ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 93

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Τελείωσα εγώ σήμερα, να εύχεστε να μην βρέχει όταν δίνεται. Το χιλιαρι στο στάδιο είχε λίμνες στην 1η γραμμή και από εκεί που το έβγαζα σχετικά άνετα 3:55, σήμερα το έβγαλα 3:47 με υπερπροσπάθεια και κατάθεση ψυχής. Με τα ίδια βήματα θα είχα κάνει τουλάχιστον 1200μ αλλά δεν είχαμε καλό πάτημα και χάναμε ορμή.

Γλιστράγε πάρα πολύ το στάδιο και ήταν άθλος να τρέξεις. Δεν κατακρίνω κανέναν από όσους κόπηκαν και θα ξαναδώσουν το Σάββατο γιατί οι καταστάσεις ήταν απαράδεκτες.

Στο 100ρι όλοι μαρσαρανε στα πρώτα 10 μέτρα από το νερό και κάποιος έπαθε και θλάση.

Επίσης μας έδιναν μόνο 10 λεπτά από το ένα άθλημα στο άλλο. Αλλά δεν ξέρω εάν ήταν ελαστικοί στα όρια μιας και δεν κοιτούσα τους άλλους αλλά ξεκουραζομουν γιατί δεν μας έδιναν χρόνο. Στο τέλος από το 100αρι στο σκαμα μας έδωσαν 5 λεπτά διαλλειμα.

Αυτά ήταν από εμένα, καλή συνέχεια, ελπίζω να σας βοήθησα και θα τα πούμε από κοντά.

Silva12
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Silva12 »

Κι όμως έτσι είναι... Στους περισσότερους που δεν έπιασαν το όριο, τους Έδωσαν αναβολή για τραυματισμό (και καλά). Ξερει κανένας αν έγινε το ίδιο και σήμερα ;
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Από ότι έμαθα αυτό έγινε, αλλά το στάδιο δεν ήταν σε κατάσταση να τρέξεις.

Αλλά δεν ξέρω εάν ήταν ελαστικοί στο όριο. Από ότι άκουσα πέρασε ένα κορίτσι με 4:23; Αλλά έτσι μου είπαν. Εγώ ξεκουραζομουν γιατί είχα κουραστεί και 10 λεπτά δεν ήταν αρκετός χρόνος από το ένα στο άλλο. Επομένως δεν κοίταξα τι έκαναν οι άλλοι.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Είχαμε λίγους τραυματισμούς. Εκεί που ήμουν ξάπλα και ξεκουραζομουν, άκουσα ένα μπαμ και είχε φάει σαβουάρ μια κοπέλα και είχε μείνει στον τόπο για κάνα πεντάλεπτο.
Silva12
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Silva12 »

Έγινε φίλε, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και μπράβο που πέρασες ! Γνωρίζεις αν όσοι δεν παρουσιάστηκαν, πήραν και αυτοί αναβολή, ή αυτοί κόβονται κατευθείαν;
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Πάντως ελπίζω να μην είναι τελείως ελαστικοί στις αναβολές που θα μαζευτούν το Σάββατο και να περάσουν όσοι μόνο το αξίζουν. Ίσως λόγω βροχής να ήταν ελαστικοί αλλά χτες άκουσα ότι το ίδιο έγινε και με καλό καιρό.

Αυτή η δουλειά θα έχει τρέξιμο και δεν είναι παίξε γέλασε. Η αθλητική κατάσταση είναι σημαντική. Υπάρχουν επιλαχόντες που είναι πιο άξιοι σε φυσική κατάσταση και θα ήταν κρίμα να μην διεκδικήσουν μια θέση.

Πάντως όσοι επιλαχόντες περάσουν Πκε, από ότι ξέρω δεν ξαναδινουν Πκε όταν καλέσουν τους υπόλοιπους 600. Αλλά εάν κοπούν πάλι δεν ξαναδινουν.

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από thomaskdal »

Νοημοσύνη έγραψε:Δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Πάντως ελπίζω να μην είναι τελείως ελαστικοί στις αναβολές που θα μαζευτούν το Σάββατο και να περάσουν όσοι μόνο το αξίζουν. Ίσως λόγω βροχής να ήταν ελαστικοί αλλά χτες άκουσα ότι το ίδιο έγινε και με καλό καιρό.

Αυτή η δουλειά θα έχει τρέξιμο και δεν είναι παίξε γέλασε. Η αθλητική κατάσταση είναι σημαντική. Υπάρχουν επιλαχόντες που είναι πιο άξιοι σε φυσική κατάσταση και θα ήταν κρίμα να μην διεκδικήσουν μια θέση.

Πάντως όσοι επιλαχόντες περάσουν Πκε, από ότι ξέρω δεν ξαναδινουν Πκε όταν καλέσουν τους υπόλοιπους 600. Αλλά εάν κοπούν πάλι δεν ξαναδινουν.

Ακούγεται εάν θα καλέσουν τους 600;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 23, 2021 7:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

KΑτι ακουγόταν αλλά δεν θα το έπαιρνα σαν σίγουρο.

Εγώ πιστεύω αφού το κονδύλι υπήρχε, ότι θα γίνει. Απλά ίσως μπείτε το καλοκαίρι ή τον φθινόπωρο για εκπαίδευση. Με 400 σε 5 μεγάλα ΑΕΙ φενεται δύσκολο να γίνει αποτελεσματική δουλειά.

Του χρόνου θα μάθουμε για σίγουρα. Παίζονται πολιτικά κόλπα που δεν τα γνωρίζω.

Κάποιος μου είπε σήμερα ότι στους αποτυχόντες είπαν μόνο για το Σάββατο δεύτερη ευκαιρία και καμία άλλη. Ας ελπίσουμε ότι θα κοπούν όσα ατομα δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και να μπουν τα άτομα που πραγματικά το αξίζουν.

Candidate24
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Candidate24 »

Συγνώμη ρε φίλε, διαβάζω τόση ώρα τα μηνύματα σου και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου. Τι κακεντρέχεια είναι αυτή που βγάζεις προς τους υπόλοιπους που δεν πέρασαν η που πήραν αναβολή; Άμα μπορούν η όχι να πάρουν τα πόδια τους αυτό ας το κρίνει η επιτροπή καλύτερα που τους ζήτησε να ξανά πάνε. Ας κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του και ας μην κρίνει χωρίς να του πέφτει λόγος. Καλή συνέχεια
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 34

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kostasdim »

Νοημοσύνη έγραψε:KΑτι ακουγόταν αλλά δεν θα το έπαιρνα σαν σίγουρο.

Εγώ πιστεύω αφού το κονδύλι υπήρχε, ότι θα γίνει. Απλά ίσως μπείτε το καλοκαίρι ή τον φθινόπωρο για εκπαίδευση. Με 400 σε 5 μεγάλα ΑΕΙ φενεται δύσκολο να γίνει αποτελεσματική δουλειά.

Του χρόνου θα μάθουμε για σίγουρα. Παίζονται πολιτικά κόλπα που δεν τα γνωρίζω.

Κάποιος μου είπε σήμερα ότι στους αποτυχόντες είπαν μόνο για το Σάββατο δεύτερη ευκαιρία και καμία άλλη. Ας ελπίσουμε ότι θα κοπούν όσα ατομα δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και να μπουν τα άτομα που πραγματικά το αξίζουν.

πρωτη φορα ακουω να δινουν δευτερη ευκαιρια... Στους εποπ σε κοβανε και για 2 δευτερολεπτα.

Averoff13_1908
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Averoff13_1908 »

Νοημοσύνη έγραψε:Από ότι έμαθα αυτό έγινε, αλλά το στάδιο δεν ήταν σε κατάσταση να τρέξεις.

Αλλά δεν ξέρω εάν ήταν ελαστικοί στο όριο. Από ότι άκουσα πέρασε ένα κορίτσι με 4:23; Αλλά έτσι μου είπαν. Εγώ ξεκουραζομουν γιατί είχα κουραστεί και 10 λεπτά δεν ήταν αρκετός χρόνος από το ένα στο άλλο. Επομένως δεν κοίταξα τι έκαναν οι άλλοι.

τα όρια τηρουνταν κατά γράμμα.
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Candidate24 έγραψε:Συγνώμη ρε φίλε, διαβάζω τόση ώρα τα μηνύματα σου και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου. Τι κακεντρέχεια είναι αυτή που βγάζεις προς τους υπόλοιπους που δεν πέρασαν η που πήραν αναβολή; Άμα μπορούν η όχι να πάρουν τα πόδια τους αυτό ας το κρίνει η επιτροπή καλύτερα που τους ζήτησε να ξανά πάνε. Ας κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του και ας μην κρίνει χωρίς να του πέφτει λόγος. Καλή συνέχεια

Άμα έχουν 5 μήνες προετοιμασίας και δεν μπορουν να κάνουνε το χιλιαρι ούτε σε 4:20 σημαίνει ότι δεν προετοιμάστηκαν ούτε καν στοιχειωδώς.

Επισης η προκήρυξη λέει ξεκάθαρα πράγματα ως προς τις αναβολές που πρέπει να δίνονται Μόνο εάν διαπιστωθεί τραυματισμος από γιατρό.

Οι επιτροπές πρέπει να ακολουθούν την προκήρυξη, όχι να κάνουν ότι νομίζουν.

Αυτό λέγεται αξιοκρατία, όχι κακία.

Κακία είναι να τους δίνει από αναβολή σε αναβολή γιατί δεν μπορούν να κάνουν το χιλιαρι ενώ από πίσω περιμένουν 600+ επιλαχόντες που ίσως δεν πήγαν σε ιδιωτικό λύκειο για να παίρνουν 19αρια.

Τέλος πάντων, ο καθένας να κυνηγήσει ότι νομίζει. Εάν οι επιλαχόντες που δίνουν το θέλουν, ας μιλήσουν στις επιτροπές να μην κάνουν τα στραβά μάτια.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Averoff13_1908 έγραψε:
Νοημοσύνη έγραψε:Από ότι έμαθα αυτό έγινε, αλλά το στάδιο δεν ήταν σε κατάσταση να τρέξεις.

τα όρια τηρουνταν κατά γράμμα.

Ίσως να έκανε και 4:20, δεν παίρνω όρκο, έτσι μου είπε ένας που έβαλε χρόνο από την κερκίδα.

Τον εαυτό μου κοίταγα εκεί και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Το ξεκαθάρισα. Τα όρια όντως στα άλλα που κοίταγα ήταν κατά γράμμα. Βάζανε σημάδι και άμα το πέρναγες δεν μετραγαν. Εάν όχι μετρούσαν κανονικά.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Ας κάνω και εγώ μια ερώτηση, ξέρει κανείς ποτέ θα βγουν οριστικά; Τέλη Δεκεμβρίου?
Ypopsifios2021_OPPI
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Ypopsifios2021_OPPI »

ΕΦ21 έχεις μάθει κάτι καινούργιο για το τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες