Το Πανελλήνιο Στρατιωτικό Δίκτυο
Νομος Κοζανης
969 ΛΣΝ Κοζανη
Νομος Λεσβου
88 ΛΜΧ Κασπακας Λημνου
88 ΛΔΒ Μυρινα
Νομος Σαμου
79 ΛΔΒΕΘ Βαθυ
Νομος Ρεθυμνου
547 Α/Μ ΤΠ
Νομος Κυκλαδων
Λοχος Εθνοφυλακης Μηλου Τρυπητη
969 ΛΣΝ Κοζανη
Νομος Λεσβου
88 ΛΜΧ Κασπακας Λημνου
88 ΛΔΒ Μυρινα
Νομος Σαμου
79 ΛΔΒΕΘ Βαθυ
Νομος Ρεθυμνου
547 Α/Μ ΤΠ
Νομος Κυκλαδων
Λοχος Εθνοφυλακης Μηλου Τρυπητη
Φίλε μου τα πρόσθεσα εγώ, αν και για χιλιοστή φορά επαναλαμβάνω ότι ο κάθε χρήστης που εγγράφεται μπορεί να προσθέσει μόνος της μονάδες του.
ΛΔΒΕΘ τι σημαίνει;
Το 547 Α/Μ ΤΠ είναι διαφορετικό από το 547 ΜΤΠ ;
ΛΔΒΕΘ τι σημαίνει;
Το 547 Α/Μ ΤΠ είναι διαφορετικό από το 547 ΜΤΠ ;
ΛΔΒΕΘ = Λόχος Διαβιβάσεων Εθνοφυλακής
Τώρα για το 547 Α/Μ, μήπως είναι το Αερομεταφερόμενο Τμήμα του 547 Μηχανοκίνητου ΤΠ;
Τώρα για το 547 Α/Μ, μήπως είναι το Αερομεταφερόμενο Τμήμα του 547 Μηχανοκίνητου ΤΠ;
Μου αρέσει που το έχω και στο στρατιωτικό λεξικό. Τι βλάκας ΛΔΒΕΦNassos έγραψε:ΛΔΒΕΘ = Λόχος Διαβιβάσεων Εθνοφυλακής
Ξέρει κανείς που είναι σήμερα η 180 ΜΚΒ HAWK;
Αφορά το :/diktyo/monada.asp?id=543 Η Τακτική Διοίκηση 21ου Συντάγματος Πεζικού εδρεύει στο χωριό Πλάτη του Δήμου Τριγώνου στον Νομό Έβρου. Μάλιστα αποτελεί τον βορειότερο τακτικό σχηματισμό του Ελληνικού Στρατού. Το τηλ που παραθέτεται είναι το σωστό. ΡΜ εάν θέλετε βοήθεια κ για άλλες μονάδες/σχηματισμούς.
Οκ, διορθώθηκε. Αν θες να προσθέσεις μονάδες που λείπουν δεν έχεις παρά να εγγραφείς.
Οι ίδιοι οι χρήστες συμπληρώνουν τις μονάδες τους.
Οι ίδιοι οι χρήστες συμπληρώνουν τις μονάδες τους.
yandr έγραψε:Ξέρει κανείς που είναι σήμερα η 180 ΜΚΒ HAWK;
Στο Καπανδρίτι δεν είναι ακόμη; Στο Google μου βγάζει ότι η Γ' Πυροβολαρχία βρίσκεται στη Κύμη Ευβοίας.
39 ΤΕΝ υπάρχει;
Μήπως είναι το 1/39 Τάγμα Ευζώνων;
Εγώ λέω να το διαγράψω
Προσοχή, στη φόρμα εγγραφής του Στρατιωτικού Δικτύου προστέθηκε η δυνατότητα να εισάγει κάθε χρήστης το Όπλο / Σώμα στο οποίο υπηρέτησε.
Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα αναζήτησης πιθανών μονάδων μεταθέσεων για τους Νεοσύλλεκτους.
Παρακαλούνται όσοι έχουν εγγραφεί στο δίκτυο να προσθέσουν την πληροφορία αυτή στο λογαριασμό τους.
Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα αναζήτησης πιθανών μονάδων μεταθέσεων για τους Νεοσύλλεκτους.
Παρακαλούνται όσοι έχουν εγγραφεί στο δίκτυο να προσθέσουν την πληροφορία αυτή στο λογαριασμό τους.
Φιλε συγνωμη αλλα κατα τη γνωμη μου, το να παρουσιαζεις τετοιου ειδους πληροφοριες σε κοινη χρηση, το βρισκω λιγο ριψοκινδυνο... Εννοω, π. Χ. Η τοποθεσια των μοναδων κλπ. αποτελουν στρατιωτικες πληροφοριες, αν οχι απορρητες, τουλαχιστον ομως δεν θα επρεπε να τις γνωριζει ο οποιοσδηποτε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες