Πανικός δεν έγινε με τις άκυρες αιτήσεις Λεφτέρη. Πανικός έχει γίνει για το ποιός πρέπει να μπεί και ποιός όχι. Το άκυρο είναι μιά δικαιολογία. Επρεπε να είχαν βγει τα αποτελέσματα τόσο καιρό. Σε μας με πολλαπλάσιες θέσεις είχαν βγει σε 10 μερες. Γυρνα-γυρνα τη κατσαρολα κόλλησε και ακόμα ψητο δε βγήκε. Λυπάμαι για τα όνειρα κάποιων παιδιών και έυχομαι απο καρδιας αυτα που ακούγονται μέσα να μην βγουν αληθινα γιατι θα πεσει πολυ κλαμα και στα 3 σωματα.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μια χαρα εχεις ακουσει αδερφε και δεν ειναι μονο στο ΠΝ αλλα γενικα σε ολους τους Κλαδους.
Εχει γινει ενας πανικος απο ακυρες αιτησεις παντου και εχουν παει χιλιαδες στον καδο.
Αυτο ειναι θετικο για εμας αλλα αρνητικο για τα παλικαρακια που δεν ειχαν καποιον να τους βοηθησει με τις αιτησεις.
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 61
Για ακόμα μια φορά ο ηλεκτρολόγος αποδεικνύει την εμπειρία του και την ορθότητα του. Η προκυρηξη είναι εκτός ασεπ... Με ανακρίβειες τηλέφωνα δεν σηκωναν να βοηθήσουν κανέναν... Ειδικά στην αεροπορία η μάχη δεν θα γίνεται ποιος θα μπει... Αλλά ποιος θα βγει...11 χρόνια έχουν μαζευτεί πολλά βισματα και άνθρωποι των πολιτικών κύκλων.
-
- Υποστράτηγος
Έχω μόρια, έχω κάνει θητεία πα κι δήλωσα παντού έως και αρμενιστης άνευ εξειδικευσεως... Ξέρω τι παίζει τι θα παίξει...
Τόσο πολύ βύσμα ρε παιδιά; Ήθελα να ξερα γιατί κάναμε αίτηση αν είναι όντως έτσι. Που πιστεύω ότι δεν μπορεί να γίνεται ακόμη αυτό εν έτη 2021.
-
- Υποστράτηγος
Πρώτα απ όλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Δυστυχώς ο στρατός συνεχίζει με βισματα. Ας ελπίσουμε κάποιες ειδικότητες να παραμείνουν αξιοκρατίκες.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 13
HLEKTROLOGOS έγραψε:Πανικός δεν έγινε με τις άκυρες αιτήσεις Λεφτέρη. Πανικός έχει γίνει για το ποιός πρέπει να μπεί και ποιός όχι. Το άκυρο είναι μιά δικαιολογία. Επρεπε να είχαν βγει τα αποτελέσματα τόσο καιρό. Σε μας με πολλαπλάσιες θέσεις είχαν βγει σε 10 μερες. Γυρνα-γυρνα τη κατσαρολα κόλλησε και ακόμα ψητο δε βγήκε. Λυπάμαι για τα όνειρα κάποιων παιδιών και έυχομαι απο καρδιας αυτα που ακούγονται μέσα να μην βγουν αληθινα γιατι θα πεσει πολυ κλαμα και στα 3 σωματα.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μια χαρα εχεις ακουσει αδερφε και δεν ειναι μονο στο ΠΝ αλλα γενικα σε ολους τους Κλαδους.
Εχει γινει ενας πανικος απο ακυρες αιτησεις παντου και εχουν παει χιλιαδες στον καδο.
Αυτο ειναι θετικο για εμας αλλα αρνητικο για τα παλικαρακια που δεν ειχαν καποιον να τους βοηθησει με τις αιτησεις.
Πανω κατω τα ιδια λεμε αδερφε, απλα με αλλα λογια.
Ας ελπισουμε για το καλυτερο για ολα τα παιδια που πραγματικα το θελουν, τιποτε αλλο.
Δεν ξέρω φίλε μου, αναμένουμε. Εγώ πάντως βύσμα ποτέ μου δεν είχα αλλά ούτε και έχω.
-
- Υποστράτηγος
Νίκο ενδιαφέρεσαι και για οππι; Δεν θυμάμαι αν ναι εκεί σίγουρα θα είσαι καλύτερα αν σ αρέσει και το κατέχεις βέβαια.nikos521 έγραψε:Δεν ξέρω φίλε μου, αναμένουμε. Εγώ πάντως βύσμα ποτέ μου δεν είχα αλλά ούτε και έ9χω.
Ναι ενδιαφέρομαι, αλλά και εκεί με 1000 μόρια σε πτυχια είναι αδύνατο.
HLEKTROLOGOS είσαι μέσα στην επιτροπή και το λες; Είναι σίγουρο αυτό που λες;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Και βύσμα να έχει κάποιος, δεν μπορεί να του εξασφαλίσει θέση σίγουρα, αν δεν πληροί τα προσόντα και τα μόρια. Όλα αυτά φαίνονται και δεν συμφέρει κανέναν να διακινδυνεύσει τη θέση του σε περίπτωση που βάζει μέσα κάποιον που δεν αξίζει (από άποψη μορίων και προσόντων εννοώ). Αλλιώς βλέπω οι ενστάσεις και οι μηνύσεις να πέφτουν βροχή. Το βύσμα θα λειτουργήσει μετά, στις ΠΚΕ, που εκεί δεν μπορεί κανείς να αποδείξει ότι κάποιος δεν άξιζε
geopap97 και γω αυτό πιστεύω.
Καλημέρα παιδιά βύσμα σίγουρα υπάρχει όπως και θα υπάρχει. Το θέμα είναι ότι μου φαίνεται περίεργο κάποιος να σου φυτεψει μόρια όταν δεν τα έχεις. Στις ΠΚΕ είναι πιο ελεύθερο να μπει διότι αν κάποιος δεν περνάει αθλήματα η έχει παραπάνω κιλά κτλπ θα τον βοηθήσουν λόγω βύσματος. Τώρα στα μόρια μου φαίνεται περίεργο γτ πες ότι ο τελευταίος στην ειδικότητα μου έχει 700 μόρια και γω έχω 710 θα βάλουν αυτόν με τα 600 κ μένα τι θα μου πουν; Η αντιθέτως κάποιον χωρίς βύσμα στις ΠΚΕ και στα αθλήματα θα ψάχνουν αφορμή να τον κόψουν οπότε πρέπει να γίνουν όλα άψογα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Ακριβώς αυτό που λες leop. Η πρώτη επιλογή του τριπλάσιου αριθμού θα γίνει σίγουρα αξιοκρατικά. Μετά στις ΠΚΕ θα φανεί τί βύσμα θα παιχτεί
Τα αποτελέσματα μήπως ξέρει κάποιος ποτέ βγαίνουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης