ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Εύελπις έγραψε:EΊμαι εύελπις και ενα πράγμα εχω να σας πω: Ότι το ιδανικό έχετε στο μυαλό σας για την ΣΣΕ βγάλτε το! Πρόκειται για μια Σχολή ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ!
Πηγαίνετε σε ενα ΑΕΙ, ΤΕΙ, στην ΕΛ. ΑΣ. Αλλα ΟΧΙ στην ΣΣΕ! ΜΗΝ καταστρέψετε τη ζωή σας! Εκτος και αν εχετε λεφτα να δωσετε για να παραιτηθείται...

Μην γράφεις ως Ευελπις.
Δεν έχεις καμμία σχέση με τον "Εύελπι" εσύ
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Οι ευελπιδες ειναι πανω απ ολα ανθρωποι οπως εσεις εγω και ολοι και μπορουνε αβιαστα και δημοκρατικα να καταθεσουν την αποψη τους, υπηρξαν ευελπιδες προδοτες και ευελπιδες αγαθοεργοι και πολεμιστες...

Η νοοτροπια στη ΣΣΕ δεν ειναι καλη, ειναι νοοτροπια 1831 και το οτι το παλληκαρι καταθετει την αποψη του ισως αποτρεψει καποιους να εισαχθουν στη σχολη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ;

Ενα τεραστιο ποσοστο των δοκιμων απογοητευεται και σβηνουν τα ονειρα τους πριν καν φορεσουν το αστερι, ανθρωποι που μπορουν να προσφερουν γινονται καρεκλοθηρες γραφειαδες οχι επειδη το θελουν αλλα επειδη οι Καταστασεις τους αναγκασαν... Κανεις δε γεννηθηκε ετοιμος στρατιωτικος και αν ο στρατος λειτουργουσε αρμονικα δε θα ηταν κατακριτεος απο μεγαλο μερος της κοινωνιας

ΠΟΙΟΣ ειναι λοιπον ο ιδανικος ευελπις;

...
Ευελπις

Δημοσίευση από Ευελπις »

yandr έγραψε:Εφόσον έθιξες το θέμα της παραγωγικότητας, θέλω να σου πω ότι είναι παραγωγικότερο να μας πεις τι πρόβλημα εντόπισες στη σχολή παρά να εκφράσεις απευθείας την άποψη ότι δεν πρέπει να την επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι.

Φιλε μου αν κρινω απο το avatar σου ειτε εισαι ειτε δεν εισαι στο στρατο τα εχεις ολα ουτοπικα πλασμενα στο μυαλο σου... Στο λεω καλοπροαιρετα...

Η ΣΣΕ αρχίζει στις ασκήσεις ακριβειας-παρελάσεις και τελειώνει στην καθε αγγαρεια (που επινοησε ο καθε ακαταλληλος-αχρηστος-αντιπαραγωγικος προϊσταμενος γιατι μονο αυτο εχει μαθει να κανει στη ζωη του) που σε κανει να σκεφτεσαι ολο και περισσοτερο ποσο μ*****ς εισαι... Και αυτο ειναι το "δογμα" οχι μονο της ΣΣΕ αλλα ευρυτερα του Ε. Σ.
Όσο για τη στρατιωτικη εκπαιδευση... Δε θα πω τιποτα... Εκπληξη σε ολα αυτα τα καημενα παιδια που θα μπουν, θα την δουν, και θα με θυμηθουν! Καλη συνεχεια στο ονειρο παιδια...

roverr24 έγραψε: Ενα τεραστιο ποσοστο των δοκιμων απογοητευεται και σβηνουν τα ονειρα τους πριν καν φορεσουν το αστερι

Αυτη ειναι η αληθεια οχι μονο για τους ΔΕΑ αλλα για ολους.

ΥΓ Οσό για τον Black Knight... Επειδη δε σου αρεσαν οσα ειπα και μεσα στην εθελοτυφλια σου βρισκεις ως λυση οτι δεν ειμαι "ευλπις" να σου πως ευχαριστως να σταματησω να ειμαι ευελπις αρκει να με βοηθήσεις οικονομικα να βγάλω από πάνω μου αυτον τον βαρη τιτλο... Και αυτη η επιθυμια δεν ειναι μονο δικια μου, ειναι επιθυμια πολλων... "ευλπιδων"...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από yandr »

Ευελπις έγραψε:
yandr έγραψε:Εφόσον έθιξες το θέμα της παραγωγικότητας, θέλω να σου πω ότι είναι παραγωγικότερο να μας πεις τι πρόβλημα εντόπισες στη σχολή παρά να εκφράσεις απευθείας την άποψη ότι δεν πρέπει να την επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι.

Φιλε μου αν κρινω απο το avatar σου ειτε εισαι ειτε δεν εισαι στο στρατο τα εχεις ολα ουτοπικα πλασμενα στο μυαλο σου... Στο λεω καλοπροαιρετα...
Εντελώς καλοπροαίρετα σου λέω ότι δεν έχω καμία σχέση με το στρατό, πέρα από την θητεία μου.

Δεν το έχω κρύψει ποτέ και άλλωστε εγώ απλά σου ζήτησα να καταθέσεις τις απόψεις σου.

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στον Τουρκικο στρατο οι εφεδροι αξιωματικοι ειναι ολοι αποφοιτοι ΑΕΙ και το 40% των μονιμων αξιωματικων μηχανικοι, δασκαλοι, γιατροι, δικηγοροι, οικονομολογοι προερχονται απο πολιτικα πανεπιστημια, αφηνοντας το πεζικο πυροβολικο και τεθωρακισμενα στην ανιστοιχη ευελπιδων (turk kara kuvvetleri) ετσι δινεται η ευκαιρια και σε πολιτες να σταδιοδρομισουν ως αξιωματικοι αλλα και η στρατιωτικη σχολη πραγματευεται καθαρα στρατιωτικες σπουδες και οσοι αριστευουν πανε για σπουδες Αμερικη. Αυτα μολις τα διαβασα στην ιστοσελιδα του ΝΑΤΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

yandr έγραψε:
Ευελπις έγραψε:

Εντελώς καλοπροαίρετα σου λέω ότι δεν έχω καμία σχέση με το στρατό, πέρα από την θητεία μου.

Δεν το έχω κρύψει ποτέ και άλλωστε εγώ απλά σου ζήτησα να καταθέσεις τις απόψεις σου.

μια χαρα ηταν οταν δεν αφηνες τους"περαστικους"να γραφουν. Κανε το οπως ηταν πριν... Να γινονται μελη για να συμμετεχουν στη συζητηση γιατι θα ακολουθησουν και αλλες τετοιες παρεκτροπες. Αυτα ας λυνονται με προσωπικα μυνηματα. Οχι να γραφει ο ευελπις και ο καθε... ΒλακειεςΕικόνασυγνωμη κι ολας

...
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ευελπις έγραψε:Η ΣΣΕ αρχίζει στις ασκήσεις ακριβειας-παρελάσεις και τελειώνει στην καθε αγγαρεια (που επινοησε ο καθε ακαταλληλος-αχρηστος-αντιπαραγωγικος προϊσταμενος γιατι μονο αυτο εχει μαθει να κανει στη ζωη του) που σε κανει να σκεφτεσαι ολο και περισσοτερο ποσο μ*****ς εισαι... Και αυτο ειναι το "δογμα" οχι μονο της ΣΣΕ αλλα ευρυτερα του Ε. Σ.

Μπράβο! Ένα άτομο που μόλις μπήκε στρατός εβγαλε γνώμη για το αρχαιότερο εκπαιδευτικό ίδρυμα του Έθνους και για τον χιλιοτιμημένο Ελληνικό Στρατό!
Ένα άτομο που μόλις μπήκε κρίνει ποιος ειναι ο ακατάλληλος και ποιος ο άχρηστος!
Ευελπις έγραψε:ΥΓ Οσό για τον Black Knight... Επειδη δε σου αρεσαν οσα ειπα και μεσα στην εθελοτυφλια σου βρισκεις ως λυση οτι δεν ειμαι "ευλπις"

Δεν θα πεις εσυ αν εγω εθελοτυφλώ.

Ευελπις έγραψε:να σου πως ευχαριστως να σταματησω να ειμαι ευελπις αρκει να με βοηθήσεις οικονομικα να βγάλω από πάνω μου αυτον τον βαρη τιτλο...

Εισαι 18χρονών μπήκες κάπου που δεν σαρέσει και ντρέπεσαι και δεν φευγεις για λόγους οικονομικούς. Μπράβο σου.
Σε εσένα και στους άλλους "ευέλπιδες"
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

roverr24 έγραψε:ΠΟΙΟΣ ειναι λοιπον ο ιδανικος ευελπις;

...

Είμαι πολύ μικρός εγώ για να απαντήσω ποιος είναι ο ιδανικός Εύελπις

Ευελπις έγραψε:

Η ΣΣΕ αρχίζει στις ασκήσεις ακριβειας-παρελάσεις και τελειώνει στην καθε αγγαρεια (που επινοησε ο καθε ακαταλληλος-αχρηστος-αντιπαραγωγικος προϊσταμενος γιατι μονο αυτο εχει μαθει να κανει στη ζωη του) που σε κανει να σκεφτεσαι ολο και περισσοτερο ποσο μ*****ς εισαι... Και αυτο ειναι το "δογμα" οχι μονο της ΣΣΕ αλλα ευρυτερα του Ε. Σ.
Όσο για τη στρατιωτικη εκπαιδευση... Δε θα πω τιποτα... Εκπληξη σε ολα αυτα τα καημενα παιδια που θα μπουν, θα την δουν, και θα με θυμηθουν! Καλη συνεχεια στο ονειρο παιδια...

Και μόνο ότι μιλάς έτσι για ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ σου, με 100πλάσιο χρόνο στο στράτευμα από σένα και 1000φορές περισσότερες εμπειρίες... Δείχνεις πασίδηλα ότι δεν έχεις πάρει ούτε την ελάχιστη εκπαίδευση
...
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μπορει του παιδιου να μη του αρεσει ο στρατος, να ειχε αλλη εικονα ιδεατη, μπορει να τον πιεσαν οι δικοι του να παει, μη τον αποπαιρνετε, ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να βρεις δουλεια εκει εξω... Το βλεπετε οτι βασανιζεται γιατι δε του αρεσει οπως κ εγω θα βασανιζομουνα πχ αν περνουσα στη γεωπονικη... Ειναι μια εξαιρετη σχολη και πιο δυσκολη απ τη ΣΝΔ μηχ που τελειωσα, απλα δε μου αρεσει, χαλαρωστε...

Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

roverr24 έγραψε:Μπορει του παιδιου να μη του αρεσει ο στρατος, να ειχε αλλη εικονα ιδεατη, μπορει να τον πιεσαν οι δικοι του να παει, μη τον αποπαιρνετε, ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να βρεις δουλεια εκει εξω...

Aφού δεν του αρέσει να είχε φύγει απ την Σχολή όσο ήταν καιρός.

roverr24 έγραψε:Το βλεπετε οτι βασανιζεται γιατι δε του αρεσει

Δεν χρειάζεται να δείχνει ότι "βασανίζεται" δημόσια
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τη γνωμη του λεει, το φορουμ ειναι δημοκρατικο κ κανεις δε μπορει να του στερησει το δικαιωμα, το φορουμ ειναι μορφη αμεσης δημοκρατιας... Κ εγω μπορει να μη συμφωνω μαζι του αλλα δε χρειαζεται ουτε εγω να γινω εριστικος ουτε αυτος.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

roverr24 έγραψε:Μπορει του παιδιου να μη του αρεσει ο στρατος, να ειχε αλλη εικονα ιδεατη, μπορει να τον πιεσαν οι δικοι του να παει, μη τον αποπαιρνετε, ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να βρεις δουλεια εκει εξω... Το βλεπετε οτι βασανιζεται γιατι δε του αρεσει οπως κ εγω θα βασανιζομουνα πχ αν περνουσα στη γεωπονικη... Ειναι μια εξαιρετη σχολη και πιο δυσκολη απ τη ΣΝΔ μηχ που τελειωσα, απλα δε μου αρεσει, χαλαρωστε...

την ιδια αποψη με εσενα εχω. Σωστος.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Signaller »

Αυτό για τη στρατιωτική εκπαίδευση δεν το κατάλαβα. Με ποιά έννοια το εννοεί ; Ότι είναι ανύπαρκτη ή ότι είναι υπερβολική ;

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Ευελπις

Δημοσίευση από Ευελπις »

Signaller έγραψε:Αυτό για τη στρατιωτική εκπαίδευση δεν το κατάλαβα. Με ποιά έννοια το εννοεί ;Ότι είναι ανύπαρκτη ή ότι είναι υπερβολική ;

Οτι η υπαρχουσα δεν ειναι εκπαιδευση...

ΥΓ Black Knight χαλαρωσε λιγο... Μην εισαι τοσο κακος... Ιπποτης...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Ευελπις έγραψε:

Οτι η υπαρχουσα δεν ειναι εκπαιδευση...

ρε συ ευελπις, κανε μας να πιστουμε οτι εισαι οντως ευελπις. Ξερεις κατι; Πολυ γενικα μιλας, κ για αυτο εχεις τετοιες αντιδρασεις απο μερικους. Κατηγορας γενικα κ αοριστα. Τοσο μεγαλη προσβαση στο διαδυκτιο εχετε σε αυτη την ευελπιδων; Σαουνα εχετε; Πες μας το λογο που ειναι ανυπαρκτη η εκπαιδευση. Συγκεκριμενα. Πολες αοριστιες λες, εγω ειδες παραπανω πηρα το μερος σου στο σχολιο που εκανε ενα αλλο μελος, αλλα αποτι βλεπω τωρα, δεν πειθεις.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης