Μετατάξεις στο στρατό

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Κωνσταντινος

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Κωνσταντινος »

Σε ευχαριστω με εχεις υπερκαλυψει. Θα παω αυριο κιολας στη σχολη για να παρω το χαρτι της σπουδαστικης καταστασης για να το παω απο βδομαδα στη στρατολογια. Σε ευχαριστω και παλι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 72

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κωνσταντινος έγραψε:Σε ευχαριστω με εχεις υπερκαλυψει. Θα παω αυριο κιολας στη σχολη για να παρω το χαρτι της σπουδαστικης καταστασης για να το παω απο βδομαδα στη στρατολογια. Σε ευχαριστω και παλι.

Ότι άλλο θες εδώ είμαστε Εικόνα
loony

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από loony »

Καλησπέρα πέδες 2 Μαιου παρουσιάζομαι τεθωρακισμένα αυλώνα, αν δεν κάνω λάθος αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γίνω μαυροσκούφης; . Τι επιλογές θα έχω μέσα να επιλέξω, έχοντας καταταγεί σαν τεθ, κετθ; Και κάτι ακόμα, κάνω 9μηνο κανονικά άρα θεωρητικα δν δικαιούμαι μετάθεση κοντα στο μέρος που μένω, με κάποιο βύσμα αυτό μπορεί να αλλάξει σωστά;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

loony έγραψε:Καλησπέρα πέδες 2 Μαιου παρουσιάζομαι τεθωρακισμένα αυλώνα, αν δεν κάνω λάθος αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γίνω μαυροσκούφης; Τι επιλογές θα έχω μέσα να επιλέξω, έχοντας καταταγεί σαν τεθ, κετθ; Και κάτι ακόμα, κάνω 9μηνο κανονικά άρα θεωρητικα δν δικαιούμαι μετάθεση κοντα στο μέρος που μένω, με κάποιο βύσμα αυτό μπορεί να αλλάξει σωστά;

Δεν έχεις επιλογές φίλε, αν έχεις βύσμα του λες να σου κάνει μετάταξη αν πετύχει καλώς αλλιώς κουράγιο το ίδιο ισχύει και για την μετάθεση
Άβαταρ μέλους
giannis__!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από giannis__!! »

Κι ομως τοσο ασχετοι ειναι ολοι τους ετσι την πατισα και εγω και τωρα που μου ιρθε το χαρτι για να μου πουν που θα κατανεμιθω και λεει πολεμικο ναυτικο και τωρα δεν ξερω τι να κανω για να μιν παω εκει και να παω στις ειδικες δυναμεις
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

giannis__! έγραψε:Κι ομως τοσο ασχετοι ειναι ολοι τους ετσι την πατισα και εγω και τωρα που μου ιρθε το χαρτι για να μου πουν που θα κατανεμιθω και λεει πολεμικο ναυτικο και τωρα δεν ξερω τι να κανω για να μιν παω εκει και να παω στις ειδικες δυναμεις

Καλή θητεία ναύτη! Ειδικές δυνάμεις δεν γίνεται να πας
Άβαταρ μέλους
giannis__!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μετατάξεις στο στρατό

Βασικα μου ειπαν οτι μπορω να στιλω ενα χαρτι στο υπουργιο και να ζηταω να αλλαξω και μου ειπαν οτι εχω και ελπιδες αλλα δεν ειναι 100% γνοριζεις τιποτα για αυτο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Ναι έγινε πες τους...

Οι μετατάξεις έχουνε κοπεί από το 2009...

πεταμένα λεφτά οι στρατολόγοι
Άβαταρ μέλους
giannis__!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μετατάξεις στο στρατό

Και εγω αυτο ξερω οτι δεν γινετε να αλλαξω αλλα θα προσπαθισω να κανω αυτο που μου ειπαν και οτι γινει... Παντος δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον αυτοι στα κεπ να ειναι τοσο ασχετοι... Ντοπη
Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από evritis309 »

Τι να σου πω ρε μεγάλε, αμα δεν είχαν σταματήσει τους ΕΠΟΠ θα ς έλεγα μπες ΕΠΟΠ ειδικοδυναμίτης γιατί έτσι κ αλλιώς σαν φαντάρος δε νομίζω ότι αξίζει το κόπο να ασχολείσε τόσο πολύ με το θέμα...
Nick

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Nick »

Γειά σας,

Είχα περάσει περιοδεύων το 2002-2003, τότε είχα δηλώσει στρατό ξηράς,
πήρα αναβολή μέχρι Δεκέμβριο 2012, μεσα στο 2012 θα καταταγώ,
γινεται με καποιον φυσιολογικό τρόπο να μπώ στο Πολεμικό Ναυτικό;
Βυσματα και τέτοια ούτε έχω ουτε προκειται να βάλω, ελεγα μπας και υπάρχει κάποιος νορμάλ τρόπος.

Απλά μου αρέσει το ναυτικό (χωρις να ξέρω τι συμβαίνει εκεί, θεωρητικά το λέω) δεν με ενδιαφέρει αν θα ειναι πιο ευκολα ή δυσκολα απο στρατό ξηράς. Για αυτό και θέλω να πάω.

Ευχαριστώ.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 13
Επικοινωνία:

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Πλέον δεν γίνονται μετατάξεις από έναν Κλάδο των Ε. Δ σε άλλο.
Nick

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Nick »

Πφφφφ,ξενέρωσα τώρα γμω το.

Ηλπιζα οτι θα γίνεται, δεν ειναι δα και κάτι τραγικό, δηλώσαμε κάτι πριν 10 χρόνια δεν σημαίνει οτι θα μείνουμε στάσιμοι.
Με βυσμα φαντάζομαι θα πηγαίνουν.

Στρατος ξηράς λοιπόν!

Επίσης ξέχασα να σε ευχαριστήσω Nasso για την γρήγορη απάντηση.

RTech

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από RTech »

Καλησπέρα και πάλι

Επαναλαμβάνω εδώ μια ερώτηση που είχα κάνει σε άλλο θέμα γιατί εδώ είναι μάλλον πιο σχετική.

Αν κανείς αιτηθεί άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ, υποτίθεται ότι σε παίρνουν ή όχι με γνώμονα τις υπηρεσιακές ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα μετάταξης από έναν κλάδο σε άλλον (π. Χ. Από ΠΑ σε ΣΞ) ανεξάρτητα από τη βούλησή σου, αν εκεί υπάρχουν "υπηρεσιακές ανάγκες"; Ή ισχύει το πάγιο "δεν γίνονται πλέον μετατάξεις από κλάδο σε κλάδο";

Θα εκτιμούσα μια κατά το δυνατόν γρήγορη και ΕΓΚΥΡΗ απάντηση.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Μετατάξεις γιοκ εδώ και 2 χρόνια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης