Λεγεώνα των ξένων
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 3
Λεγεώνα των ξένων
Οκ καταλαβα. Η λεγεωνα σε ποια σημεια εχει αποστολες αυτη την εποχη. Είναι δηλαδη σιγουρο οτι ακομα και για 5 χρονια να κατσεις θα σε στειλουν σε καποια εμπολεμη ζωνη;
Λεγεώνα των ξένων
Σωστος ο sovelis
Λεγεώνα των ξένων
fideas emk έγραψε:Οκ καταλαβα. Η λεγεωνα σε ποια σημεια εχει αποστολες αυτη την εποχη. Είναι δηλαδη σιγουρο οτι ακομα και για 5 χρονια να κατσεις θα σε στειλουν σε καποια εμπολεμη ζωνη;
Παντού μπορεί να σε στείλουν, όχι μόνο σε πρώην Γαλλικές αποικίες, Αφγανιστάν κλπ. Κάνουν τη "βρωμική δουλειά" και άλλων χωρών (ΗΠΑ, Βρετανία).
Αν και παλαιά είχα διαβάσει ιστορίες ατόμων που παραιτούνταν επειδή έκαναν συνέχεια χορτοκοπτική

Λεγεώνα των ξένων
sovenis πες μου ολη την διαδικασια πως πηγες; Που; Τι σε ρωτησαν; Τι τεστ σου εκαναν; Τι αθληματα εδωσες; Ποσες μερες κρατησε η διαδικασια
Λεγεώνα των ξένων
Θα γραψω τα παντα απλα κανε λιγο υπομονη.
Λεγεώνα των ξένων
Ε ποτε θα τα γραψεις;
Λεγεώνα των ξένων
Δεν χρειαζεται να ξερεις Γαλλικα, εχω φιλο που υπηρετησε για πεντε χρονια. Ειναι Ουγγρος και τα γαλλικα τα εμαθε εκει. Αλλα ειναι γαμησε τα οπως ελεγε.
Λεγεώνα των ξένων
Και για εποπ εδω ειδικες δυναμεις αλλα φετο με πιανει το οριο το πηγαν 26 και δεν ξερω αν ξαναβγαλει τα ειχα κανει αεροπορια και δεν με πηραν για 20 μορια και εκανα την μαλακια και τα εκανα μονο αεροπορια! Τα εχω κανει σε ολους τους διαγωνισμους στα σωματα ασφαλειας που εχουν βγει απο το 2004 και μετα τζιφος παντου και λεω να δωκιμασω την τυχη μου !
Λεγεώνα των ξένων
Καλημερα παιδα να ρωτησω εχω μυωπια μπορω να παω στην λεγεωνα η θα με Κοψουν για αυτο;
Λεγεώνα των ξένων
Πηγα κατευθειαν Μασσαλια 1 reaubagne ημερα τριτη 18 Ιανουαριου. Ειχα μαζι μου πολυ λιγα πραγματα τα βασικα οτι ειχα και οταν παρουσιαστηκα φανταρος. Στην κεντρικη πυλη ειναι ενα γραφειο οπου πας εκει και περνας τον πρωτο έλεγχο. Βγαζεις τα παντα απο την τσαντα τα καταγραφουν σου κρατούν το διαβατηριο κινητο καρτες mp3 και μετα σε περνουν και σε πανε σε ενα κτιριο οπου εχει κατει γραφια και ενα δωματιο με περιπου 50 κρεβατια. Σε βαζουν σε ενα γραφιο και ερχεται καποιος που μιλαει μια ιδια γλωσσα με σενα και σου παιρνει συνεντευξη. Κανει καταγραφη τον στοιχείων σου σου δινει ενα αλλο ονομα και ημερομηνια γεννησης. Αφου τελείωσις απο εκει μετα εισαι ελευθερος για την υπολιπη μερα.
2 μερα. Το πρωι πας στον γιατρο και σου κανου καποιες εξετασεις οπως καρδιογραφημα. Κατα το μεσημερι εαν περασεις τις εξετασεις σε στελνουν στοCentre de SelectionetIncorporation. Εκει σου περνουν ολα σου τα ρουχα και σου δινουν μια φορμα ενα φλις, ενα αντιανεμικο, σαπουνι ξυριστικα και πετσετα.
3 μερα. Κανεις τα IQ τεστ και αμα τα περασεις σε στελνουν να κανεις ενα εμβολιο αν οχι φευγεις το επομενο πρωι.
4 μερα. Κανεις τα sports test.
5 μερα. Πας για συνεντευξη στην Gestapo ετσι τους λενε ετσι σου τους λεω.
6 μερα. Περνας παλι συνεντευξη παλι τις ιδιες ερωτησεις αλλα σε αλλα ατομα.
Μετα απο κανα δυο μερες μαθαινεις αν εχεις γινει δεκτος η οχι αν ναι τοτε αρχιζει το παρτυ που λεμε. Δινεις πισω τα ρουχα και περνεις μια παραλλαγη και καπια αλλα πραγματα. Καθε μερα που περναει πας και για διαφορετικες εξετασεις οπως ακτινογραφια θωρακος, ακτινογραφια στα δοντια, εξετασεις στα ματια, δινεις πολλα δειγματα με αιμα για διαφορες αρρωστιες και γενικα για μια βδομαδα θα πρεπει να μαθεις στα γαλλικα τους βαθμους, πως να παρουσιαζεσαι και φυσικα τον ορκο τους. Αφου περασεις και ολες αυτες τις εξετασεις τοτε καποια στιγμη φευγεις για castel.
2 μερα. Το πρωι πας στον γιατρο και σου κανου καποιες εξετασεις οπως καρδιογραφημα. Κατα το μεσημερι εαν περασεις τις εξετασεις σε στελνουν στοCentre de SelectionetIncorporation. Εκει σου περνουν ολα σου τα ρουχα και σου δινουν μια φορμα ενα φλις, ενα αντιανεμικο, σαπουνι ξυριστικα και πετσετα.
3 μερα. Κανεις τα IQ τεστ και αμα τα περασεις σε στελνουν να κανεις ενα εμβολιο αν οχι φευγεις το επομενο πρωι.
4 μερα. Κανεις τα sports test.
5 μερα. Πας για συνεντευξη στην Gestapo ετσι τους λενε ετσι σου τους λεω.
6 μερα. Περνας παλι συνεντευξη παλι τις ιδιες ερωτησεις αλλα σε αλλα ατομα.
Μετα απο κανα δυο μερες μαθαινεις αν εχεις γινει δεκτος η οχι αν ναι τοτε αρχιζει το παρτυ που λεμε. Δινεις πισω τα ρουχα και περνεις μια παραλλαγη και καπια αλλα πραγματα. Καθε μερα που περναει πας και για διαφορετικες εξετασεις οπως ακτινογραφια θωρακος, ακτινογραφια στα δοντια, εξετασεις στα ματια, δινεις πολλα δειγματα με αιμα για διαφορες αρρωστιες και γενικα για μια βδομαδα θα πρεπει να μαθεις στα γαλλικα τους βαθμους, πως να παρουσιαζεσαι και φυσικα τον ορκο τους. Αφου περασεις και ολες αυτες τις εξετασεις τοτε καποια στιγμη φευγεις για castel.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Παρ Μαρ 19, 2010 4:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λεγεώνα των ξένων
Εχω ενα φιλο (λεγεωναριο) που ειρθε τωρα και μου ειπε οτι παιρνει 1200 ευρο Γαλλια αλλα πολυ ξυλο παρα πολυ ψαχνουν αφορμη για να σε κερασουν αλλα την παλεψε
Λεγεώνα των ξένων
Φίλε Σοβέλης ποιά χρονολογία υπηρέτησες; Εγώ πέρσι τελείωσα το συμβόλαιο. Που υπηρέτησες-σε έστειλαν; Με ποιόν Σενιόρ Κορποράλ;
Λεγεώνα των ξένων
Δεν εχω υπηρετηση ακομα. Στης 18 ιανουαριου 2010 παρουσιαστηκα εγινα δεκτος ρουζ δηλαδη πηγα για περαιτερω εξετασεις και επειδη ειχα κανει Laser στα ματια μου πριν 6 μηνες θα πρεπει να ξανα παω μετα τον ιουλιο. Πηγαινοντας παλι θα ξανα κανω μονο τα sportstest και θα μου ξανα παρουν συνεντευξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Μαρ 23, 2010 1:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης