Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Απλά μπορείς να πάρεις μετάθεση και στην ρεντίνα
-
- Στρατηγός
Στο Πέραμα στο ΕΤΕΘ είχα περάσει ΠΕΝ πολύ "πόνο" η φάση αλλά γουστάραμε

fideas emk έγραψε:με λιγα λογια οχι. Η εκπαιδευση ειναι τσιτα αλλα δε σημαινει οτι δεν την κανουν και αλλες μοναδες ειδ δυναμεων της Ελλαδας. Μπορει να κανουν και παραπανω απο την 35. Απλα εγω τη δυσκολια (οπου ειναι παραπανω) Την εντοπιζω στη Ζεστη... (3-4 βαθμους παραπανω βαλε το καλοκαιρι). Αυτον ειναι ολο. Περασα αρκετο καιρο με σειρες μου απο Κυπρο στο τελος και δεν επεσε στην αντιληψη μου κατι το τελειως διαφορετικο που να κανανε που να ητανε εξτρα σπεσιαλZvS έγραψε:Greek_Army έγραψε:254 ευρώ παίρνουνε και γενικά στην κύπρο απ'ότι έχω ακούσει είναι ποιο χαλαρά τα πράγματα σε εξόδους. Εμπλοκή δεν παίζει
Κατι που εχω ακουσει απο φιλο που εχει παει ΕΔ κυπρο ακουσα ποη στην κυπρο η εκπαιδευση ειναι καλυτερη απο της ελλαδας. Πιο πολλες βολες με οπλα + χειροβομβιδες. Ποιο πολλες ωρες ασκησης. Πιο καλο φαγητο. Πιο καθαρα. Και διαφορα αλλα τα οποια δεν μου ερχονται στο μυαλο τωρα. Ισχυουν;Αυτοι που οντως ηταν εξτρα σπεσιαλ ηταν οι ΛΥΒιτες λοχιες /δεκανεις της 35.3 ή 4 βδομαδες εκπαιδευση (λιγοτερο για τους δεκανεις της 298 και μετα) Και πιθανοτατα πιο δυσκολη εκππαιδευση και ζορι απ'το ΣΒΕΑ (μου ελεγε λοχιας της 35 οτι ηταν ολοι στην τσιτα, Συνεχεια στο ''1'', απομονωμενοι απο ολη τη μοιρα δε μιλουσαν σε κανενα κτλ και στιβοι μαχης 2-3 φορες τη μερα, ατελειωτες μπεργκιναδες, ορεινα, περιπολα, ενεδρες μπολικο φαγητο και παλι μου λεει σε ενα μηνα ειχα χασει 7-8 κιλα... Και Πολυ καψονι... Κατι σαν το σχολειο καταδρομων των ΔΕΑ αλλα λιγο λιγοτερο σε διαρκεια αλλα Πιο Ζορι απο μερικες αποψεις καθως τους δοκιμους τους εχουν και λιγο στην πουδρα ως Αξιωματικους.
Σαν κανονικη ζωη στην μοιρα η γυμναστικη που ειδα στην Ε'ΜΚ δεν την ειδα σε καμια αλλη μοιρα (και εχω μιλησει με πολλες σειρες και παλιοτερους/νεοτερους απο 35ΜΚ, Β'ΜΚ,2ΜΑΛ και απο τα ΕΤΕΘ Ροδου και Λεσβου και Κω. Στο ΕΤΕΘ της Λεσβου κανανε αρκετες κυριλε ασκησεις και πολλες βολες (αυτα απο σειρα μου) και τα ζοντιακ ειναι γαμάτα, μακαρι να καναμε και εμεις οι ορεινοι περισσοτερες βολτες με αυτα.
Εκανες σαν ορεινος ασκηση στη θαλασσα Με zodiac; Νομιζα πως μονο στις ΜΑΚ κανουν τετοιες ασκησεις... Πηγαινουν κομματια αυτα ε?50-60 κομβους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος @xristos@ την Παρ Ιουν 25, 2010 1:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
οχι καμια σχεση με ΜΑΚ αλλα βολτες καναμε... Επισης με λεμβους... Κουπι. Γενικα οπως ειπαν τα παιδια ολοι (ΜΑΚ, ΜΑΛ, ΛΟΚ, ΠΖΝ) λιγο απο ολα κανουνε απλα καποιοι κανουνε περισσοτερα στο αντικειμενο τους. Ας πουμε ο ανταρτης σε μας ειναι πολλες περισσοτερες μερες απο οτι στους πεζοναυτες ή στις ΜΑΚ κανουνε περισσοτερες ασκησεις με ζοντιακ, φουσκωτα απο οτι καναμε εμεις κτλ... Για το φιλο με το 6ωρο... Ξανασκεψου που πας. Δεν ειναι τρομερα τα πραματα αλλα... Μη τα ξεφτιλισουμε κι'ολας. Αν ΕΝΑ ειναι σιγουρο στις ειδ δυναμεις ειναι οτι θα ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ. Αυτο σημαινει οτι ξεχνα τις εγγυημενες 6ωρες υπνο... Σκεψου πολυ λιγοτερες, πολλες φορες και χωρις λυπηση το προγραμμα την επομενη μερα. Αν λυπασαι τον εαυτο σου μην Πας καν...@xristos@ έγραψε:
Εκανες σαν ορεινος ασκηση στη θαλασσα Με zodiac; Νομιζα πως μονο στις ΜΑΚ κανουν τετοιες ασκησεις... Πηγαινουν κομματια αυτα ε?50-60 κομβους;
Μισο λεπτο γιατι νομιζω πως με ειρονεβοσατσε τωρα! Δηλαδη καθε μερα στις ειδικες δυναμεις ποσες ωρες κοιμουνται ρε παιδια; Εγω ξερω οτι πεφτουνε στις 10 και ξυπνανε στις 6 το πρωι Ασχετα αμα εχεις σκοπια αλλο αυτο! Λαθος με πληροφορησανε δηλαδη?
-
- Στρατηγός
Το θερινό ωράριο είναι 11:00-06:00, ειδικά όταν είσαι νέος στο κεεδ Μην το έχεις και σίγουρο ότι 11 θα είσαι στο κρεβάτι
Ναι απλα γιαυτο ρωτησα πιο πανω για τις ωρες Εγω δεν μασαω αλλα αμα σε εχουνε ολη μερα στο τρεξιμο 6 ωριτσες δεν πρπει να ξεκουραστη και ο αλλος ρε συς?
-
- Στρατηγός
Lexus έγραψε:Ναι απλα γιαυτο ρωτησα πιο πανω για τις ωρες Εγω δεν μασαω αλλα αμα σε εχουνε ολη μερα στο τρεξιμο 6 ωριτσες δεν πρπει να ξεκουραστη και ο αλλος ρε συς;
Στις ειδικές δυνάμεις πηγαίνεις εθελοντικά οπότε μερικά πράγματα είναι εκτός λογικής. Για το άλλο που ρωτάς υπάρχει ξεχωριστό θέμα εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=675
Άντρες εγώ κατατάσσομαι σε ένα χρόνο στο στρατό και θέλω να καταταγώ στα Λ. Ο. Κ. Πέστε μου σας παρακαλώ για το πόσο ψιλός πρέπει να είμαι και έχω και τατουάζ στο πόδι. Μπορώ να πάω?
-
- Στρατηγός
Δεν υπάρχει όριο ύψους και τα τατουάζ επιτρέπονται
Οι Προιποθέσης της Ελλάδας για τα Λ. Ο. Κ είναι ίδιες με της Κύπρου;
-
- Στρατηγός
Οι κυπριοι κανουν 2 χρονια στρατο γι αυτο μαλλον
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
ΚΕΕΔ (Κεντρο Εκπαιδευσης Ειδικων Δυναμεων) , στο Μεγαλο Πευκο δηλαδη, μετα απο εκει Θα περασεις καποιες ασκησεις στα ΠΕΝ και μετα φευγεις για στρατοπεδο, ΡΕΝΤΙΝΑ η ΝΑΟΥΣΑ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες