Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να με κόψουν από τις Ε. Δ από μια ουλή που έχω στην πλάτη χαμηλά και αριστερά η οποία είναι ράμματα από χτύπημα στο ποδόσφαιρο από το σχολείο; Όχι τπτ σοβαρό σαν χτύπημα απλά υπάρχει η ουλή. Γενικά αθλούμαι κανονικά και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας ή μυωπίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 46
Είπαμε είναι αυστηροί αλλά όχι και έτσι.
Greek_Army έγραψε:Είπαμε είναι αυστηροί αλλά όχι και έτσι.
Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση.
Χαιρετω!
Παιδια ειχα κανει μια επεμβαση για καταγμα στο δεξι χερι στο 3ο μετακαρπιο Πριν 3 χρονια αυτο, αλλα εχω μια καλη ουλη απο τα ραματα. Το χερι μου λειτουργει 100%, υπαρχει περιπτωση να με κοψουνε;
Παιδια ειχα κανει μια επεμβαση για καταγμα στο δεξι χερι στο 3ο μετακαρπιο Πριν 3 χρονια αυτο, αλλα εχω μια καλη ουλη απο τα ραματα. Το χερι μου λειτουργει 100%, υπαρχει περιπτωση να με κοψουνε;
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Μπααα δε νομιζω... Απο τη στιγμη που δεν σ Ενοχλεί Ποιος ο λογος να σε κοψουν; Αυτα που κοιτανε ποιο πολυ ειναι μεση-θωρακα και γονατα :)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Μυωπια εχω πολυ λιγη... Αχρωματοψια και τα σχετικα ουτε καν... Ειμαι υγιης και γενικα δεν εχω κανενα ιατρικο ιστορικο βαρεων τραυματισμων και ασθενειων... Φανταζεστε να παω και να μου πουνε κοβεσαι απο βαρυκοϊα; Ειλικρινα δε πιστευω πως εχω, θα το ξερα απλα επειδη το διαβασα καπου εδω μεσα αρχισα να αγχνωνομαι χωρις λογο...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Θα κανεις ακουογραμμα κ αν ειναι η θα σε κοψουν η οχι...sintoma lokatzis έγραψε:Μυωπια εχω πολυ λιγη... Αχρωματοψια και τα σχετικα ουτε καν... Ειμαι υγιης και γενικα δεν εχω κανενα ιατρικο ιστορικο βαρεων τραυματισμων και ασθενειων... Φανταζεστε να παω και να μου πουνε κοβεσαι απο βαρυκοϊα; Ειλικρινα δε πιστευω πως εχω, θα το ξερα απλα επειδη το διαβασα καπου εδω μεσα αρχισα να αγχνωνομαι χωρις λογο...
Αμα δεν τους πεις τι προβλημα εχεις δεν παιρνουν χαμπαρι. Απο σενα εξαρτατε αν θα μαθουν ή οχι τα προβληματα σου
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Ναι! οταν θα σφυραει το ακουογραμμα κ αυτος θα ειναι αλλου... να δω τι δεν θα πει και τι δεν θα παρουν χαμπαρι...kampf έγραψε:Αμα δεν τους πεις τι προβλημα εχεις δεν παιρνουν χαμπαρι. Απο σενα εξαρτατε αν θα μαθουν ή οχι τα προβληματα σου
-
- Στρατηγός
Συμφωνώ, όλοι χαλαροί το παίζανε στο ακουόγραμμα και όταν έφτασε η μερά να πάμε για βολή και τους λέγανε ότι κοπήκανε παίρνανε τηλ το βύσμα 

Παιδια ηθελα να ρωτηςω κατι: οταν ειςαι ςτο κεντρο και παιρνας γιατρους, ελεγχουν τα βιβλιαρια; η πας χωρις βιβλιαρια και τους λες απλως τι εχεις; ρωταω επειδη ειμαι 1,87 κ 80 κιλα, παω ποδοςφαιρο κ γυμναςτηριο πολλα χρονια κ προςφατα χτυπηςα ςτην μπαλα εκανα εγχειρηςη χιαςτο κ μηνιςκο ςτο αριςτερο γονατο και τωρα ειμαι καλα (εχουν περαςει 6 μηνες απο τοτε που εκανα εγχειρηςη) ... οταν θα μπω θα εχουν περαςει και αλλοι μηνες κ θα με καλυτετα. ηδη παιζω μπαλα... λετε ρε παιδια να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις επειδη εκανα εγχειρηςη... ευχαριςτω πολυ
-
- Στρατηγός
ΘΟΔΩΡΗΣ έγραψε:Παιδια ηθελα να ρωτηςω κατι: Οταν ειςαι ςτο κεντρο και παιρνας γιατρους, ελεγχουν τα βιβλιαρια; Η πας χωρις βιβλιαρια και τους λες απλως τι εχεις; Ρωταω επειδη ειμαι 1,87 κ 80 κιλα, παω ποδοςφαιρο κ γυμναςτηριο πολλα χρονια κ προςφατα χτυπηςα ςτην μπαλα εκανα εγχειρηςη χιαςτο κ μηνιςκο ςτο αριςτερο γονατο και τωρα ειμαι καλα (εχουν περαςει 6 μηνες απο τοτε που εκανα εγχειρηςη) ... Οταν θα μπω θα εχουν περαςει και αλλοι μηνες κ θα με καλυτετα. Ηδη παιζω μπαλα... Λετε ρε παιδια να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις επειδη εκανα εγχειρηςη... Ευχαριςτω πολυ
Κοιτάνε το βιβλιαριό σου το παιδικό, αν τους πεις για μηνίσκο και χιαστό θα σε κόψουνε αν δεν το πεις δεν θα σε κόψουνε
- pitbull7nikaia
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα λεβεντες. Μπορει καποιος να μου πει αν για α. Κ. Ζητανε βιβλιαριο υγειας, η οτι δηλωσεις;
-
- Στρατηγός
pitbull7nikaia έγραψε:Καλησπερα λεβεντες. Μπορει καποιος να μου πει αν για α. Κ. Ζητανε βιβλιαριο υγειας, η οτι δηλωσεις;
Την πρώτη μέρα που περνάς από εξετάσεις πρέπει να έχεις το βιβλιάριο υγείας μαζί σου, το λέει και το χαρτί κατάταξης
Αν εχεις καποιος εχει περασει πνευμονία σε μικρή ηλικία θα εχει πρόβλημα να καταταγει στις ειδικες δυναμεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες