Νέο τυφέκιο εφόδου
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 29
Νέο τυφέκιο εφόδου
Ποιο διάλεξαν οι Τούρκοι;
-
- Ταξίαρχος
Νέο τυφέκιο εφόδου
Παίδες το ξεφτυλίσαμε το θέμα, ας επανέρθουμε στα περί τυφεκίων! :)
Yandr: Γι' αυτό και εγώ μετέφερεσα σε ξεχωριστό θέμα τα μηνύματα περί ξιφολόγχης
Yandr: Γι' αυτό και εγώ μετέφερεσα σε ξεχωριστό θέμα τα μηνύματα περί ξιφολόγχης
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Νέο τυφέκιο εφόδου
Ωραία... τι στο καλό έχει το FAMAS και το χρησιμοποιούν οι λεγεωνάριοι;
-
- Ταξίαρχος
Νέο τυφέκιο εφόδου
Δεν ξέρω βέβαια αν είμαστε εντός θέματος βέβαια, αλλά τι αρνητικό θεωρείς ότι έχει και το βρίσκεις παράδοξο να το χρησιμοποιούνε. (Δεν ξέρω τι θα απαντήσεις αλλά εγώ λέω πως ένας βασικός λόγος που το χρησιμοποιούνε, είναι η ιδίας χώρας προέλευση)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Νέο τυφέκιο εφόδου
Πιστεύω είναι ο μόνος λόγος που το χρησιμοποιούνε... αλλιώς δε θα το θεωρούσαν αξιόπιστο... Τα 300μ εμβέλια και 25άρι γεμιστήρα... Πιστεύω να είναι τα αρνητικά του...
Νέο τυφέκιο εφόδου
FAMAS με λογχη... 
Http://www.militaryfactory.com/smallarms/imgs/famas.jpg

Http://www.militaryfactory.com/smallarms/imgs/famas.jpg
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: airsoft,enduro,mtb,caves
- Επικοινωνία:
Νέο τυφέκιο εφόδου
Antonis21 έγραψε: Προσωπικα ειμαι κατοχος Saiga .410 και MOLOT Vepr 12, και τρεφω και γω καποια εκτιμηση για αυτα τα οπλα.
Μήπως κατά τύχη έχεις παρτίδες με Λούτσα; Γιατί 12αρι και 410 που μου λες,

Eάν έχεις το πρώτο τεύχος της καταδρομείς, ρίξε μια ματια στο άρθρο για τα saiga και κυρίως αυτό με τις φωτό στο τέλος, (έχει και το δικό μου μέσα

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Νέο τυφέκιο εφόδου
Ειμαι Μακεδονας αλλα κατα καιρους εχω μεινει στην Αθηνα. Ενα διαστημα που εμενα εκει ειχα ερθει σε επαφη με καποιον Κοπελακη, πολυ μερακλη οπλοπωλη που εχει παρτιδες και μου ειχε κανει προταση να ερθω απο κει. Εκτος απο αυτο το γεγονος που τελικα δεν εκατσε, δεν ειχα αλλες παρτιδες ποτε.
-
- Στρατιώτης
- Ενδιαφέροντα: airsoft,enduro,mtb,caves
- Επικοινωνία:
Νέο τυφέκιο εφόδου
Για την ίδια μορφή έλεγα και εγώ αναφέροντας την Λούτσα, κοινό γνωστό έχουμε στο αντικείμενοAntonis21 έγραψε: Ενα διαστημα που εμενα εκει ειχα ερθει σε επαφη με καποιον Κοπελακη, πολυ μερακλη οπλοπωλη που εχει παρτιδες και μου ειχε κανει προταση να ερθω απο κει.

-
- Αντισυνταγματάρχης
Νέο τυφέκιο εφόδου
Ασχετο αλλα θα πώ κατι!
Ειμαι κακή επιρροή γιατι εγω ξεκίνησα με το μάρκο να έχουμε αντιπαράθεση για την ξιφολογχη και γέμισαν 5 σελίδες με post για τον αν ειναι χρήσιμη η ξιφολόγχη!
Μάρκο τι θέλαμε;
Ειμαι κακή επιρροή γιατι εγω ξεκίνησα με το μάρκο να έχουμε αντιπαράθεση για την ξιφολογχη και γέμισαν 5 σελίδες με post για τον αν ειναι χρήσιμη η ξιφολόγχη!
Μάρκο τι θέλαμε;

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Νέο τυφέκιο εφόδου
Markos_Hdi έγραψε:Κι όμως είμαι. Εδώ δεν έχουμε λεφτά για αποπληρωμές των υποβρυχίων, των leopard κτλ και πιστεύεις ότι θα γίνει και μια τέτοια αγορά;
Για αυτά υπάρχουν λεφτά, μιας και είναι εγκεκριμένες εγγραφές στον Κρατικό Προϋπολογισμό από παραλθόντα έτη.
Αλλού είναι το πρόβλημα και έχει να κάνει με τα standards που είχαν τεθεί στον κατασκευαστή.
Άλλωστε στα Leopard οι ίδιοι οι Γερμανοί βρήκαν ότι όντως υπήρχε πρόβλημα με τη θωράκιση του πύργου και το έλυσαν δίχως επιβάρυνση.
-
- Ταξίαρχος
Νέο τυφέκιο εφόδου
Πολύ αμφιβάλλω Νάσσο.
Νέο τυφέκιο εφόδου
Markos_ηdi : Κι όμως είμαι. Εδώ δεν έχουμε λεφτά για αποπληρωμές των υποβρυχίων, των leopard κτλ Πολύ αμφιβάλλω μαρκο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης