Πολιτικό προσωπικό δικαστικής αστυνομίας-ΑΣΕΠ 2Γ/2022
Re: Πολιτικό προσωπικό δικαστικής αστυνομίας-ΑΣΕΠ 2Γ/2022
Εν τω μεταξύ σήμερα δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ οριστικών ΤΕ. Υπάρχει ένα φανερό μπρα ντε φερ μεταξύ πρωθυπουργού-προέδρου ΑΣΕΠ για τις καθυστερήσεις. Να δούμε αν φουλάρει τις μηχανές για να βουλώσει στόματα το ΑΣΕΠ.
Αν διοριστείς δεν υπάρχει περίπτωση να σε πετάξουν στο δρόμο ούτε 1%. Και να μη σε χρειάζονται που λέει ο λόγος, πιο πιθανό είναι να εισι φάντασμα μέχρι να βγεις στ συνταξη παρά να σ απολύσουν… Άρα, η μένεις Υπουργείο Δικαιοσύνης σαν υπάλληλος η απλά βγαίνουν θέσεις σ αλλά υπουργεία με ελλείψεις και σε τραβάνε εκεί. Πχ Δημοτική Αστυνομηα πριν χρόνια ο γαμπρός μ πήγε Τελωνείο άλλοι αστυνομία άλλοι φυλακέςΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 13, 2024 10:50 pm Αυτό με το να καταργηθεί στο μέλλον η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι κάτι που μας ανησυχεί όλους. Στην καλύτερη περίπτωση θα ενσωματωθούμε σε άλλες υπηρεσίες του υπουργείου δικαιοσύνης ως δικαστικοί υπάλληλοι ή στο υπουργείο προατασίας του πολίτη ως προσωπικό της αστυνομίας. Στη χειρότερη μας πετάνε στον δρόμο.

Τι εννοείς αλλιώς τα περιμένατε κι αλλιώς είναι; Έχω δηλώσει κι εγώ Κομοτηνή και αρκετά ψηλά. Μπορείς να μου εξηγήσεις;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 13, 2024 6:45 pmΔεν έχεις καταλάβει που πας τότε! Εντολές δέχεσαι από τον εισαγγελέα στ δικαστικό Μέγαρο που θα πας και όχι από τ διευθυντή συνταξιούχο εισαγγελέα ο οποίος θα βρίσκετε στ Διεύθυνση. Επίσης, οι βαθμοί δεν θα ισχύουν παρά μόνο στα χαρτιά το λένε ξεκάθαρα όλοι εδω. Το πολιτικό προσωπικό δεν θα μπορεί να δίνει καμμία εντολή στ αστυνομικό και τ αντίθετο κ επίσης δεν θα συνεργάζεται. Δηλαδή εσύ θα παίρνεις εντολές Σκαι τ εισαγγελέα της περιοχής σ να πούμε πιο μπακαλιστικα. Από εκεί κ πέρα στ Κομοτηνή αλλιώς τ περιμέναμε αλλιώς είναι. Όποτε ας κρατήσουμε τ δικαστική και ας αφαιρέσουμε τ αστυνομική όπως γράφει και ο συνάδελφος από πάνω.Polis90 έγραψε: Πέμ Ιουν 13, 2024 6:34 pmΕντολές δίνει ο ανώτερος στον κατώτερό του και φυσικά όλοι παίρνουμε εντολές από τον διευθυντή της δικαστικής αστυνομίας, ο οποίος είναι συνταξιούχος εισαγγελέας/δικαστικός. Ούτε δικηγόροι, ούτε τίποτα λοιπόν. Δε χρειάζεται να τρομοκρατούμε τους ανθρώπους που επιθυμούν να στελεχώσουν τη δικαστική αστυνομία. Κάνε σωστά τη δουλειά σου, με τη μέση συνέπεια που δείχνει κι ένας οποιοσδήποτε εργαζόμενος και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 13, 2024 6:18 pm Το αστυνομικό σώμα με το πολιτικό σώμα δεν θα έχει καμμία σχέση μεταξύ τους… Σύμφωνα με τ σχολή κάποιοι θα βγούμε Ααχιφυλακες όσοι έχουμε μεταπτυχιακο και εσείς με δικους σας βαθμούς. Αλλά κανένας δεν δίνει εντολή σε κανέναν. Επίσης, χωρίς να θέλω να σας κόψω τ φτερά δεν είναι ακριβώς δημόσιο όπως το φαντάζεστε. Οι ευθύνες πολλές και να έχετε καλό δικηγόρο οπως κ εκεις
Δώσε μου μια ιδέα τι έχεις στο μυαλό σου γενικά με το τι πρόκειται να κανείς και θα σ απαντήσω. Μη γράψεις καμμία έκθεσηΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 14, 2024 11:44 amΤι εννοείς αλλιώς τα περιμένατε κι αλλιώς είναι; Έχω δηλώσει κι εγώ Κομοτηνή και αρκετά ψηλά. Μπορείς να μου εξηγήσεις;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 13, 2024 6:45 pmΔεν έχεις καταλάβει που πας τότε! Εντολές δέχεσαι από τον εισαγγελέα στ δικαστικό Μέγαρο που θα πας και όχι από τ διευθυντή συνταξιούχο εισαγγελέα ο οποίος θα βρίσκετε στ Διεύθυνση. Επίσης, οι βαθμοί δεν θα ισχύουν παρά μόνο στα χαρτιά το λένε ξεκάθαρα όλοι εδω. Το πολιτικό προσωπικό δεν θα μπορεί να δίνει καμμία εντολή στ αστυνομικό και τ αντίθετο κ επίσης δεν θα συνεργάζεται. Δηλαδή εσύ θα παίρνεις εντολές Σκαι τ εισαγγελέα της περιοχής σ να πούμε πιο μπακαλιστικα. Από εκεί κ πέρα στ Κομοτηνή αλλιώς τ περιμέναμε αλλιώς είναι. Όποτε ας κρατήσουμε τ δικαστική και ας αφαιρέσουμε τ αστυνομική όπως γράφει και ο συνάδελφος από πάνω.Polis90 έγραψε: Πέμ Ιουν 13, 2024 6:34 pm
Εντολές δίνει ο ανώτερος στον κατώτερό του και φυσικά όλοι παίρνουμε εντολές από τον διευθυντή της δικαστικής αστυνομίας, ο οποίος είναι συνταξιούχος εισαγγελέας/δικαστικός. Ούτε δικηγόροι, ούτε τίποτα λοιπόν. Δε χρειάζεται να τρομοκρατούμε τους ανθρώπους που επιθυμούν να στελεχώσουν τη δικαστική αστυνομία. Κάνε σωστά τη δουλειά σου, με τη μέση συνέπεια που δείχνει κι ένας οποιοσδήποτε εργαζόμενος και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Προσωπικά φαντάζομαι εκπαίδευση εφ με όλα τα προβλεπόμενα θεωρία, πρακτική, μαθήματα σκοποβολής, στολές... Κανονικά όλα...
Όχι είμαι αρκετά λακωνική. Έχω δηλώσει το πολιτικό προσωπικό και στο μυαλό μου έχω ότι θα μαι στην εισαγγελία και θα στέλνουν σε μένα τις ανακρίσεις που κανονικά θα έκανε η αστυνομία. Επίσης ότι ο εισαγγελέας θα αναθέτει πραγματογνωμοσύνη όπου χρειαστεί όπως θα έκανε και στους διορισμένους πραγματογνώμονες. Αυτά σε γενικές γραμμές.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 14, 2024 12:00 pmΔώσε μου μια ιδέα τι έχεις στο μυαλό σου γενικά με το τι πρόκειται να κανείς και θα σ απαντήσω. Μη γράψεις καμμία έκθεσηΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 14, 2024 11:44 amΤι εννοείς αλλιώς τα περιμένατε κι αλλιώς είναι; Έχω δηλώσει κι εγώ Κομοτηνή και αρκετά ψηλά. Μπορείς να μου εξηγήσεις;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 13, 2024 6:45 pm
Δεν έχεις καταλάβει που πας τότε! Εντολές δέχεσαι από τον εισαγγελέα στ δικαστικό Μέγαρο που θα πας και όχι από τ διευθυντή συνταξιούχο εισαγγελέα ο οποίος θα βρίσκετε στ Διεύθυνση. Επίσης, οι βαθμοί δεν θα ισχύουν παρά μόνο στα χαρτιά το λένε ξεκάθαρα όλοι εδω. Το πολιτικό προσωπικό δεν θα μπορεί να δίνει καμμία εντολή στ αστυνομικό και τ αντίθετο κ επίσης δεν θα συνεργάζεται. Δηλαδή εσύ θα παίρνεις εντολές Σκαι τ εισαγγελέα της περιοχής σ να πούμε πιο μπακαλιστικα. Από εκεί κ πέρα στ Κομοτηνή αλλιώς τ περιμέναμε αλλιώς είναι. Όποτε ας κρατήσουμε τ δικαστική και ας αφαιρέσουμε τ αστυνομική όπως γράφει και ο συνάδελφος από πάνω.![]()
Χαχαχχα ούτε το 1/10. Αμα ξέρεις να διαβάζεις και να γράφεις καλά εισαι οκ… Καμμία μα Καμμία μα Καμμία σχέση με ΕΦ και επίσης οι εκπαιδευτές δεν σε αντιμετωπίζουν ετσι. Σαν πολίτη και απλά συμβουλεύουν για κάποια πράγματα. Μη έρθεις μάχιμος εδω θα απογοητευτείς
Η συγκεκριμένη υποσυζήτηση είναι για το πολιτικό προσωπικό της δικαστικής αστυνομίας, όχι τους ένστολους. Χρήσιμες οι εμπειρίες σας, καλά κάνατε και τις μοιράζεστε, αλλά μην ξεφεύγουμε από το θέμα. Υπάρχει άλλο θρεντ για ένστολους. Αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για πολιτικό προσωπικό, αν και τι σας λένε στη σχολή για το πολιτικό, παρακαλώ γράψτε την. Αν κατάλαβα απ' ό, τι σας λένε δε θα έχουν καμιά απολύτως σχέση ούτε και συνεργασία μεταξύ τους, αλλά θα είναι ίδια υπηρεσία!
Ένας μήνας και κάτι... Ευτυχώς έπεσε η θερμοκρασία.
Μακάρι γιατί πολύ μας έχουν ταλαιπωρήσει. Την άλλη εβδομάδα λογικά θα ξέρουμε από την ανακοίνωση των εργασιών Ιουλίου.
Σήμερα στη Βουλή, ο νέος υπουργός εσωτερικών είπε πάλι τέλη Ιουλίου τα προσωρινά ΠΕ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: purosvestis και 1 επισκέπτης