Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
αρχιστρατηγος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από αρχιστρατηγος »

lakis21 έγραψε:Καλησπερα... Μια ερωτηση θελω να κανω. Στο στρατιοτικο εργωστασιο ΥΠ 700 ΣΕ στη δραπετσονα οι εποπ ειναι αμεταθετοι στις ειδικοτητες γαζωτες και ραπτες; Ευχαρηστω!
οχι
αρχιστρατηγος
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από αρχιστρατηγος »

vntok έγραψε:Προς Ε. Π. Σ,
για το θέμα αναπηρίας που είπες δεν ισχύει για αδέρφια εκτός και αν είσαι προστάτης οικογενείας αλλά και πάλι παραμεθωρίο θα πας και θα μείνεις όσο προβλέπεται... Απλά οταν μετατεθείς θα έχεις ευνοικότερη μεταχείριση ως προς τον τόπο συμφερόντων... Αυτό βέβαια δεν σήμαινει οτι θα σε πάνε ντε και καλά στο τόπο σου... Αν μ έλεγες πιο συγκεκριμένα θα διαμόρφωνα καλύτερη άποψη
Τώρα για το θέμα φοιτητής... Απλά ήσουν! Το μόνο όφελος που σου προσφέρει είναι άδεια τις ημέρες της εξεταστικής περιόδου αλλά απο την κανονική σου, όχι κάτι έξτρα... Εκτός και αν σε παραμεθωρίο περιοχή έχει το αντίστοιχο τμήμα όπου μπορείς να πάρεις μια μετάταξη και να σε στείλουν εκεί σαν μετάθεση
αυτο που λες δεν συμβαινει, ειμαι προστατης οικογενειας κ εχω 7 χρονια μηχανοκινητο εντελως ασχετα με τον τοπο συμφεροντων μου
lakis21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από lakis21 »

Ευχαρηστω... Δηλαδη υπαρχει και αλλο στρατιοτικο εργοστσσιο στην ελλαδα παρομοιο η τοθς στελνουν αλλοθ ασχετα με την ειδικοτητα;
lakis21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από lakis21 »

Ξερει κανεις μετα το κεντρο στο ΚΥΠ τοι μεταθεσεις περνουν στο εποπ γαζωτες - ραφτες. Υπαρχοι περιπτωσει να πανε στο 700 ΣΕ;
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ratatoulis »

MIA ερώτηση NA KANΩ KAI EΓΩ MΠOPEI ENAΣ εποπ NA ΠAPEI μετάταξη AΠO πεζικό AΣ ΠOYME. ΓIA διαβιβάσεις.EINAI εφικτό AYTO; Η ΔEN παίζει ME THN KAMIA.AN συμπεριλάβουμε KIOΛAΣ OTI MΠOPEI NA EXEI βύσμα. ΓINETAI KATI τέτοιο η OXI;
vntok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από vntok »

Προς Αρχιστράτηγο... Διάβασε την πρώτη γραμμή του μηνύματος μου...
(για το θέμα αναπηρίας που είπες δεν ισχύει για αδέρφια εκτός και αν είσαι προστάτης οικογενείας αλλά και πάλι παραμεθωρίο θα πας και θα μείνεις όσο προβλέπεται... ) και 7 χρόνια δυστυχώς προβλέπεται πλέον αρχική τοποθέτηση, απλά μετά είπα πως ίσως να έχεις μια πιο ευνοική μεταχείριση
vntok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από vntok »

Προς stamatiou... Δεν παίζει με τη καμία, όπυ μπείς μένεις... Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι μετά απο τη μονιμοποίηση απονομή 2ης ειδικότητας αλλά παραμένεις στο Όπλο-Σώμα που ανήκεις... Όσο βύσμα κ αν έχεις... Αλλά αν έχεις τόσο βύσμα δεν χρειάζεται να κάνεις μετάταξη Όπου κ αν είσαι, πιστεύω μια καλή μετάθεση αρκεί!
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οκ φίλος NA ΣE KAΛA ΘA TO ψάξω EIς βάθος TO ΘEMA OMΩΣ AN KAI MOY είπαν OTI πολιτικό βύσμα ίσως MΠOPEI NA KANEI KATI. ΘA δούμε ΠANTΩΣ
vntok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από vntok »

Πάντα εδώ στη διάθεση όλων που έχουν απορίες... Αλλά φίλε μη σου ρίχνουν στάχτη στα μάτια... Αμα σου λέω δε γίνεται κάτι ξέρω, τώρα αν έχεις ήδη μπεί κ τρώγεσαι για μετάταξη γτ δεν σ'αρεσεί προτείνω να κυνηγήσεις καλή μεταθεσούλα γιατί με τις ψέυτικες υποσχέσεις μπορεί να βρεθείς μακρια... Όλα αυτά φιλικά, για να μην μας πιάνουν κ κορόιδα!
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

TEΣΠA ΘA δούμε AΛΛIΩΣ YΠAPXEI KAI AΛΛH ΠΙΟ δραστική λύση.NA ΠAΩ στου μεϊμαράκη KAI NA TOY ΠΩ κανε MOY PE MAΛAKA MIA μετάθεση MHN ΣE ΣΠAΣΩ ΣTO ΞYΛΩ. ΠIΣTEYΩ NA THN KANEI META XIXIXI
HellenicEagle
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από HellenicEagle »

Να ρωτίσω ρε παιδιά, αν είσαι προστάτης οικογένειας μετράει στις μεταθέσεις και αν ναί, σε τι βαθμό;
HellenicEagle
Λοχίας
Λοχίας

Άμα ξέρει κανείς ας μου πεί ρε παιδιά, ευχαριστώ
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lxias »

HellenicEagle έγραψε: Άμα ξέρει κανείς ας μου πεί ρε παιδιά, ευχαριστώ

Δεν παίζει κανένα ρόλο θα υπηρετήσεις υποχρεωτικά τουλάχιστον για (7) έτη στην παραμεθόριο σύμφωνα με τις διαταγές και αυτό αν περάσεις θα σε βάλουνε να το υπογράψεις για να μην λές αργότερα οτι δεν το ήξερα, αυτά απο έναν ΕΠΟΠ που δεν έχει 9,18 ή 25 μήνες στον Στρατό Ξηράς αλλά 105 μήνες.
HellenicEagle
Λοχίας
Λοχίας

Καλά απλώς ρώτησα για να ξέρω, ευχαριστώ
kalabakacity
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kalabakacity »

Καλησπερα. εποπ και γω και ηρθε η μεταθεση μου τελικα.12 λοχος διαβιβασεων αλεξανδρουπολη. στρατοπεδο πατσουκα. ειδικοτητα μαγειρας. τι λεει εκει τι παιζει απο υπηρεσιες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες