Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
MEP

Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)

Δημοσίευση από MEP »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 9:13 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 12:44 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 12, 2023 9:21 pm

Παιδιά βεβαίωση μόνιμης κατοικίας έγραψα, ξέρω τι χαρτί έστειλα
Τηλέφωνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου και ρώτησε τι έγινε. Μπορεί ο συγκεκριμένος δήμος να μην είχε εντοπιότητα, μπορεί να ήθελαν κάτι πρόσθετο, μπορεί απλώς να το παρέλειψαν. Σε κάθε περίπτωση αν όντως δικαιούσαι εντοπιότητα και δε στην πέρασαν, πρέπει να κάνεις ένσταση κι έχεις προθεσμία μέχρι Παρασκευή, οπότε καλύτερα να βιαστείς.
Τηλεφώνησα παιδιά και μου λένε να κάνω ένσταση την οποία έχω κάνει φυσικά και να τηλεφωνήσω στο υπουργείο. Που στο υπουργείο βρε άνθρωποι; Ο ΑΣΕΠ θα εξετάσει λέει το αίτημα αλλά το υπουργείο παρέλαβε τους φακέλους.
Ισχυρίζονται ότι δεν τους παραδόθηκε ποτέ από το υπουργείο φάκελος με το συγκεκριμένο δικαιολογητικό; Το έστειλες και ηλεκτρονικά και με φάκελο; Έχεις τον αριθμό συστημένου;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

MEP έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 9:26 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 9:13 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 12:44 am

Τηλέφωνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου και ρώτησε τι έγινε. Μπορεί ο συγκεκριμένος δήμος να μην είχε εντοπιότητα, μπορεί να ήθελαν κάτι πρόσθετο, μπορεί απλώς να το παρέλειψαν. Σε κάθε περίπτωση αν όντως δικαιούσαι εντοπιότητα και δε στην πέρασαν, πρέπει να κάνεις ένσταση κι έχεις προθεσμία μέχρι Παρασκευή, οπότε καλύτερα να βιαστείς.
Τηλεφώνησα παιδιά και μου λένε να κάνω ένσταση την οποία έχω κάνει φυσικά και να τηλεφωνήσω στο υπουργείο. Που στο υπουργείο βρε άνθρωποι; Ο ΑΣΕΠ θα εξετάσει λέει το αίτημα αλλά το υπουργείο παρέλαβε τους φακέλους.
Ισχυρίζονται ότι δεν τους παραδόθηκε ποτέ από το υπουργείο φάκελος με το συγκεκριμένο δικαιολογητικό; Το έστειλες και ηλεκτρονικά και με φάκελο; Έχεις τον αριθμό συστημένου;
Όχι, είπαν απλά να επικοινωνήσω με το υπουργείο, δεν μου έδωσε περιθώρια να του πω τους αριθμούς μητρώου μου και τα συναφή. Καντε ένσταση και ο ΑΣΕΠ θα το ερευνήσει λέει. Τα χαρτια τα είδε το υπουργείο απ/οτι κατάλαβα. Πάντως σίγουρα ήταν Δήμος με εντοπιότητα.
unknown23
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από unknown23 »

Παιδια καλησπερα σας (και παλι). Εχω στειλει αρκετες ερωτησεις για τις ενστασεις εδω σε αυτο το φορουμ. Γινεται να δημιουργηθει καποιο αλλο νημα για τις ενστασεις; Ή οποιος εκανε/ενδιαφερεται να κανει ας μου στειλει pm
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δημιουργήθηκε νέο νήμα για τις ενστάσεις.
Παρακαλώ πολύ πλέον οι ενδιαφερόμενοι να συζητούν εκεί, σχετικώς.

viewtopic.php?t=15534
Cretan123
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Cretan123 »

Καλημέρα θέλω βοήθεια αν μπορεί κάποιος να μου πει... Είμαι σε δύο διαφορετικούς πίνακες και επικουρικο με εμπειρια κ επικουρικο χωρίς την εμπειρία με 130 μόρια λιγότερα (δηλαδή τα μόρια από την εμπειρία που δήλωσα ως φύλακας) γιατι έγινε αυτό; Σήμερα το είδα τυχαία ότι με έχουν και στους μη έχοντες εμπειρία
Sakis899

Δημοσίευση από Sakis899 »

Cretan123 έγραψε: Σάβ Δεκ 16, 2023 10:54 am Καλημέρα θέλω βοήθεια αν μπορεί κάποιος να μου πει... Είμαι σε δύο διαφορετικούς πίνακες και επικουρικο με εμπειρια κ επικουρικο χωρίς την εμπειρία με 130 μόρια λιγότερα (δηλαδή τα μόρια από την εμπειρία που δήλωσα ως φύλακας) γιατι έγινε αυτό; Σήμερα το είδα τυχαία ότι με έχουν και στους μη έχοντες εμπειρία

Ολοι βρίσκονται και στους 2 πίνακες, μην αγχώνεσαι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπάρχει κάποια πληροφορία από κάποιον συνάδελφο για το πότε οι αναμορφωμένοι πίνακες;

Προσωπικά δεν έχω καταφέρει να μάθω κάτι, προς το παρόν τουλάχιστον.
Fedra

Δημοσίευση από Fedra »

D.Y.K έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 11:17 am Υπάρχει κάποια πληροφορία από κάποιον συνάδελφο για το πότε οι αναμορφωμένοι πίνακες;

Δεν νομίζω να βγούνε νέοι πίνακες οι ενστάσεις λογικά δεν θα δικαιωθεί καμία οπότε θα πάμε έτσι για αθλήματα και ψυχοτεχνικα.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Pyr »

Fedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 3:11 pm
D.Y.K έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 11:17 am Υπάρχει κάποια πληροφορία από κάποιον συνάδελφο για το πότε οι αναμορφωμένοι πίνακες;

Δεν νομίζω να βγούνε νέοι πίνακες οι ενστάσεις λογικά δεν θα δικαιωθεί καμία οπότε θα πάμε έτσι για αθλήματα και ψυχοτεχνικα.
Το ΑΣΕΠ αποφαίνεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερολογιακών
ημερών επ΄ αυτών και ενημερώνεται ο ενιστάμενος. Εάν η προθεσμία παρέλθει άπρακτη,
η ένσταση θεωρείται απορριφθείσα.
2. Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού προβαίνει, αν απαιτείται, στις αναγκαίες
διορθώσεις, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην απόφαση του ΑΣΕΠ και καταρτίζει
τους οριστικούς πίνακες κατάταξης και απορριπτέων οι οποίοι αναρτώνται στους
διαδικτυακούς τόπους του ΑΣΕΠ, του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του προγράμματος
Διαύγεια. Ο πίνακας κατάταξης δεν μπορεί να περιλαμβάνει αριθμό υποψηφίων
μεγαλύτερο του αριθμού των θέσεων που προκηρύχθηκαν.

αυτό ειναι που ισχύει... Μην αλλάξουμε και τα δεδομένα FEDRA... Το πόσοι δικαιωθούν μένει να φανεί επίσημα στη σελίδα του ΑΣΕΠ.
Fedra

Δημοσίευση από Fedra »

Διαχρονικά και εμπειρικά μιλάω σε τέτοιου είδους προκηρύξεις που υπάρχει διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις.
Η προκήρυξη ήταν καθαρογραμενη και έλεγε ακριβώς τι ζητάει δεν θα δεχθούν τις ενστάσεις γιατί πολύ απλά δεν έχουν κάνει κάπου λάθος αυτά από εμένα άμα εσύ γνωρίζεις κάτι καλύτερα δεν ξέρω θα δείξεις.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Fedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 5:02 pm Διαχρονικά και εμπειρικά μιλάω σε τέτοιου είδους προκηρύξεις που υπάρχει διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις.
Η προκήρυξη ήταν καθαρογραμενη και έλεγε ακριβώς τι ζητάει δεν θα δεχθούν τις ενστάσεις γιατί πολύ απλά δεν έχουν κάνει κάπου λάθος αυτά από εμένα άμα εσύ γνωρίζεις κάτι καλύτερα δεν ξέρω θα δείξεις.
οκ Φέδρα... Απλά τις προηγούμενες φορές που αναφέρεσαι η εμπειρία σου πηγάζει απο αποτελέσματα που ελεγξε ο ΑΣΕΠ και οχι του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ... Να σου θυμίσω λοιπόν οτι για τις αιτήσεις ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μετρήθηκαν τα μόρια εντός του υπουργείου κ οχι εντός του ασεπ, μονο τις ενστάσεις εξετάζει ο ΑΣΕΠ.
Fedra

Δημοσίευση από Fedra »

Pyr έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 5:45 pm
Fedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 5:02 pm Διαχρονικά και εμπειρικά μιλάω σε τέτοιου είδους προκηρύξεις που υπάρχει διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις.
οκ Φέδρα... Απλά τις προηγούμενες φορές που αναφέρεσαι η εμπειρία σου πηγάζει απο αποτελέσματα που ελεγξε ο ΑΣΕΠ και οχι του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ... Να σου θυμίσω λοιπόν οτι για τις αιτήσεις ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μετρήθηκαν τα μόρια εντός του υπουργείου κ οχι εντός του ασεπ, μονο τις ενστάσεις εξετάζει ο ΑΣΕΠ.
Εννοείται ότι τα μόρια τα μέτρησε το υπουργείο και ο ΑΣΕΠ το μόνο που έχει σε αυτή την προκήρυξη είναι οι ενστάσεις απλά να σου πω ότι από την τριμελή επιτροπή το ένα άτομο ήταν σύμβουλος του ΑΣΕΠ οπότε εμπειρικά μιλώντας πάντα δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος στα μόρια με υπαιτιότητα του υπουργείου παρά μόνο λάθος του διαγωνιζόμενου που εννοείται ότι δεν θα δεχθούν να διορθώσουν κάτι εφόσον παρέλειψε να στείλει η έβαλε άλλη εμπειρία Απού την ζητούμενη που ήθελε αυτά.
Akis8383

Δημοσίευση από Akis8383 »

Ποτέ υπολογίζετε να δώσουμε αθλήματα ; Μην μας φωνάξουν τελευταία στιγμή; Πρπει να προγραμματίσουμε τις δουλειές μας άδειες οικογένειες το οικονομικό; Γιατί κάποιοι είμαστε από μακριά 3 μέρες είναι και μια μέρα πριν 4 μέρες Αθήνα δεν είναι λίγες
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Fedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 6:07 pm
Εννοείται ότι τα μόρια τα μέτρησε το υπουργείο και ο ΑΣΕΠ το μόνο που έχει σε αυτή την προκήρυξη είναι οι ενστάσεις απλά να σου πω ότι από την τριμελή επιτροπή το ένα άτομο ήταν σύμβουλος του ΑΣΕΠ οπότε εμπειρικά μιλώντας πάντα δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος στα μόρια με υπαιτιότητα του υπουργείου παρά μόνο λάθος του διαγωνιζόμενου που εννοείται ότι δεν θα δεχθούν να διορθώσουν κάτι εφόσον παρέλειψε να στείλει η έβαλε άλλη εμπειρία Απού την ζητούμενη που ήθελε αυτά.
εντάξει οκ... Πάντως είναι σε γνώση μου οτι υπάρχουν και λάθοι που δεν βγαίνουν και μαθηματικά, οπότε πρέπει να τα δει αυτά η επιτροπή... Επομένως εκεί η εμπειρία σου πάει περίπατο, αλλο να ζητάνε παραπάνω παράλογα κάποιοι πράγματα και αλλο να μη βγαίνει μαθηματικά το νούμερο εμπειρίας που εχει μετρηθεί σε υποψήφιο οκ?
Fedra

Δημοσίευση από Fedra »

Pyr έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 6:21 pm
Fedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 6:07 pm

εντάξει οκ... Πάντως είναι σε γνώση μου οτι υπάρχουν και λάθοι που δεν βγαίνουν και μαθηματικά, οπότε πρέπει να τα δει αυτά η επιτροπή... Επομένως εκεί η εμπειρία σου πάει περίπατο, αλλο να ζητάνε παραπάνω παράλογα κάποιοι πράγματα και αλλο να μη βγαίνει μαθηματικά το νούμερο εμπειρίας που εχει μετρηθεί σε υποψήφιο οκ;
Στείλε μου ένα παράδειγμα από τα αποτελέσματα να δούμε που μετρήθηκε λάθος η εμπειρία να δούμε και την γνώση σου που λες ότι ξέρεις ότι υπάρχουν λάθοι να σου ζητήσω συγγνώμη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες