Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Από που ακούγεται ότι δεν θα βγει στα κοντά ή δεν θα βγει καθόλου; Εσύ που το λες από πού το άκουσες έχεις κάποια επίσημη πηγή ότι δεν θα βγει μέχρι τέλος του χρόνου;
Αυτό προσπαθώ να πω.Οτι ακούγονται ότι ναναι πράγματα και καλό είναι να μιλάμε σταθερά.Απλα κάνουν διαμαρτυρίες άνθρωποι που είναι στην ελλας για την προκυρηξη αυτοί γιατί παίρνουν άτομα παντού ενώ έχουν προτεραιότητα.Αυτο,από εκεί και πέρα είπα ότι ακούγεται ότι θα βγει στα κοντά ,τύπου τέλους χρόνου,εγώ αυτό έχω ακούσει ότι προσπαθούν να κάνουν αλλά ακόμη και αυτό δεν το ξέρεις.
Λάθος έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα είχες δίκιο τελικάNIKNIK έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 1:08 pm Αυτό προσπαθώ να πω.Οτι ακούγονται ότι ναναι πράγματα και καλό είναι να μιλάμε σταθερά.Απλα κάνουν διαμαρτυρίες άνθρωποι που είναι στην ελλας για την προκυρηξη αυτοί γιατί παίρνουν άτομα παντού ενώ έχουν προτεραιότητα.Αυτο,από εκεί και πέρα είπα ότι ακούγεται ότι θα βγει στα κοντά ,τύπου τέλους χρόνου,εγώ αυτό έχω ακούσει ότι προσπαθούν να κάνουν αλλά ακόμη και αυτό δεν το ξέρεις.
Εντάξει απλά το κονδύλι έχει εγκριθεί και όλα συνηγορούν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το ΦΕΚ. Από εκεί και πέρα βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να βγει επίσημα κάτι.3 μήνες έχουν μένει ακόμα ελπίζουμε να βγει το ΦΕΚ.
Αν μάθει κανείς πότε θα βγει περίπου το ΦΕΚ να το ενημερώσει.
Καλησπέρα στην ομάδα. Πέρα από τις 500 προσλήψεις στα αεροδρόμια,θα βγάλει και για άλλες περιοχές??? Γιατί είχα διαβάσει ανακοίνωση του Χρυσοχοΐδη και για 100 επιπλέον στον Έβρο. Και αν έχουμε καμία εικόνα ποτέ περίπου θα εκδοθεί η προκήρυξη
Οι 550 θέσεις για τα Αεροδρόμια της Ελλάδος (500 άτομα )και για την Κέρκυρα(50 άτομα) έχουν εγκριθεί και χρηματοδοτηθεί. Απλά αναμένεται το ΦΕΚ. Οι άλλες χώρες 100 θέσεις για τον Έβρο μόνο σε προφορικό επίπεδο. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί και για άλλα μέρη της Ελλάδος ότι θα πάρει ΣΦΟΧ αλλά το μόνο σίγουρο ότι αυτές οι 550 θέσεις.
Η προκήρυξη λέτε να εκδοθεί μέχρι τέλος του έτους η θα πάει πολύ πίσω?
Διότι και εχθές στο υπουργικό Συμβούλιο δεν ανακοινώθηκε κάτι για προσλήψεις ΣΦΟΧ ενώ ανακοινώθηκαν 600 προσλήψεις Ειδικών Φρουρών για το 2026.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης