Γενικές πληροφορίες για ειδικότητες

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
mar03
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από mar03 »

Σ ευχαριστω πολυ! καλο βραδυ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από illy »

Να εισαι καλα, επισηςΕικόνα Σιγουρα υπαρχουν κ αλλοι που ειναι περισσοτερο ενημερωμενοι απο μενα κ ελπιζω να σε βοηθησουν κ εκεινοιΕικόνα
Dum spiro spero
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από insomniacgr »

Nassos έγραψε:Μόνο που άλλη φάση είναι το Δημόσιο - ΔΕΚΟ - ΟΤΑ και άλλη, τελείως διαφορετική, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.Εικόνα

Οπως το δει κανείς. Στο στρατό υπάρχουν θέσεις που συναγωνίζονται άνετα σε "φάση" (όπως λες) τις δημόσιες υπηρεσίες που αναφέρεις - αρκεί να ξέρεις τι να κυνηγήσεις Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

mar03 έγραψε:Καλησπερα σε ολους! ειμαι αποφοιτη αει θετικων επιστημων, εχω δυο ξενες γλωσσες και χαρτι πληροφορικης απο πανεπιστημιο και ενδιαφερομαι να κανω τα χαρτια μου για εποπ αεροπορια- μετεωρολογος.

επειδη δεν ξερω τιποτα σχετικο,

θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να με ενημερωσει για τη θεση.

για παραδειγμα, με τα προσοντα μου μπορω να περασω και τι παιζει μετα, δηλαδη μεταθεσεις, μισθος, συνθηκες εργασιας κτλ.

θα μου προτεινε την θεση καποιος που γνωριζει σχετικα... ;

σας ευχαριστω πολυ!

Συγχαρητήρια! Κοπέλες σαν και σένα με τέτοιο μορφωτικό επίπεδο αναβαθμίζουν τον θεσμό των ΕΠ. ΟΠ και αναθεωρούν την όλη κατάσταση που οφείλω να ομολογήσω πως είχε 'πιάσει πάτο'.

Και φυσικά να τα κάνεις τα χαρτιά σου στην αεροπορία και την ειδικότητα του μετεωρολόγου. Η ζωή στην αεροπορία είναι υποφερτή και καλή για τις γυναίκες.

Και πάλι μπράβο σου.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι για εποπ στην πα και στην ειδικότητα βοηθος φυσικοθεραπευτή. Ξέρει κανείς που υπηρετούν; Άμυνας αεροδρομιου επισης. Αν μπορεί να με ενημερωσει κάποιος. Σας ευχαριστώ πολύ
Ε.Π.Σ.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ε.Π.Σ. »

Παιδες καλησπερα! Θελω να ρωτησω κατι σε οποιον ξερει.please! Πηρα τηλ στο γεα και ρωτησα. Θελωνα δηλωσω αμυνης και ειμαι φοιτητης τει ηλεκτρολογιας (3ο ετος). Τους ρωτησα αν θα μετρησουν τα μορια του τει (350 μορια σπουδαστης) και μου ειπαν οτι αν στειλω τετοιο χαρτι σε αυτη την ειδικοτητα θα με κοψουν! Ειναι δυνατον; Παρακαλω ας απαντησει καποιος
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από eleni »

Λίνα έγραψε:Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι για εποπ στην πα και στην ειδικότητα βοηθος φυσικοθεραπευτή. Ξέρει κανείς που υπηρετούν; Άμυνας αεροδρομιου επισης. Αν μπορεί να με ενημερωσει κάποιος. Σας ευχαριστώ πολύ

Όσον αφορά την ειδικότητα "Αμύνης Αεροδρομίου" πήγαινε στην σελίδα 12 αυτού του θέματος! Θα βρείς πολύ καλές πληροφορίες από τον Velerefonti! Τώρα, όσον αφορά την άλλη ειδικότητα που ανέφερες δεν μπορώ να σε βοηθήσω!
mar03
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mar03 »

Παιδια καλησπερα,

παρακαλω αν καποιος γνωριζει επιμενω να με ενημερωσει αναλυτικα με την ειδικοτητα μετεωρολογος στην π. α.

βασικα πιο συγκεκριμενα θελω να μαθω για το αν θα με παρουν με τα προσοντα που ανεφερα, γιατι εμαθα οτι χωρις βυσμα ειναι πολυ δυσκολα και επισης που υπηρετουν (καταγομαι απο παραμεθωριο) παιζει να ερθω στην περιοχη μου; Και τελος μισθο και περιθωρια ανελιξησ...

συγνωμη αν γινομαι κουραστικη...

ευχαριστω!

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Velerefontis »

Μαρια, αν το συστημα ηταν αξιοκρατικο και αδιαβλητο θα σου ελεγα οτι αν δε σε παρουνε τοτε θα ηταν κοροιδα. Επειδη ομως ζουμε στην Ελλαδα, το βυσμα ειναι απαραιτητο. Τα προσοντα σου ομως ειναι αρκουντως ικανοποιητικα. Οι μετεωρολογοι υπηρετουν ειτε σε αεροδρομια, στον πυργο ελεγχου ειτε στην ΕΜΥ. Αν το μερος απο το οποιο καταγεσαι διαθετει πολεμικο αεροδρομιο, τοτε εχεις αρκετες πιθανοτητες να υπηρετησεις εκει. Περιθωρια και πιθανοτητες εξελιξης στο θεσμο των εποπ δεν υπαρχου. Ειναι συγκεκριμενοι οι βαθμοι και τα χρονια στα οποια προαγεσαι. Οσο για το μισθο αρχικα θα κυμανθει στα 900 ευρω περιπου και με τα χρονια υπηρεσιας θα αυξανεται σταδιακα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
mar03
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mar03 »

Σ ευχαριστώ παρα πολύ... !
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Velerefontis »

Καλη επιτυχια σου ευχομαι
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Mirodin
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mirodin »

Γεια σας Παρακαλω αν γνωριζετε να μου πειτε πληροφοριες σχετικα με τις ειδικοτητες (Πολεμικης Αεροποριας)

1) Μαγειρας

2) Μεταφορεας Ασθενων-Τραυματιοφορεας

3) Βοηθος ελεγκτη πτησεων

Εχω απολυτηριο λυκιου,LOWER,ECDL, και πτυχιο μαγειρικης (απο το στρατο) και θελω να μου πειτε αν ειναι εχω πιθανοτητες να περασω σε ενα απο αυτα χωρις βισμα.

Ευχαρστω πολυ!

eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από eleni »

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει πληροφορίες για την ειδικότητα του "Πυροσβέστη" στην Αεροπορία ;
Anonymous

Φιλε μου με τα προσοντα που εχεις μπορεισ Να γινεις και μετεωρολογοσ

Anonymous

Μπορει καποιος να με πληροφορησει σχετικα με τις ειδικότητες αμυνας αεροδρομιων ειδικων επιχειρησεων και Άμυνας Φρουρός Μετά Σκύλου; Εκπαιδευση, μεταθεσεις, και ποιο ακριβως ειναι το εργο τους; Ευχαριστω προκαταβολικα...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες