Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:44 pm Επισκέπτης έγραψε !  Ρε αγόρι μου 30 ήταν το όριο πριν βγει για διαβούλευση, ποιος το ανέβασε θες να το θεωρήσουμε και επιτυχία? Συνέλθετε 

Το ήταν το όριο ηλικίας το 30  πριν την διαβούλευση το γνωρίζουμε.Το ότι ήταν συμφωνημένο το όριο αυτό  από όλες τις πλευρές πριν την διαβούλευση  και αυτό το γνωρίζουμε . Το ότι έπρεπε να συμφωνηθεί πριν την διαβούλευση  μόνο για τους εποχικούς το 30 και όχι και για τους πολίτες αυτό δεν γνωρίζουμε γιατι δεν συμφωνήθηκε από πριν . Πολίτες 30 χρονών στην προκήρυξη  αυτό είναι η μεγάλη ήττα η μεγάλο ξεπούλημα. Ελπίζω αυτοί που διαχειρίστηκαν το θέμα  να πάρουν κάποιο αντάλλαγμα για τους συμβασιούχους στο μέλλον για την σύνεση αυτή και να μην ήταν μονόπλευρη.

Καλησπέρα. Το 30 θα ειναι για εποχικούς ( κατα πάσα πιθανότητα θα παει 35 στην έκδοση της προκήρυξης. ) 

Οι πολίτες θα ειναι 28. 

Οι εποχικοί θα ειναι πλεον 10 χρονια σύμβαση και οχι 5ετια. 5+5 αυτοματη ανανέωση.

Αυξάνεται 1 μήνας ακομα η Σύμβαση και παμε στους 9 μηνες με τους Εποχικούς να αναλαμβάνουν και αστικά. 

Επισκέπτης

Άρα προκηρύξεις θα βγάζει μόνο για τα κενά;
Επισκέπτης

Για τα επόμενα 20 χρόνια δε θα ξαναβγεί προκήρυξη για εποχικούς και αυτό το οφείλουμε στην ΠΑΣΣΥΠΑΡΑ. Συγχαρητήρια σε όλους!  8-)

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 13, 2025 2:00 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:44 pm Επισκέπτης έγραψε !  Ρε αγόρι μου 30 ήταν το όριο πριν βγει για διαβούλευση, ποιος το ανέβασε θες να το θεωρήσουμε και επιτυχία? Συνέλθετε 

Το ήταν το όριο ηλικίας το 30  πριν την διαβούλευση το γνωρίζουμε.Το ότι ήταν συμφωνημένο το όριο αυτό  από όλες τις πλευρές πριν την διαβούλευση  και αυτό το γνωρίζουμε . Το ότι έπρεπε να συμφωνηθεί πριν την διαβούλευση  μόνο για τους εποχικούς το 30 και όχι και για τους πολίτες αυτό δεν γνωρίζουμε γιατι δεν συμφωνήθηκε από πριν . Πολίτες 30 χρονών στην προκήρυξη  αυτό είναι η μεγάλη ήττα η μεγάλο ξεπούλημα. Ελπίζω αυτοί που διαχειρίστηκαν το θέμα  να πάρουν κάποιο αντάλλαγμα για τους συμβασιούχους στο μέλλον για την σύνεση αυτή και να μην ήταν μονόπλευρη.

Καλησπέρα. Το 30 θα ειναι για εποχικούς ( κατα πάσα πιθανότητα θα παει 35 στην έκδοση της προκήρυξης. ) 

Οι πολίτες θα ειναι 28. 

Οι εποχικοί θα ειναι πλεον 10 χρονια σύμβαση και οχι 5ετια. 5+5 αυτοματη ανανέωση.

Αυξάνεται 1 μήνας ακομα η Σύμβαση και παμε στους 9 μηνες με τους Εποχικούς να αναλαμβάνουν και αστικά. 

Συγχαρητήρια και οι άνω των 35 που είναι τόσα χρόνια θα βλέπουν τους πιτσιρικάδες με μια αντιπυρικη να μπαίνουν σωρηδόν! Αν δεν μετρήσουν οι αντιπυρικες είναι μια τρύπα στο νερό! Και σε ρωτάω εγώ τώρα, μετά τα δέκα χρόνια που θα είμαι 51 τι θα γίνει? Αν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα περάσω τους γιατρούς και την επιτροπή?

Επισκέπτης

εγώ πιστεύω πως οι περισσότεροι που θα μπαίνουν πεθ θα είναι με μια δυο αντιπυρικές και πολίτες διότι η περισσότεροι εποχηκοι είναι πάνω από το όριο ηλικίας που έχει θέσει το υπουργείο 
Επισκέπτης

Καλά το πιστεύεις. Όσοι εποχικοί είχαν την ηλικία έχουν μπει εμοδε. Από εδώ και πέρα πάμε για να μπουν τα καινουρια παιδιά που μπήκαν φέτος. 
firefighter

Δημοσίευση από firefighter »

Την πρόθεση της κυβέρνησης στην παρούσα στιγμή την γνωρίζουμε, ωστόσο πιστεύετε υπάρχει ελπίδα για τους εποχικούς να ανέβει το ηλικιακό στις μελλοντικές προκηρύξεις πεθ, να πάει έστω 35 ?

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης