολος και να πηγαίνει στο σπίτι του [προπαντός Αθήνα η Θεσ/νίκη ] στοχοποιεί αυτομάτως τόσο το όχημά του όσο και την κατοικία του.
συμφωνω απολυτα. Το εχω σκεφτει αρκετες φορες και εγω. Αν γινεις στοχος απο κανενα τρελο (απο αυτους που κυνηγανε αστυνομικους για να παρουν εκδικηση) δεν ξερεις που και ποτε μπορει να στη ''στησουν''. ...
NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Το να αποβιβάζεται κάποιος από το αυτοκίνητό του σήμερα ένστολος και να πηγαίνει στο σπίτι του [προπαντός Αθήνα η Θεσ/νίκη ] στοχοποιεί αυτομάτως τόσο το όχημά του όσο και την κατοικία του.
συμφωνω απολυτα. Το εχω σκεφτει αρκετες φορες και εγω. Αν γινεις στοχος απο κανενα τρελο (απο αυτους που κυνηγανε αστυνομικους για να παρουν εκδικηση) δεν ξερεις που και ποτε μπορει να στη ''στησουν''. ...
Και με στολή και χωρίς στολή άμα θέλει ο άλλος την κάνει την δουλειά, δεν είναι κάτι δύσκολο.