Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)
-
Επισκέπτης
Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)
εγώ πιστεύω πως οι περισσότεροι που θα μπαίνουν πεθ θα είναι με μια δυο αντιπυρικές και πολίτες διότι η περισσότεροι εποχηκοι είναι πάνω από το όριο ηλικίας που έχει θέσει το υπουργείο
-
Επισκέπτης
Καλά το πιστεύεις. Όσοι εποχικοί είχαν την ηλικία έχουν μπει εμοδε. Από εδώ και πέρα πάμε για να μπουν τα καινουρια παιδιά που μπήκαν φέτος.
-
firefighter
Την πρόθεση της κυβέρνησης στην παρούσα στιγμή την γνωρίζουμε, ωστόσο πιστεύετε υπάρχει ελπίδα για τους εποχικούς να ανέβει το ηλικιακό στις μελλοντικές προκηρύξεις πεθ, να πάει έστω 35 ?
-
FreddoSketo
Οι ΠΕΘ θα αναλάβουν το αστικό κομμάτι μόνο ή θα συνδράμουν και στα δασικά μαζί με την εμοδε?
-
Επισκέπτης
Δεν νοείται πυροσβέστης που να μην πηγαίνει και σε δασικά. Όλη η Ελλάδα έχει δασικό κομματι
-
Επισκέπτης
Κάτι νεότερο για ΠΕΘ σχετικά με το ηλικιακό παιδιά???
-
epoxikos994
-
Επισκέπτης
30 θα είναι και για πολίτες και για εποχικούς?
-
Επισκέπτης
Θέλω να πιστεύω πως έστω και τελευταία στιγμή θα αλλάξει το όριο για τους εποχικούς και θα ανέβει...!!!
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά έχουμε κανένα νέο???
-
Than96
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Παιδιά εξηγήστε μου λίγο για τους Πεθ γιατί δεν έχω καταλάβει τι είναι ακριβώς
Θα βγάλει νέα προκήρυξη μέχρι ετών 30 για οδηγούς μόνο ; Έχω δίπλωμα φορτηγού θα χρειαστεί και ΠΕΙ ;
ευχαριστώ
Θα βγάλει νέα προκήρυξη μέχρι ετών 30 για οδηγούς μόνο ; Έχω δίπλωμα φορτηγού θα χρειαστεί και ΠΕΙ ;
ευχαριστώ
-
Επισκέπτης
Για την προκήρυξη τον ΠΕΘ τα όρια ηλικίας για τους εποχικούς θα είναι 30 η 35 τελικά???έχει ακούσει κανείς κατι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης