Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μια χαρα εχεις ακουσει αδερφε και δεν ειναι μονο στο ΠΝ αλλα γενικα σε ολους τους Κλαδους.

Εχει γινει ενας πανικος απο ακυρες αιτησεις παντου και εχουν παει χιλιαδες στον καδο.

Αυτο ειναι θετικο για εμας αλλα αρνητικο για τα παλικαρακια που δεν ειχαν καποιον να τους βοηθησει με τις αιτησεις.
Πανικός δεν έγινε με τις άκυρες αιτήσεις Λεφτέρη. Πανικός έχει γίνει για το ποιός πρέπει να μπεί και ποιός όχι. Το άκυρο είναι μιά δικαιολογία. Επρεπε να είχαν βγει τα αποτελέσματα τόσο καιρό. Σε μας με πολλαπλάσιες θέσεις είχαν βγει σε 10 μερες. Γυρνα-γυρνα τη κατσαρολα κόλλησε και ακόμα ψητο δε βγήκε. Λυπάμαι για τα όνειρα κάποιων παιδιών και έυχομαι απο καρδιας αυτα που ακούγονται μέσα να μην βγουν αληθινα γιατι θα πεσει πολυ κλαμα και στα 3 σωματα.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Politis1994 »

Για ακόμα μια φορά ο ηλεκτρολόγος αποδεικνύει την εμπειρία του και την ορθότητα του. Η προκυρηξη είναι εκτός ασεπ... Με ανακρίβειες τηλέφωνα δεν σηκωναν να βοηθήσουν κανέναν... Ειδικά στην αεροπορία η μάχη δεν θα γίνεται ποιος θα μπει... Αλλά ποιος θα βγει...11 χρόνια έχουν μαζευτεί πολλά βισματα και άνθρωποι των πολιτικών κύκλων.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Έχω μόρια, έχω κάνει θητεία πα κι δήλωσα παντού έως και αρμενιστης άνευ εξειδικευσεως... Ξέρω τι παίζει τι θα παίξει...
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από nikos521 »

Τόσο πολύ βύσμα ρε παιδιά; Ήθελα να ξερα γιατί κάναμε αίτηση αν είναι όντως έτσι. Που πιστεύω ότι δεν μπορεί να γίνεται ακόμη αυτό εν έτη 2021.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Πρώτα απ όλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Δυστυχώς ο στρατός συνεχίζει με βισματα. Ας ελπίσουμε κάποιες ειδικότητες να παραμείνουν αξιοκρατίκες.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μια χαρα εχεις ακουσει αδερφε και δεν ειναι μονο στο ΠΝ αλλα γενικα σε ολους τους Κλαδους.

Εχει γινει ενας πανικος απο ακυρες αιτησεις παντου και εχουν παει χιλιαδες στον καδο.

Αυτο ειναι θετικο για εμας αλλα αρνητικο για τα παλικαρακια που δεν ειχαν καποιον να τους βοηθησει με τις αιτησεις.
Πανικός δεν έγινε με τις άκυρες αιτήσεις Λεφτέρη. Πανικός έχει γίνει για το ποιός πρέπει να μπεί και ποιός όχι. Το άκυρο είναι μιά δικαιολογία. Επρεπε να είχαν βγει τα αποτελέσματα τόσο καιρό. Σε μας με πολλαπλάσιες θέσεις είχαν βγει σε 10 μερες. Γυρνα-γυρνα τη κατσαρολα κόλλησε και ακόμα ψητο δε βγήκε. Λυπάμαι για τα όνειρα κάποιων παιδιών και έυχομαι απο καρδιας αυτα που ακούγονται μέσα να μην βγουν αληθινα γιατι θα πεσει πολυ κλαμα και στα 3 σωματα.

Πανω κατω τα ιδια λεμε αδερφε, απλα με αλλα λογια.

Ας ελπισουμε για το καλυτερο για ολα τα παιδια που πραγματικα το θελουν, τιποτε αλλο.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν ξέρω φίλε μου, αναμένουμε. Εγώ πάντως βύσμα ποτέ μου δεν είχα αλλά ούτε και έχω.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

nikos521 έγραψε:Δεν ξέρω φίλε μου, αναμένουμε. Εγώ πάντως βύσμα ποτέ μου δεν είχα αλλά ούτε και έ9χω.
Νίκο ενδιαφέρεσαι και για οππι; Δεν θυμάμαι αν ναι εκεί σίγουρα θα είσαι καλύτερα αν σ αρέσει και το κατέχεις βέβαια.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ναι ενδιαφέρομαι, αλλά και εκεί με 1000 μόρια σε πτυχια είναι αδύνατο.
Άβαταρ μέλους
Genova
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Genova »

HLEKTROLOGOS είσαι μέσα στην επιτροπή και το λες; Είναι σίγουρο αυτό που λες;
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από geopap97 »

Και βύσμα να έχει κάποιος, δεν μπορεί να του εξασφαλίσει θέση σίγουρα, αν δεν πληροί τα προσόντα και τα μόρια. Όλα αυτά φαίνονται και δεν συμφέρει κανέναν να διακινδυνεύσει τη θέση του σε περίπτωση που βάζει μέσα κάποιον που δεν αξίζει (από άποψη μορίων και προσόντων εννοώ). Αλλιώς βλέπω οι ενστάσεις και οι μηνύσεις να πέφτουν βροχή. Το βύσμα θα λειτουργήσει μετά, στις ΠΚΕ, που εκεί δεν μπορεί κανείς να αποδείξει ότι κάποιος δεν άξιζε
Άβαταρ μέλους
Genova
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Genova »

geopap97 και γω αυτό πιστεύω.
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Leop »

Καλημέρα παιδιά βύσμα σίγουρα υπάρχει όπως και θα υπάρχει. Το θέμα είναι ότι μου φαίνεται περίεργο κάποιος να σου φυτεψει μόρια όταν δεν τα έχεις. Στις ΠΚΕ είναι πιο ελεύθερο να μπει διότι αν κάποιος δεν περνάει αθλήματα η έχει παραπάνω κιλά κτλπ θα τον βοηθήσουν λόγω βύσματος. Τώρα στα μόρια μου φαίνεται περίεργο γτ πες ότι ο τελευταίος στην ειδικότητα μου έχει 700 μόρια και γω έχω 710 θα βάλουν αυτόν με τα 600 κ μένα τι θα μου πουν; Η αντιθέτως κάποιον χωρίς βύσμα στις ΠΚΕ και στα αθλήματα θα ψάχνουν αφορμή να τον κόψουν οπότε πρέπει να γίνουν όλα άψογα
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από geopap97 »

Ακριβώς αυτό που λες leop. Η πρώτη επιλογή του τριπλάσιου αριθμού θα γίνει σίγουρα αξιοκρατικά. Μετά στις ΠΚΕ θα φανεί τί βύσμα θα παιχτεί
Gpap1995
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Gpap1995 »

Τα αποτελέσματα μήπως ξέρει κάποιος ποτέ βγαίνουν;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης