ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία
Δλδ Βελε 2 μηνες το πολυ στην Τριπολη; Εγω πχ που περασα αστυνομικος μετα τους 2 μηνες εκαπιδευση στον Βυρωνα; Και μετα απο ποσο στην μοναδα; Ευχαριστω
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 32
Θα περασεις και τν εκπαιδευση της μετα και μετα θα πας βυρωνα. Στις μοναδες μετα απο κανενα πενταμηνο
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Και τι περιπου περιλαμβανει αυτη; Εχουμε κανει στρατο αλλα να εχουμε μια ιδεα...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 32
Εκπαιδευση στο βασικο Α/Α οπλο της ΠΑ το διδυμο πυροβολο 20 mm rheinmetall
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Μακρυά από ΕΠΟΠ...5.5 χρόνια μετά συνεχίζω να κάνω 10 με 15 υπηρεσίες το μήνα 24ωρες εννοείται, να κάνω τον καφετζη, τον σκοπάνθρωπο και ότι βάζει ο νους σας...
Το σπίτι μου έχω να το δω ενάμισι χρόνο αλλά ευτυχώς σύντομα ετοιμάζω την παραίτηση μου.
Καλύτερα έξω και με λιγότερα παρά εδώ μέσα να σε κάνει ο κάθε αξιωματικάρας ότι θέλει.
Το σπίτι μου έχω να το δω ενάμισι χρόνο αλλά ευτυχώς σύντομα ετοιμάζω την παραίτηση μου.
Καλύτερα έξω και με λιγότερα παρά εδώ μέσα να σε κάνει ο κάθε αξιωματικάρας ότι θέλει.
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
; γιατι να παραιτηθεις. Εχεις σκεφτει οτι αυτη την θεση την πηρες Απο καποιον που την ηθελε πιο πολυ.ΑΚΗΣ έγραψε:Μακρυά από ΕΠΟΠ...5.5 χρόνια μετά συνεχίζω να κάνω 10 με 15 υπηρεσίες το μήνα 24ωρες εννοείται, να κάνω τον καφετζη, τον σκοπάνθρωπο και ότι βάζει ο νους σας...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αν δεν του αρεσει τι να κανει φιλε; Σιγα... ! Αλλα ενταξει αεροπορια ειναι σιγα τα τραγικα πραγματα.
- minotaurus
- Στρατιώτης
Αν δειτε με τι κριτήρια διαλέγουν τους εποπ 8α γελάτε!
Θελω να κανω μια ερωτηση αλλα σας παρακαλω μην με κοροιδεψετε διοτι δεν ξερω. Το ΓΝΑ μπορει να μου γραψει συνταγη για γυαλια μυωπιας;
aeroporos έγραψε:Θελω να κανω μια ερωτηση αλλα σας παρακαλω μην με κοροιδεψετε διοτι δεν ξερω. Το ΓΝΑ μπορει να μου γραψει συνταγη για γυαλια μυωπιας;
Ναι.
- cocoblogger
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.
Η τελευταία προκύρηξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία έγινε το 2010;
Την σημαια που αγαπω Εχει εναν λευκο σταυρο Και θα την υπηρετω Μεχρι να με βρουν νεκρο...
cocoblogger έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.
Σεπτέμβριο του 2009 προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός και η κατάταξη των επιτυχόντων έγινε τον Απρίλιο του 2010.
- cocoblogger
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
D.Y.K έγραψε:cocoblogger έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.
Σεπτέμβριο του 2009 προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός και η κατάταξη των επιτυχόντων έγινε τον Απρίλιο του 2010.
Δηλαδή τα επόμενα 1-2 χρόνια να περιμένουμε κάτι; Έχει ακουστεί κάτι;
Την σημαια που αγαπω Εχει εναν λευκο σταυρο Και θα την υπηρετω Μεχρι να με βρουν νεκρο...
cocoblogger έγραψε:
Δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα. Να μην περιμμένετε τίποτα. Όχι γιατί δεν θα βγεί -που δεν θα βγεί-, αλλά γιατί όπως προσωπικά έχω ξαναγράψει, προκηρύξεις ΕΠΟΠ γενικής σειράς (όλων των ειδικοτήτων) που απαιτούνται θέλει τέτοιο κονδύλι, που είναι άκρως απαγορευτικό. Δεν είναι τυχαίο ότι απο την τελευταία προκήρυξη, μπήκαμε αισίως στον 6ο χρόνο. Φίλε μου, βγάλτο απο το μυαλό σου καλύτερα, τουλάχιστον για φέτος σίγουρα, αλλά και του χρόνου θα πάρει ο Μητσοτάκης 2000 άτομα; Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις. Ευχαριστώ.
θες και αεροπορια συγκεκριμενα;cocoblogger έγραψε:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες