Διακοπή αναβολής
Διακοπή αναβολής
Ωραιος. Εγω ελεγα για τις απλες. Μολις σε συμπαθησα

Διακοπή αναβολής
Να σου κανω και ακομα μια ερωτηση. Εγω παρουσιαστικα 2 μαιου. Και πηρα αναβολη 10 μαιου. Θα μπορεσω να επανεταστω πριν τον νοεμβριο; Το μετρανε ετσι;10μαιου+6μηνες=10νοεμβριου αρα χανω την σειρα του νοεμβριου... 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 97
Διακοπή αναβολής
jannous έγραψε:Να σου κανω και ακομα μια ερωτηση. Εγω παρουσιαστικα 2 μαιου. Και πηρα αναβολη 10 μαιου. Θα μπορεσω να επανεταστω πριν τον νοεμβριο; Το μετρανε ετσι;10μαιου+6μηνες=10νοεμβριου αρα χανω την σειρα του νοεμβριου...
Δυστηχώς δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις
Διακοπή αναβολής
Greek_Army έγραψε:jannous έγραψε:Να σου κανω και ακομα μια ερωτηση. Εγω παρουσιαστικα 2 μαιου. Και πηρα αναβολη 10 μαιου. Θα μπορεσω να επανεταστω πριν τον νοεμβριο; Το μετρανε ετσι;10μαιου+6μηνες=10νοεμβριου αρα χανω την σειρα του νοεμβριου...
Δυστηχώς δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις
αυτο με την επανεξεταξη οτι ειναι μετα απο 6 μηνες ειναι σιγουρο;
εδω απλα γραφει αυτο.
Χορηγηθείσα αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας δεν διακόπτεται.Όσοι όμως στρατεύσιμοι έχουν λάβει αναβολή υγείας μεγαλύτερη των έξι μηνών και επιθυμούν την επανεξέταση της σωματικής τους ικανότητας , υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο , το οποίο τους παραπέμπει στην αρμόδια Επιτροπή Απαλλαγών.
και απο οτι θυμαμε στο νοσοκομειο οταν τους ειχα ρωτησει ποτε μπορω να μπω. Μου ειχαν πει οταν λυσεις το προβλημα σου μπορεις οποτε θες να την κοψεις...
-
- Στρατηγός
Διακοπή αναβολής
Ποιο σίγουρο δεν γίνεται και επίσης το ότι θα αιτηθείς επανεξέταση δεν σου εγγυάται κανείς ότι το αιτημά σου θα εγκριθεί σε 2-3 μέρες
Αυτό που σου είπανε στο νοσοκομείο είναι παπάτζα.
Αυτό που σου είπανε στο νοσοκομείο είναι παπάτζα.

Διακοπή αναβολής
Οκ ευχαριστω πολυ. Με καλυψες πληρως!
Διακοπή αναβολής
Καλησπέρα σας,
Πήγα σήμερα στο ΣΓ να κόψω την αναβολή μου και μου ζήτησαν πιστοποιητικό σπουδών (νόμιζα δεν χρειαζόταν -_- πήγα μετά στη σχολή και μου λένε κάνε αίτηση και θα μου το δώσουν μετά από 2 μέρες... )
Τέσπα με τα λίγα και με τα πολλά την Παρασκευή θα ξαναπάω.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι εδώ μου εμφανίζει ότι έχω κατανεμηθεί Πολεμική Αεροπορία (εκεί μου ήρθε και το χαρτί πριν να ζητήσω αναβολή ενώ είχα δηλώσει, στην τύχη τότε καθώς δεν με ενδιέφερε και πολύ, Ναυτικό)
Τώρα που θα κόψω την αναβολή μου θα καταταγώ πάλι στην Πολεμική Αεροπορία ή μπορεί να αλλάξει αυτό;
Ευχαριστώ,
Πήγα σήμερα στο ΣΓ να κόψω την αναβολή μου και μου ζήτησαν πιστοποιητικό σπουδών (νόμιζα δεν χρειαζόταν -_- πήγα μετά στη σχολή και μου λένε κάνε αίτηση και θα μου το δώσουν μετά από 2 μέρες... )
Τέσπα με τα λίγα και με τα πολλά την Παρασκευή θα ξαναπάω.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι εδώ μου εμφανίζει ότι έχω κατανεμηθεί Πολεμική Αεροπορία (εκεί μου ήρθε και το χαρτί πριν να ζητήσω αναβολή ενώ είχα δηλώσει, στην τύχη τότε καθώς δεν με ενδιέφερε και πολύ, Ναυτικό)
Τώρα που θα κόψω την αναβολή μου θα καταταγώ πάλι στην Πολεμική Αεροπορία ή μπορεί να αλλάξει αυτό;
Ευχαριστώ,
-
- Στρατηγός
Διακοπή αναβολής
Θα υπηρετήσεις στην πολεμική αεροπορία
Διακοπή αναβολής
Greek_Army έγραψε:Θα υπηρετήσεις στην πολεμική αεροπορία
Μάλιστα... Κανονικά δεν θέλει βύσμα για να μπεις εκεί; Πως με πήραν εμένα;-_-
Τέσπα, ευχαριστώ για την απάντηση!
-
- Στρατηγός
Διακοπή αναβολής
Posed έγραψε:Greek_Army έγραψε:Θα υπηρετήσεις στην πολεμική αεροπορία
Δυστηχώς σου έκατσε η αεροπορία και λέω δυστηχώς γιατί πλέον δεν γίνονται μετατάξεις και μπαίνουνε λίγα άτομα στην αεροπορία
Διακοπή αναβολής
Greek_Army έγραψε:Posed έγραψε:Greek_Army έγραψε:Θα υπηρετήσεις στην πολεμική αεροπορία
Δυστηχώς σου έκατσε η αεροπορία και λέω δυστηχώς γιατί πλέον δεν γίνονται μετατάξεις και μπαίνουνε λίγα άτομα στην αεροπορία
Όταν λες μετατάξεις, εννοείς ότι δεν μπορώ να πάω σε άλλο σώμα;
Και όταν λες δυστηχώς, το λες επειδή δεν είναι καλό σώμα η πολεμική αεροπορία;
Ένας φίλος μου που υπηρέτησε εκεί σπάνια πήγαινε στο στρατόπεδο και τις περισσότερες ημέρες ήταν έξω.
Έχω να ρωτήσω κάτι ακόμα αν γνωρίζεις, έχω 2 αδερφές (3 αδέρφια συνολικά με εμένα). Έχω κάποιο προνόμιο (τρίτεκνοι), π. Χ. Θα υπηρετήσω κοντά στην κατοικία μου ή κάτι παρόμοιο.
Ευχαριστώ και πάλι.
-
- Στρατηγός
Διακοπή αναβολής
Posed έγραψε:Greek_Army έγραψε:Posed έγραψε:Greek_Army έγραψε:Θα υπηρετήσεις στην πολεμική αεροπορία
1. Όταν λες μετατάξεις, εννοείς ότι δεν μπορώ να πάω σε άλλο σώμα;
Και όταν λες δυστηχώς, το λες επειδή δεν είναι καλό σώμα η πολεμική αεροπορία;
2. Ένας φίλος μου που υπηρέτησε εκεί σπάνια πήγαινε στο στρατόπεδο και τις περισσότερες ημέρες ήταν έξω.
Έχω να ρωτήσω κάτι ακόμα αν γνωρίζεις, έχω 2 αδερφές (3 αδέρφια συνολικά με εμένα). Έχω κάποιο προνόμιο (τρίτεκνοι), π. Χ. Θα υπηρετήσω κοντά στην κατοικία μου ή κάτι παρόμοιο.
Ευχαριστώ και πάλι.
1. Ναι δεν μπορείς να πας στον στρατό ξηράς η στο ναυτικό, παλιά ήτανε καλό σώμα πλέον δεν είναι
2. Παλιά στο τέξας ήτανε καλά στην αεροπορία που μπαίνανε 2000 άτομα σε κάθε εσσό τώρα που μπαίνουνε 400-600 πέφτει η εμπλοκή σύννεφο
3. Μειωμένη στρατιωτική θητεία θητεία
Αρκετά ξεφύγαμε από το θέμα. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την αεροπορία στο φόρουμ
- evritis309
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Διακοπή αναβολής
Καλά αν μαύρισε κ η Αεροπορία τα έχω ακούσει όλα ς αυτή τη ζωή.
Διακοπή αναβολής
Καλησπέρα,
Ζω προσωρινά στο εξωτερικό λόγω σπουδών. Τελειώνω το Σεπτέμβριο και θέλω να καταταχθώ με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου '11. Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική άνεση να κατέβω Ελλάδα για να κόψω την αναβολή. Μπορώ να το κάνω μέσω προξενείου στη χώρα που είμαι;
Ζω προσωρινά στο εξωτερικό λόγω σπουδών. Τελειώνω το Σεπτέμβριο και θέλω να καταταχθώ με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου '11. Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική άνεση να κατέβω Ελλάδα για να κόψω την αναβολή. Μπορώ να το κάνω μέσω προξενείου στη χώρα που είμαι;
-
- Στρατηγός
Διακοπή αναβολής
Γιαννης84 έγραψε:Καλησπέρα,
Mέσω προξενείου όχι, μόνο με εξουσιοδότηση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης