Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αυτο ζητας. Καθε χρονια ειναι διαφορετικη εχουμε απαντησει 10000000 φορες τα βηματα της διαδικασιας τα οποια αν μπαινατε στον κοπο να διαβασετε το φεκ τα λεει πουλατε και πνευμα περι ειρωνιας. Μασημενη τροφη θελετε καποιοι.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Episkeptis έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 3:30 pm Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση ... Ένας εποπ στον στρατό ξηράς μετά από ποσα χρόνια έχει δικαίωμα να κάνει μετάταξη σε κάποια άλλη ειδικότητα ;
Μετά την μονιμοποίηση και αν γίνει δεκτή η αίτηση σου.
Vasilis777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Vasilis777 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 3:21 pm Φιλη ειμαι αλλα ενταξει χαχαχ... Ρε παιδια 1000 φορες απανταμε πραγματα που εντωμεταξυ τα περισσοτερα τα γραφει το ΦΕΚ... Δ-Ι-Α-Β-Α-Σ-Τ-Ε ΤΟ! Τωρα το ποσο θα διαεκεσει ειναι αγνωστο και δεν ειμαστε στο μυαλο τους μεσα... Μπορει να περιμενεις απο 1,5 μηνα εως 5 μηνες ποιοι ειμαστε εμεις για να ξερουμε... Γενικα θελει υπομονη
Χαχαχα με συγχωρείς, αλλά δεν έχεις βαλει όνομα ...

Η διαδικασία είναι της υπομονής και επειδή έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, κάντε την έρευνα σας και παραπέρα από τα φόρουμ. Τουλάχιστον όμως το ΦΕΚ πρέπει να το χετε διαβάσει. Την 1η μέρα στα ψυχοτεχνικα και την 3η μέρα στην συνέντευξη, θα φανεί ποιοί την διαβάσαμε ολόκληρη και θα εκτεθεί κόσμος. Φροντιστε να δείξετε ζήλο και ενδιαφέρον για το μελλοντικό σας λειτούργημα.
Αυτα με αγάπη.
Επισκέπτης

Θλιβερο αλλα υπαρχουν ατομα που ουτε 1σελιδα του φεκ δεν εχουν διαβασει, ερευνα 0, προετοιμασια 0. Συνηθως περναν κιολας. Κι οταν τα βρουν μπαστουνια και καταλαβουν πως εχει το ολο θεμα και κυριως οταν ερθουν οι μεταθεσεις αβερτα οι παραιτησεις
Vasilis777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 3:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 3:22 pm
Vasilis777 έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 3:18 pm

Με βάση τα περσινά δεδομένα, προβλέπω τον Οκτώβριο να γίνουν οι ΠΚΕ και Νοέμβριο να καλούν για κατάταξη.(Πέρυσι οι ΠΚΕ έγιναν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη και τον Οκτώβριο φώναξαν τους επιτυχόντες για κατάταξη).

Και τέλος υπενθυμίζω, γιατί κάποιοι είστε νέοι υποψήφιοι και ρωτάτε συνέχεια απορίες που δεν χρειάζονται να αναπαράγονται ξανά και ξανα... Οποιαδηποτε ενημέρωση λαμβάνετε από δω και πέρα, θα είναι από τα επίσημα σάιτ με τους κωδικούς τάξις νετ και θα βλέπετε με δική σας ευθύνη την πορεία της αίτησης σας. Ότι πρέπει να γνωρίζετε είναι εκεί. Κάντε και ένα κόπο να διαβάσετε όλο το ΦΕΚ της προκήρυξης πριν πάτε για τις ΠΚΕ, μη πάτε χύμα (θα καταλάβετε την 1η μέρα τι εννοώ).

ΑΜΗΝ! Δηλαδη ελεος καπου...
Δεν είπαμε να μασήσετε τον μαϊντανό για να απαντήσετε. Εμπειρικά με προηγούμενες χρονιές λέμε. Περιττή η ειρωνία κάποιες φορές.
Εάν δε σας ικανοποιεί η απάντηση μου, παρακαλώ ανατρέξτε στο φόρουμ σε παλιές ημερομηνίες. Καλή συνέχεια.
Επισκέπτης

Κακως απανταμε κιολας σε πραγματα που υπαρχουν στο φεκ γινομαστε και κακοι μετα
Επισκέπτης

Ρε παιδιά εγώ έχω απορία πώς παίρνανε κάποια παρτάλια που δεν το αξίζουν να μπουν μόνο και μόνο που εχουν βύσμα; Έβλεπα οταν υπηρετούσα στην Θήβα τους εποπ που έκαναν εκπαίδευση οδηγών, το μόνο που τους ένοιαζε είναι η σύνταξη που θα πάρουν. Μερικοι τους έβλεπες ότι θα φύγουν με τα πρώτα σκατα που θα φάνε.
Vasilis777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 4:26 pm Κακως απανταμε κιολας σε πραγματα που υπαρχουν στο φεκ γινομαστε και κακοι μετα
Κάποιοι μπαίνουν στα φόρουμ και νομίζουν ότι θα τα μάθουν όλα...
Επισκέπτης

Άρα τι θα πρέπει να λέγεται σε ένα φόρουμ με θέμα την προκήρυξη; Το ΦΕΚ και προφανώς γράφει τα βήματα αλλά όχι το χρονοδιάγραμμα. Ρωτάμε και μαθαίνουμε. Όποιος δεν θέλει για πολλούς λόγους να απαντήσει ας μην το κάνει. Καταλαβαίνω ότι κουράζουν κάποιες ερωτήσεις που γίνονται συχνά ή τις θεωρούμε ανώφελες αλλά υπάρχουν κ αυτά
Επισκέπτης

Μα κανεις δεν μπορει να γνωριζει το χρονοδιαγραμμα
Vasilis777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 4:31 pm Ρε παιδιά εγώ έχω απορία πώς παίρνανε κάποια παρτάλια που δεν το αξίζουν να μπουν μόνο και μόνο που εχουν βύσμα; Έβλεπα οταν υπηρετούσα στην Θήβα τους εποπ που έκαναν εκπαίδευση οδηγών, το μόνο που τους ένοιαζε είναι η σύνταξη που θα πάρουν. Μερικοι τους έβλεπες ότι θα φύγουν με τα πρώτα σκατα που θα φάνε.
Αμα έχεις λίγη τύχη και μπάρμπα από την Κορώνη διάβαινε... Λενε
Επισκέπτης

Edwwww έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 4:06 pm
Episkeptis έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 3:30 pm Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση ... Ένας εποπ στον στρατό ξηράς μετά από ποσα χρόνια έχει δικαίωμα να κάνει μετάταξη σε κάποια άλλη ειδικότητα ;
Μετά την μονιμοποίηση και αν γίνει δεκτή η αίτηση σου.
Ευχαριστώ πολύ
Επισκέπτης

Καλησπέρα!
Οι αιτήσεις που βγαίνουν ακατάλληλες είναι αποκλειστικά από τι αναφέρεται στην υποπαραγραφο 3 α) ; Έχω διαβάσει όλο το ΦΕΚ και δεν έχω δει κάτι άλλο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 7:40 pm Καλησπέρα!
Οι αιτήσεις που βγαίνουν ακατάλληλες είναι αποκλειστικά από τι αναφέρεται στην υποπαραγραφο 3 α) ; Έχω διαβάσει όλο το ΦΕΚ και δεν έχω δει κάτι άλλο
Ναι κ επίσης υπάρχει και σχετικό ΦΕΚ με τα νοσήματα που βγαίνεις ι3. Διάβασε το κ αυτό. Αναφέρει λιπωματα μέχρι και πιο σοβαρά.
Mixalhs2023

Δημοσίευση από Mixalhs2023 »

Καλησπέρα μια ερώτηση, έχω κάνει αίτηση σε τρεις κλάδους, οι γιατροί πρέπει να υπογράψουν και τα τρία δελτία υγειονομικής εξέτασης;(Σόρρυ άμα ακούγεται λίγο χ@ζη ερώτηση)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες