Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
Να στε καλα... Θα μπω τωρα...
Ευχαριστω πολυ αποστολε! 
αν κ το θεμα ειναι... Ποσοι θα δηλωσουν για πυροσβεστες... Κ να μην την πατησω! Κ ποσους θα ζητησει βασικα! Δεν ξερω αν εχεις ακουσει κατι γι'αυτο; (σε ζαλισα ε)

αν κ το θεμα ειναι... Ποσοι θα δηλωσουν για πυροσβεστες... Κ να μην την πατησω! Κ ποσους θα ζητησει βασικα! Δεν ξερω αν εχεις ακουσει κατι γι'αυτο; (σε ζαλισα ε)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Υπηρετω σε νησι φιλε μου. Τωρα για το ερωτημα σου, οι θεσεις ειναι αναλογως τη ζητηση. Συνηθως οχι λιγοτερες απο 50 και οχι περισσοτερες απο 150
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Κατι αλλο sorry ρε παιδια... Αν καποιος δεν εχει πιστοποιηση μετραει το χαρτι ετσι; αντι με 300 μορια που θα ηταν με πιστοποιηση παει στα 250 ε';
Ωραιος
!
αν ζητησει πανω απο 50 ατομα... Εχουμε ελπιδες! Αλλιως... Αστα! Στο στρατο ξηρας εισαι;

αν ζητησει πανω απο 50 ατομα... Εχουμε ελπιδες! Αλλιως... Αστα! Στο στρατο ξηρας εισαι;
-
- Ταξίαρχος
Σε αυτη την περιπτωση θα καταθεσεις βεβαιωση απο το ιεκ σου, για τους κυκλους μαθηματων που εχεις παρακολουθησει
Εχω τελειωσει... Κ εχω την βεβαιωση!
-
- Ταξίαρχος
Στην πολεμικη αεροπορια
Ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε! κ ας αφεθω στα χερια του κυριου χαχαχα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Φιλε μην το ξαναπεις οτι με ζαλισες. Οχι ειναι χαρα μου να σου απαντησω. δεν εχω ακουσει για αυτο. Εαν μαθω θα σε ενημερωσω.
παντος το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ειναι μια απο τις καλυτερες ειδικοτητες ο πυροσβεστης και δεν φοραει παραλαγη. Φοραει καποια συγκεκριμενη στολη και αναιβαινει βαθμολογικα. Μονο αυτο γνωριζω. Κοιτα grecia μια ξαδερφη μου ειχε χαρτι απο ιεκ και την εκοψαν 2 φορες για την πιστοποιηση που δεν ειχε. Τωρα δεν ξερω τι παιζει με τα μορια. Παντος φετος εδωσε την πιστοποιηση και περιμενει. Να το κοιταξεις το θεμα.

Μμμμ ειναι δυσκολη η ειδικοτητα μου για αυτο δεν την δινω!
Ολα ιατρικα ειναι κ προγραμματισμο... Τι να πω... Θα διξει

Οκ! Καλα σοβαρα μιλας; οταν λες οτι ανεβαινει βαθμολογικα; τι εννοεις; περα απο αρχ/νιας; η στολη που φοραει, μοιαζει καθολου με την κλασσικη των πυροσβεστων; καλα φιλε, αυτη τα σπαει! Για πες...
-
- Επικοινωνία:
Εαν δεν κανω λαθος ισως φτανει ανθυπασπιστης και εαν παει για καριερα στρατου και ανθυποσμηναγος. Φορανε μια παρα πολυ ωραια στολη διαφορετικη απο αυτην εξω. Μπλε σκουρα με μπλε κλειστο και φορανε το διακριτικο του βαθμου στον γιακα.grecia μην το σκευτομαστε. Για ολλους εχει ο θεος. Ελπιζω να δικαιοθουμαι στο τελος. 

-
- Ταξίαρχος
μαλλον καπου κανει λαθος ο αποστολος. Η βαθμολογικη εξελιξη για τους εποπ ειναι συγκεκριμενη. Οσο για τη στολη οι πυροσβεστες της πα ναι μεν, δε φορανε παραλαγη, αλλα τη μπλε ολοσωμη φορμα που φορανε οι τεχνικοι. Στις πτερυγες μαχης τωρα, υπαρχει μεσα πυροσβεστικη υπηρεσια με πυροσβεστες του πυροσβεστικου σωματος. Μονο αυτοι φορανε την αντιπυρικη στολη του πυροσβεστηΕ. Π. Σ. έγραψε: Οκ! Καλα σοβαρα μιλας; οταν λες οτι ανεβαινει βαθμολογικα; τι εννοεις; περα απο αρχ/νιας; η στολη που φοραει, μοιαζει καθολου με την κλασσικη των πυροσβεστων; καλα φιλε, αυτη τα σπαει! Για πες...
-
- Επικοινωνία:
Ναι ισως να ειναι ετσι απλα ξερω οτι καποιοι επ. Οπ φτανουν και λιγο παραπανω εαν πανε για καριερα στρατου. Και οτι τιμητικα λιγο πριν αποστρατευτουν προαγωνται στον βαθμο του ανθυπασπιστη. Ετσι πιστευω απο οτι εχω ακουσει. Εαν ειναι λαθος με συνχωρεις. 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης