ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συγνωμη δεν θα ηθελα να δωσω παραπάνω πληροφορίες. Καταλαβενεις παιζουν πολλα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Και εμεις με ολα τα παιδια καλά τα εχουμε αλλα υπάρχουν και καποιοι που δεν ξερουν γιατι ειναι εδω και θελουν πολυ ξυλο για να μη μας τα ζαλιζουν.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tzovana18 »

286_lele δεν ειμαι απολυτη αλλα εχω καποια πραγματα Ατομα εδινα εποπ που ηταν εντελως για τα μπαζα δν μπορουσαν να παρουν ουτε μια καμψη και διαλεξαν και ειδικες δυναμεις βεβαια εμενα δν με πειραζει αυτο γιατι ενω μπορει να περασαν εφυγαν απο την ρεντινα μετα απο 2 η και 3 μερουλες, και ετσι στερησαν αυτοματα την θεση καποιου αλλου παιδιου που θα ηταν πολυ πιο αξιος σε πολλα πραγματα για της ειδικες δυναμεις και εσυ ασφαλως τα ξερεις ολα αυτα καλυτερα απο μενα!!! Εγω για να επιλεξω ειδικες δυναμεις και να εχω μια [α] σωματικη ικανοτητα εκανα πολλες ωρες προπονυσεις δν καθομουν καθολου το ειχα παρει πολυ ζεστα το θεμα γιατι ελαγα με το μυαλο μου για να ειναι τοσο παλουκι τ'αθληματα για ειδικες δυναμεις για να μπεις φαντασου ποσο πολυ πιο δυσκολα θα ειναι μεσα αν μπεις!!! Αλλα τι καταλαβα ειμαι στην απεξω ενω εβγαλα τα αθληματα και περασαν κατι αναπηρα που δν μπορουσαν ουτε 5 καμψεις να παρουν αλλα ουτε και το μιλι τα βγαλουν και το βγαλανε με βαδιν σε 1ολεπτακια!!! Το πηρανε πολυ χαλαρα γιατι ειχαν το βισμα αλλα μαλλον δν τους ειπαν οτι το βισμα μεσα κοβετε μαχαιρι και ερχονται τα δυσκολα!!! κι ετσι αποχωρισαν απο μονοι τους!!!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Marina2 »

Μπορώ και εγω από την εμπεορία που εζησα οταν εδινα για ΕΠΟΠ να βεβαιώσω με απόλυτη ειλικρίνια τα λόγια της Τζοβάνας... Οσο για αυτό που ειπές καλή μου για τα αθλήματα και το ποιοι ανάξιοι ειναι μέσα, Να ξέρεις οτι πάρα πολύ ικανά ατομα σαν και εσενα, που κάνανε τρομέρη προπόνηση και το θέλανε πολύ, μεινανε απέξω. Γιαυτό μη στεναχωριέσαι και μη πτοήσε αν δε σε επιλέξουν εστω και τώρα. Ετσι εχει μάθει το κράτος μας και ο στρατός μας να κάνει γιαυτο πολύ μεγάλο ποσοστο στελεχων που ειναι στο στρατο τα λένε ζωα, γιατι δεν μπορούν να κάνουν τιποτα... Οποτε εσυ θα προσπαθήσεις πάλι και πάλι και πάλι... Μεχρι κάποιοι να καταλάβουν την αξία σου και να σου δώσουν την θέση που σου ανήκει... Κουράγιο Τζοβάνα μου και κάθε εμπόδιο για καλό...
286_lele
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από 286_lele »

Αυτα στην Ελλαδα μας παντα θα συμβαινουν. Παντα θα μπαινουν τα βισματα και ο αλλος με τα 450+ μορια θα μενει απεξω. Οσο αφορα τις ειδικες δυναμεις εγω πρωσοπικα σαν κληρωτος περασα καταπληκτικα αν εξαιρεσεις κατι 11ωρες σκοπιες λογω ασκησεων που μας Ξεχναγαν. Ειδα πως ειναι πηρα πολλα και γιαυτο θα ξαναπαω σαν εποπ στην επομενη προκυριξη μεσα στο 2009 (ελπιζω να βγει). Ειμαι πολυ γυμνασμενος, εχω δει πως δουλευουν οι ειδικες δυναμεις και πιστευω οτι το αξιζω να παω. Ελπιζω να μην σας κουρασα... Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Σου το ευχομαι "λελε", αφου σου αρεσε και το θες πολύ. Εικόνα
286_lele
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ευχαριστω Μαρινακη μου. Λοιπον στο θεμα μας θελω να παω στους πεζοναυτες σαν στελεχος πως μπορω να παω τωρα που διαφοροποιηθηκαν; Πως το δηλωνω οταν βγει η προκυρηξη; θελω να περασω και ΣΧ. ΑΛ σαν στελεχος μπορω; οι αξιοματικοι και υπαξιοματικοι μπορουν να περασουν οποτε θελουν με τους ΕΠΟΠ τι γινεται;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από illy »

Για σχ. Αλ θα δηλωσεις ή τεχνιτης αλεξιπτωτων ή ριπτης σωστικων μεσων-αυτη σου προτεινω εγω- τωρα για πεζοναυτες, τι ειναι αυτοι; Αμφιβιοι καταδρομεις; Ισως αν μπεις ειδικες δυναμεις να περασεις απο διαφορα σχολεια...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ξερω οτι οι πεζοναυτες δεν ειναι πλεον στις ειδικές δυνάμεις... Απότι ειδα στην προκύρηξη μονο θεσεις για ειδικες δυνάμεις εβγαλε και πουθενα δεν ειχε για πεζοναυτες... Τωρα τι να σου πω, περιμενε να βγει η προκύρηξη να δεις τις θέσεις που θα βγάλουν τώρα.
286_lele
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ξενερωσα... μπα ολο και καπως θα παμε πεζοναυτες. Αν παλι δεν κατσει θα παμε αμφιβιους...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ουτε για αμφιβιους ειχε ειδικότητα... Σορρυ... Νομιζω πως ειχε μονο σχετικά με αλεξιπτωτα... Τι σωμα ησουν στις ειδικές δυνάμεις;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από illy »

Χωρις να το παιζω και ειδικη αλλα μηπως ολες αυτες οι ειδικοτητες ειναι σχετικες μεταξυ τους; Δηλαδη μπορει να κανουν οτι κανει ενας αμφιβιος ή ορεινος, πχ. Αυτος που ειναι ειδικων αποστολων ή ακομη και ο καταστροφεας... Λελε για ψαξτο καλυτερα πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση, καλυτερα να ρωτησεις και σε καποιο στρατολογικο γραφειο ή ακομη στο ιδιο το ΓΕΣ, να μιλησεις με αρμοδιους που εκεινοι θα ξερουν καλυτερα απο εμας
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Οντως για ειδικές απόστολές και καταστροφέας, ειναι κάτι αοριστο και δεν λεει για ποιο σωμα των Ειδ. Δυν. Ναι καλύτερα να το ψαξεις, οπως σου ειπε η ΙΛΛΙ, μη σε μπερδεψουμε κιολας...
286_lele
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οχι ρε κοριτσια μην μπερδευεστε. Η ειδικοτητα που θα δηλωσω ειναι απλα Τ/Φ ειδ. Δυναμεων. Οι αμφιβιοι και οι ορεινοι το ιδιο σωμα ειναι, καταδρομεις. Εικόναεγω την θυτεια μου την εκανα στους αμφιβιους καταδρομεις στην μυτιληνη-περαμα.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εικόναμακαρι να με αξιωσει και εμενα ο θεος να να φορεσω αυτη την στολη δυναμεις καταδρομων!!!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες