Μονιμοποίηση Επαγγελματία Οπλίτη
Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω, εαν υπαρχει υποχρεωτική παραμονή μετα την μονιμοποίηση εποπ, όπως υπάρχει και με την κατάταξη 3 ή 4 χρονια. Στους αξιωματικους ξέρω οτι υπάρχει, για μας ομως δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό.
παγωτο έγραψε: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω, εαν υπαρχει υποχρεωτική παραμονή μετα την μονιμοποίηση εποπ, όπως υπάρχει και με την κατάταξη 3 ή 4 χρονια. Στους αξιωματικους ξέρω οτι υπάρχει, για μας ομως δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό.
Δυστηχώς φίλε μου δεν υπάρχει ακόμα καμμία πρόβλεψη για αυτό απο την υπηρεσία προς το παρόν.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Φίλη
... Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω να ξέρω αν μετά την μονιμοποίηση μου έχω την επιλογή να φύγω ή αν με δεσμεύει πάλι κατι. Σε ευχαριστώ παντως.

Γνωριζει κανεις καμια περιπτωση οπως αυτη που θα αναφερω;
οι προκυρηξεις εχουν ως οριο ηλικιας τα 28 σε περιπτωση που κανεις τα χαρτια σου στα 26 κ ετσι οπως εγινε φετος μπεις στα 27, μετα απο επτα χρονια θα εισαι 34 υπαρχει περιπτωση να σε κρατησουν κ να σου κανουν μονιμοποιηση;
οι προκυρηξεις εχουν ως οριο ηλικιας τα 28 σε περιπτωση που κανεις τα χαρτια σου στα 26 κ ετσι οπως εγινε φετος μπεις στα 27, μετα απο επτα χρονια θα εισαι 34 υπαρχει περιπτωση να σε κρατησουν κ να σου κανουν μονιμοποιηση;
εννοειτεnaoume έγραψε:Γνωριζει κανεις καμια περιπτωση οπως αυτη που θα αναφερω;
Κανονικά Φίλε Μου και με τον Νόμο...
δεν εχει Αλλάξει Τίποτα Και Παίζει Ρόλο Το τι Γράφει Η Προκήρυξη Με την Οποια Μπήκες Η Οποία Δεν εχει Αλλάξει Για Καμία Σειρά .
δεν εχει Αλλάξει Τίποτα Και Παίζει Ρόλο Το τι Γράφει Η Προκήρυξη Με την Οποια Μπήκες Η Οποία Δεν εχει Αλλάξει Για Καμία Σειρά .
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
Εγω δεν εχω καταλαβει κατα ποσο ευκολες ειναι αυτη την στιγμη οι εξετασεις μονυμοποιησης... 

Ναι και εγω την ιδια απορια εχω ποσο ευκολες ειναι αυτες οι ερωτησεις και ο αδερφος μου που ειναι ειναι στο ναυτικο μου λεει οτι ειναι της πλακας αλλα δεν ξερω...
Οι εξετασεις μονιμοποιησης ειναι καταρχην οι ιατρικες, αν περασεις απο αυτες ειναι οι γραπτες. εξαρταται απο την ειδικοτητα που εχεις και πανω-κατω ειναι 550 ερωτησεις πολλαπλης επιλογης.50% στρατιωτικων θεματων και ατομικης τακτικης και 50% ερωτησεις ειδικοτητας. αν γραψεις 70% περασεσ...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Αν ξερεις την ειδικοτητα σου ειναι απλες αν εισαι λουφας δεν ειναι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Αν τα κανεις σκ... Α εχεις και δευτερη ευκαιρια που κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε
Εδω ακουσα οτι εχει και 3η ευκαιρια... ελεος!
Μαλιστα και οι ιατρικες εξετασεις ειναι ακριβως οπως κανεις στην αρχη?
Ε οχι ακριβως. αν θυμαμαι καλα ειναι 11 γιατροι που πρεπει να περασεις και οι βιοχημικες εξετασεις και μετα απο αυτες περνας απο επιτροπη απαλλαγων.
Παιδια να ρωτησω κατι που απασχολοι πολλους πριν τις εξετασεις τις μονιμοποιησεις! Για ΕΠΟΠ μιλαω!
Οταν προσληφθικα το 2004 ημουν 1,68υψος και 83 κιλα. Η ειδικοτητα μου προεβλεπε Ι1- Ι2. Ημουν Ι1!
Τωρα αλλαξε η ειδικοτητα ονομασια και εγινε μονο για Ι1.
Ειμαι 1,68 υψος 84 κιλα! Το θεμα ειναι αν θα κοψουν κοσμο καθως πρεπει να ειμαι Π. Χ. Εγω εως και 77,5 ή 81,5 το πολυ βαση προεδρικου διαταγματος. Αν ειμαι πανω απο 81,6 Γινομαι λογικα Ι2. Ξερει κανενας τιποτα! Ισχυει το Ι1-Ι2 που προσληφθικα ή το παινουριο Ι1 ;
Μπορω να τους κυνηγισω σε περιπτωση που το κανουν Ι2
ΣΟΣ Καποιος που να ξερει σιγουρα!
Οταν προσληφθικα το 2004 ημουν 1,68υψος και 83 κιλα. Η ειδικοτητα μου προεβλεπε Ι1- Ι2. Ημουν Ι1!
Τωρα αλλαξε η ειδικοτητα ονομασια και εγινε μονο για Ι1.
Ειμαι 1,68 υψος 84 κιλα! Το θεμα ειναι αν θα κοψουν κοσμο καθως πρεπει να ειμαι Π. Χ. Εγω εως και 77,5 ή 81,5 το πολυ βαση προεδρικου διαταγματος. Αν ειμαι πανω απο 81,6 Γινομαι λογικα Ι2. Ξερει κανενας τιποτα! Ισχυει το Ι1-Ι2 που προσληφθικα ή το παινουριο Ι1 ;
Μπορω να τους κυνηγισω σε περιπτωση που το κανουν Ι2
ΣΟΣ Καποιος που να ξερει σιγουρα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες