Ισχυρίζονται ότι δεν τους παραδόθηκε ποτέ από το υπουργείο φάκελος με το συγκεκριμένο δικαιολογητικό; Το έστειλες και ηλεκτρονικά και με φάκελο; Έχεις τον αριθμό συστημένου;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 9:13 amΤηλεφώνησα παιδιά και μου λένε να κάνω ένσταση την οποία έχω κάνει φυσικά και να τηλεφωνήσω στο υπουργείο. Που στο υπουργείο βρε άνθρωποι; Ο ΑΣΕΠ θα εξετάσει λέει το αίτημα αλλά το υπουργείο παρέλαβε τους φακέλους.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 12:44 amΤηλέφωνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου και ρώτησε τι έγινε. Μπορεί ο συγκεκριμένος δήμος να μην είχε εντοπιότητα, μπορεί να ήθελαν κάτι πρόσθετο, μπορεί απλώς να το παρέλειψαν. Σε κάθε περίπτωση αν όντως δικαιούσαι εντοπιότητα και δε στην πέρασαν, πρέπει να κάνεις ένσταση κι έχεις προθεσμία μέχρι Παρασκευή, οπότε καλύτερα να βιαστείς.
Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)
Όχι, είπαν απλά να επικοινωνήσω με το υπουργείο, δεν μου έδωσε περιθώρια να του πω τους αριθμούς μητρώου μου και τα συναφή. Καντε ένσταση και ο ΑΣΕΠ θα το ερευνήσει λέει. Τα χαρτια τα είδε το υπουργείο απ/οτι κατάλαβα. Πάντως σίγουρα ήταν Δήμος με εντοπιότητα.MEP έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 9:26 amΙσχυρίζονται ότι δεν τους παραδόθηκε ποτέ από το υπουργείο φάκελος με το συγκεκριμένο δικαιολογητικό; Το έστειλες και ηλεκτρονικά και με φάκελο; Έχεις τον αριθμό συστημένου;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 9:13 amΤηλεφώνησα παιδιά και μου λένε να κάνω ένσταση την οποία έχω κάνει φυσικά και να τηλεφωνήσω στο υπουργείο. Που στο υπουργείο βρε άνθρωποι; Ο ΑΣΕΠ θα εξετάσει λέει το αίτημα αλλά το υπουργείο παρέλαβε τους φακέλους.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 12:44 am
Τηλέφωνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου και ρώτησε τι έγινε. Μπορεί ο συγκεκριμένος δήμος να μην είχε εντοπιότητα, μπορεί να ήθελαν κάτι πρόσθετο, μπορεί απλώς να το παρέλειψαν. Σε κάθε περίπτωση αν όντως δικαιούσαι εντοπιότητα και δε στην πέρασαν, πρέπει να κάνεις ένσταση κι έχεις προθεσμία μέχρι Παρασκευή, οπότε καλύτερα να βιαστείς.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 20
Παιδια καλησπερα σας (και παλι). Εχω στειλει αρκετες ερωτησεις για τις ενστασεις εδω σε αυτο το φορουμ. Γινεται να δημιουργηθει καποιο αλλο νημα για τις ενστασεις; Ή οποιος εκανε/ενδιαφερεται να κανει ας μου στειλει pm
Δημιουργήθηκε νέο νήμα για τις ενστάσεις.
Παρακαλώ πολύ πλέον οι ενδιαφερόμενοι να συζητούν εκεί, σχετικώς.
viewtopic.php?t=15534
Παρακαλώ πολύ πλέον οι ενδιαφερόμενοι να συζητούν εκεί, σχετικώς.
viewtopic.php?t=15534
Καλημέρα θέλω βοήθεια αν μπορεί κάποιος να μου πει... Είμαι σε δύο διαφορετικούς πίνακες και επικουρικο με εμπειρια κ επικουρικο χωρίς την εμπειρία με 130 μόρια λιγότερα (δηλαδή τα μόρια από την εμπειρία που δήλωσα ως φύλακας) γιατι έγινε αυτό; Σήμερα το είδα τυχαία ότι με έχουν και στους μη έχοντες εμπειρία
Cretan123 έγραψε: Σάβ Δεκ 16, 2023 10:54 am Καλημέρα θέλω βοήθεια αν μπορεί κάποιος να μου πει... Είμαι σε δύο διαφορετικούς πίνακες και επικουρικο με εμπειρια κ επικουρικο χωρίς την εμπειρία με 130 μόρια λιγότερα (δηλαδή τα μόρια από την εμπειρία που δήλωσα ως φύλακας) γιατι έγινε αυτό; Σήμερα το είδα τυχαία ότι με έχουν και στους μη έχοντες εμπειρία
Ολοι βρίσκονται και στους 2 πίνακες, μην αγχώνεσαι.
Υπάρχει κάποια πληροφορία από κάποιον συνάδελφο για το πότε οι αναμορφωμένοι πίνακες;
Προσωπικά δεν έχω καταφέρει να μάθω κάτι, προς το παρόν τουλάχιστον.
Δεν νομίζω να βγούνε νέοι πίνακες οι ενστάσεις λογικά δεν θα δικαιωθεί καμία οπότε θα πάμε έτσι για αθλήματα και ψυχοτεχνικα.D.Y.K έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 11:17 am Υπάρχει κάποια πληροφορία από κάποιον συνάδελφο για το πότε οι αναμορφωμένοι πίνακες;
Το ΑΣΕΠ αποφαίνεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερολογιακώνFedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 3:11 pmΔεν νομίζω να βγούνε νέοι πίνακες οι ενστάσεις λογικά δεν θα δικαιωθεί καμία οπότε θα πάμε έτσι για αθλήματα και ψυχοτεχνικα.D.Y.K έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 11:17 am Υπάρχει κάποια πληροφορία από κάποιον συνάδελφο για το πότε οι αναμορφωμένοι πίνακες;
ημερών επ΄ αυτών και ενημερώνεται ο ενιστάμενος. Εάν η προθεσμία παρέλθει άπρακτη,
η ένσταση θεωρείται απορριφθείσα.
2. Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού προβαίνει, αν απαιτείται, στις αναγκαίες
διορθώσεις, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην απόφαση του ΑΣΕΠ και καταρτίζει
τους οριστικούς πίνακες κατάταξης και απορριπτέων οι οποίοι αναρτώνται στους
διαδικτυακούς τόπους του ΑΣΕΠ, του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του προγράμματος
Διαύγεια. Ο πίνακας κατάταξης δεν μπορεί να περιλαμβάνει αριθμό υποψηφίων
μεγαλύτερο του αριθμού των θέσεων που προκηρύχθηκαν.
αυτό ειναι που ισχύει... Μην αλλάξουμε και τα δεδομένα FEDRA... Το πόσοι δικαιωθούν μένει να φανεί επίσημα στη σελίδα του ΑΣΕΠ.
Διαχρονικά και εμπειρικά μιλάω σε τέτοιου είδους προκηρύξεις που υπάρχει διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις.
Η προκήρυξη ήταν καθαρογραμενη και έλεγε ακριβώς τι ζητάει δεν θα δεχθούν τις ενστάσεις γιατί πολύ απλά δεν έχουν κάνει κάπου λάθος αυτά από εμένα άμα εσύ γνωρίζεις κάτι καλύτερα δεν ξέρω θα δείξεις.
Η προκήρυξη ήταν καθαρογραμενη και έλεγε ακριβώς τι ζητάει δεν θα δεχθούν τις ενστάσεις γιατί πολύ απλά δεν έχουν κάνει κάπου λάθος αυτά από εμένα άμα εσύ γνωρίζεις κάτι καλύτερα δεν ξέρω θα δείξεις.
οκ Φέδρα... Απλά τις προηγούμενες φορές που αναφέρεσαι η εμπειρία σου πηγάζει απο αποτελέσματα που ελεγξε ο ΑΣΕΠ και οχι του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ... Να σου θυμίσω λοιπόν οτι για τις αιτήσεις ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μετρήθηκαν τα μόρια εντός του υπουργείου κ οχι εντός του ασεπ, μονο τις ενστάσεις εξετάζει ο ΑΣΕΠ.Fedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 5:02 pm Διαχρονικά και εμπειρικά μιλάω σε τέτοιου είδους προκηρύξεις που υπάρχει διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις.
Εννοείται ότι τα μόρια τα μέτρησε το υπουργείο και ο ΑΣΕΠ το μόνο που έχει σε αυτή την προκήρυξη είναι οι ενστάσεις απλά να σου πω ότι από την τριμελή επιτροπή το ένα άτομο ήταν σύμβουλος του ΑΣΕΠ οπότε εμπειρικά μιλώντας πάντα δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος στα μόρια με υπαιτιότητα του υπουργείου παρά μόνο λάθος του διαγωνιζόμενου που εννοείται ότι δεν θα δεχθούν να διορθώσουν κάτι εφόσον παρέλειψε να στείλει η έβαλε άλλη εμπειρία Απού την ζητούμενη που ήθελε αυτά.Pyr έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 5:45 pmοκ Φέδρα... Απλά τις προηγούμενες φορές που αναφέρεσαι η εμπειρία σου πηγάζει απο αποτελέσματα που ελεγξε ο ΑΣΕΠ και οχι του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ... Να σου θυμίσω λοιπόν οτι για τις αιτήσεις ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μετρήθηκαν τα μόρια εντός του υπουργείου κ οχι εντός του ασεπ, μονο τις ενστάσεις εξετάζει ο ΑΣΕΠ.Fedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 5:02 pm Διαχρονικά και εμπειρικά μιλάω σε τέτοιου είδους προκηρύξεις που υπάρχει διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις.
Ποτέ υπολογίζετε να δώσουμε αθλήματα ; Μην μας φωνάξουν τελευταία στιγμή; Πρπει να προγραμματίσουμε τις δουλειές μας άδειες οικογένειες το οικονομικό; Γιατί κάποιοι είμαστε από μακριά 3 μέρες είναι και μια μέρα πριν 4 μέρες Αθήνα δεν είναι λίγες
εντάξει οκ... Πάντως είναι σε γνώση μου οτι υπάρχουν και λάθοι που δεν βγαίνουν και μαθηματικά, οπότε πρέπει να τα δει αυτά η επιτροπή... Επομένως εκεί η εμπειρία σου πάει περίπατο, αλλο να ζητάνε παραπάνω παράλογα κάποιοι πράγματα και αλλο να μη βγαίνει μαθηματικά το νούμερο εμπειρίας που εχει μετρηθεί σε υποψήφιο οκ?Fedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 6:07 pmΕννοείται ότι τα μόρια τα μέτρησε το υπουργείο και ο ΑΣΕΠ το μόνο που έχει σε αυτή την προκήρυξη είναι οι ενστάσεις απλά να σου πω ότι από την τριμελή επιτροπή το ένα άτομο ήταν σύμβουλος του ΑΣΕΠ οπότε εμπειρικά μιλώντας πάντα δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος στα μόρια με υπαιτιότητα του υπουργείου παρά μόνο λάθος του διαγωνιζόμενου που εννοείται ότι δεν θα δεχθούν να διορθώσουν κάτι εφόσον παρέλειψε να στείλει η έβαλε άλλη εμπειρία Απού την ζητούμενη που ήθελε αυτά.Pyr έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 5:45 pmοκ Φέδρα... Απλά τις προηγούμενες φορές που αναφέρεσαι η εμπειρία σου πηγάζει απο αποτελέσματα που ελεγξε ο ΑΣΕΠ και οχι του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ... Να σου θυμίσω λοιπόν οτι για τις αιτήσεις ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μετρήθηκαν τα μόρια εντός του υπουργείου κ οχι εντός του ασεπ, μονο τις ενστάσεις εξετάζει ο ΑΣΕΠ.Fedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 5:02 pm Διαχρονικά και εμπειρικά μιλάω σε τέτοιου είδους προκηρύξεις που υπάρχει διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις.
Στείλε μου ένα παράδειγμα από τα αποτελέσματα να δούμε που μετρήθηκε λάθος η εμπειρία να δούμε και την γνώση σου που λες ότι ξέρεις ότι υπάρχουν λάθοι να σου ζητήσω συγγνώμη.Pyr έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 6:21 pmεντάξει οκ... Πάντως είναι σε γνώση μου οτι υπάρχουν και λάθοι που δεν βγαίνουν και μαθηματικά, οπότε πρέπει να τα δει αυτά η επιτροπή... Επομένως εκεί η εμπειρία σου πάει περίπατο, αλλο να ζητάνε παραπάνω παράλογα κάποιοι πράγματα και αλλο να μη βγαίνει μαθηματικά το νούμερο εμπειρίας που εχει μετρηθεί σε υποψήφιο οκ;Fedra έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 6:07 pmΕννοείται ότι τα μόρια τα μέτρησε το υπουργείο και ο ΑΣΕΠ το μόνο που έχει σε αυτή την προκήρυξη είναι οι ενστάσεις απλά να σου πω ότι από την τριμελή επιτροπή το ένα άτομο ήταν σύμβουλος του ΑΣΕΠ οπότε εμπειρικά μιλώντας πάντα δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος στα μόρια με υπαιτιότητα του υπουργείου παρά μόνο λάθος του διαγωνιζόμενου που εννοείται ότι δεν θα δεχθούν να διορθώσουν κάτι εφόσον παρέλειψε να στείλει η έβαλε άλλη εμπειρία Απού την ζητούμενη που ήθελε αυτά.Pyr έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 5:45 pm
οκ Φέδρα... Απλά τις προηγούμενες φορές που αναφέρεσαι η εμπειρία σου πηγάζει απο αποτελέσματα που ελεγξε ο ΑΣΕΠ και οχι του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ... Να σου θυμίσω λοιπόν οτι για τις αιτήσεις ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μετρήθηκαν τα μόρια εντός του υπουργείου κ οχι εντός του ασεπ, μονο τις ενστάσεις εξετάζει ο ΑΣΕΠ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες