Φοιτητική άδεια
Φοιτητική άδεια
Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν γράφεις 2 μαθήματα την ίδια μέρα δικαιούσαι 4 μέρες και 6 για 3 μαθήματα ή συμβαίνει κάτι άλλο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Φοιτητική άδεια
Δίνουν 2 ημέρες για κάθε μάθημα, φυσικά υπάρχει και όριο στην ειδική άδεια.
Φοιτητική άδεια
Όσοι κάνουν 3 μηνη θητεία, Δικαιούνται φοιτητικές άδειες; Αν ναι, πόσες ημέρες;
Μου εχουν μεινει 3 μαθηματα για πτυχιο και Ο διοικητής λέει οτι δεν δικαιουμαι φοιτητικες και πρεπει να ξοδέψω απο τις δικές μου, ενώ ξέρω ότι δικαιούμαι κάποιες αλλά δεν ξέρω πόσες
Ευχαριστώ
Μου εχουν μεινει 3 μαθηματα για πτυχιο και Ο διοικητής λέει οτι δεν δικαιουμαι φοιτητικες και πρεπει να ξοδέψω απο τις δικές μου, ενώ ξέρω ότι δικαιούμαι κάποιες αλλά δεν ξέρω πόσες
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Φοιτητική άδεια
Η απάντηση βρίσκεται εδώ
Επίσης για κάθε μάθημα παίρνεις 2 ημέρες άδεια όπως καταλαβαίνεις τα κουκιά δεν βγαίνουν.
Επίσης για κάθε μάθημα παίρνεις 2 ημέρες άδεια όπως καταλαβαίνεις τα κουκιά δεν βγαίνουν.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Φοιτητική άδεια
εδωσα μαθημα και πηρα την βεβαιωση για στρατο αυτη που εχει στο site της γραμματειας και μου ειπαν οτι δεν την δεχονται γιατι θελουν μια αλλη που εχει το σημα του γες και κατι τετοια. Ξερει κανενας τι παιζει;
Φοιτητική άδεια
Έχω περάσει σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα το όποιο έχει ξεκινήσει κάποιες παρακολουθήσεις με εργασίες. Θέλω να πάρω φοιτητική άδεια, Αλλά στο παρελθόν έχω πάρει και αγροτική. Θα υπάρχει πρόβλημα με αυτό;
-
- Στρατηγός
Φοιτητική άδεια
Tolis91 έγραψε:Έχω περάσει σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα το όποιο έχει ξεκινήσει κάποιες παρακολουθήσεις με εργασίες. Θέλω να πάρω φοιτητική άδεια, Αλλά στο παρελθόν έχω πάρει και αγροτική. Θα υπάρχει πρόβλημα με αυτό;
Δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά πρόσεξε μην ξεπεράσεις το όριο της ειδικής άδειας, γιατί μετα θα σου αφαιρεθούν ημέρες από την κανονική άδεια.
Φοιτητική άδεια
Greek_Army έγραψε:Tolis91 έγραψε:Έχω περάσει σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα το όποιο έχει ξεκινήσει κάποιες παρακολουθήσεις με εργασίες. Θέλω να πάρω φοιτητική άδεια, Αλλά στο παρελθόν έχω πάρει και αγροτική. Θα υπάρχει πρόβλημα με αυτό;
Δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά πρόσεξε μην ξεπεράσεις το όριο της ειδικής άδειας, γιατί μετα θα σου αφαιρεθούν ημέρες από την κανονική άδεια.
Το όριο που εννοείς είναι οι 12 ημέρες σωστά;
-
- Στρατηγός
Φοιτητική άδεια
Ναι.
Φοιτητική άδεια
Για να πάρεις φοιτητική άδεια πρέπει να είναι μόνο περίοδος εξεταστικής ή μπορείς να πάρεις φοιτητική άδεια και για να πας να δώσεις πρόοδο ή να κάνεις κάποια εργασία;
Φοιτητική άδεια
Καλησπερα, ειμαι φοιτητης εκοψα την αναβολη και μπαινω 9/3. Εχω 2 αποριες. Χρωσταω 5 μαθηματα.1) Η φοιτιτικη αδεια ειναι 12 μερες, δικαιουμε και τις 12 η 2 μερες για καθε μαθημα; Συνολο 10 δηλ.
2) Και τελος, μπορω να παρω και αγοτικη αδεια αν παρω φοιτιτικη; Ο παππους μου ειναι δηλωμενος αγροτης και οντως τις χρειαζομαι γτ βοηθαω στα χωραφια.
ευχαριστω
2) Και τελος, μπορω να παρω και αγοτικη αδεια αν παρω φοιτιτικη; Ο παππους μου ειναι δηλωμενος αγροτης και οντως τις χρειαζομαι γτ βοηθαω στα χωραφια.
ευχαριστω
Φοιτητική άδεια
Καλησπερα. Χρωσταω ακομα 4 μαθηματα (το 1 ειναι εργαστηριο αυτο με καιει να δωσω). Εχω υπολοιπομενο 15 μερες κανονικη αδεια ακομα και απολυομαι 15 ιουνιου1) Θα μου δωσουν φοιτητικη αδεια (οχι κανονικη) για να δωσω τουλαχιστον το εργαστηριο;(η εξεταση του εργαστηριου θα ναι καπου στα τελη μαιου)
2) Η σχολη μου ειναι στην Καβαλα, ποσες μερες φοιτητικη αδεια δικαιουμαι;
2) Η σχολη μου ειναι στην Καβαλα, ποσες μερες φοιτητικη αδεια δικαιουμαι;
Φοιτητική άδεια
Για τις φοιτητικές άδειες δεν παίζει ρόλο η απόσταση μεγάλε, όσες παίρνει αυτός που σπουδάζει πχ Αθήνα θα πάρεις και εσύ που σπουδάζει Καβάλα δηλαδή 2 ημέρες για κάθε μάθημα και προαναχώρηση 1 ημέρα όπως και στις κανονικές άδειες και να ξέρεις πως η φοιτητική άδεια δεν είναι υποχρεωτική, είναι στο χέρι του Διοικητή.
Φοιτητική άδεια
Καλησπέρα,
Έχω σκοπό να σταματήσω την αναβολή μου, και να καταταγώ τον Σεπτέμβριο, με την Ε' ΕΣΣΟ.
Ως τελειόφοιτος, σε περίπτωση που δεν τελειώσω με όλα τα μαθήματα πριν την διακοπή της αναβολής (κάτι που είναι αδύνατο να γνωρίζω μέχρι τότε), είναι εφικτό να συμμετέχω σε κάποιο μάθημα που θα χρωστάω στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου;
Διάβασα πως:
"Χορηγείται φοιτητική άδεια στους φοιτητές σχολής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή εξωτερικού, για κύριες ή για μεταπτυχιακές σπουδές. Το ύψος της φοιτητικής άδειας είναι τρεις (3) ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας που οι υπηρετούντες οφείλουν να υπηρετήσουν, χωρίς να υπερβαίνει τις είκοσι (20) ημέρες. Ως πλήρες δίμηνο θεωρείται και ο πλήρης μήνας που τυχόν απομένει μετά την αφαίρεση των διμήνων από το σύνολο της καθοριζομένης προς απόλυση πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας. "
Δεν γνωρίζω όμως τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχω σκοπό να σταματήσω την αναβολή μου, και να καταταγώ τον Σεπτέμβριο, με την Ε' ΕΣΣΟ.
Ως τελειόφοιτος, σε περίπτωση που δεν τελειώσω με όλα τα μαθήματα πριν την διακοπή της αναβολής (κάτι που είναι αδύνατο να γνωρίζω μέχρι τότε), είναι εφικτό να συμμετέχω σε κάποιο μάθημα που θα χρωστάω στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου;
Διάβασα πως:
"Χορηγείται φοιτητική άδεια στους φοιτητές σχολής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή εξωτερικού, για κύριες ή για μεταπτυχιακές σπουδές. Το ύψος της φοιτητικής άδειας είναι τρεις (3) ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας που οι υπηρετούντες οφείλουν να υπηρετήσουν, χωρίς να υπερβαίνει τις είκοσι (20) ημέρες. Ως πλήρες δίμηνο θεωρείται και ο πλήρης μήνας που τυχόν απομένει μετά την αφαίρεση των διμήνων από το σύνολο της καθοριζομένης προς απόλυση πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας. "
Φοιτητική άδεια
Or έγραψε:Καλησπέρα,
Διάβασα πως:
Αν μπαίνεις Σεπτέμβριο και η εξεταστική είναι τον Σεπτέμβριο σημαίνει πως θα είσαι ακόμα στο κέντρο, άρα αυτά που διάβασες δεν ισχύουν καθώς θα είσαι ακόμα νεοσύλλεκτος και είναι στο χέρι του διοικητή να σου δώσει άδεια 2 ημέρες για να πας να δώσεις ένα μάθημα, παραπάνω ημέρες για παραπάνω μαθήματα δεν παίζει, η άλλη λύση είναι να πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους για να μπεις με την επόμενη ΕΣΣΟ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες