Τι ειδικότητα θα δηλώσετε για ΕΠΟΠ; (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από alexmpss »

Σε ευχαριστω ομως φιλε με βοηθησες πολυ που μου εξηγησες
ξερεις τι ειναι αυτο το χαρτι που ζηταει απο τον διοικητη;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από re pate kala re »

Δημητρης έγραψε:Καλησπέρα παιδια. Μια ερώτηση η ειδικοτητα υπηρέτης ελαφρού οπλισμου Πζ ειναι ενδιαφέρουσα. Κάνει αρκετά πράγματα. Θελω να πω να μην κάθεται όλη μέρα και τα ξύνει. 🤔

μην αγχώνεσαι αν μπεις με το καλό δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξύνεις θέλει χέρια και ο όρχος και οι όλμοι και γενικά υπάρχουν πράγματα να κάνεις ΠΧ υπηρέτησα 2014 σε πληροφορώ ότι αν και είχα άλλη ειδικότητα αρκετές φορές χρειάστηκε να επικουρήσω σε συντήρηση όλμων καθώς αυτοί/ΕΣ που είχαν την ειδικότητα ήταν πότε ο Γιάννος δεν μπορεί πότε ο κ... Του πονεί Άλλα και το αντίθετο πολυβολητές να βοηθούν ΑΤ ή οι ΕΠΟΠ με ειδικότητα στα βαρέα να βοηθούν στον όρχο πίστεψέ με 1 θα κάθεσαι και θα είσαι χαλαρός και 10 θα δουλεύεις φυσικά παίζει ρόλο Η μονάδα και ποιος την διοικεί, οπότε δήλωσε αυτό που σου αρέσει και το έχεις ψάξει, τώρα το τι θα κάνεις μετά είναι άλλο θέμα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 01, 2021 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

alexmpss έγραψε:ΑΑΑ ωραια
εγω ειμαι καταδρομεας αλεξιπτωτιστης διπλωμα β και γ αγγλικα c2 απολυτηριο 15 τφ που να κανω;

αρχικά το δίπλωμα μετράει μόνο Γ κατηγόρια οπότε έχεις 100 μόρια από εκεί, τώρα το πού θα κάνεις είναι καθαρά δικό σου θέμα εγώ σου λέω κάνε ΠΒ Α/Α το θέμα είναι εσένα σου αρέσει αυτό εμένα μου αρέσει η ειδικότητα μου Α/Τ άλλα δεν θα κάνω ΠΖ θα κάνω ΠΒ Α/Α Κ/Β (9159) Γτ το έψαξα και θεωρώ ότι θα μου αρέσει περισσότερο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 01, 2021 4:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... Να στε κλα εγω θα δλσω υπηρέτης ελαφρού οπλισμου Πζ και Θεός βοηθός. Γιατι άκουσα οτι δεν ειναι καλα και οτι θα τα ξυνεις και απογοητευθηκα πάρα πολυ και τωρα ειμαι σε δίλημμα και ειναι θέμα. Ενδιαφερομαι πάρα πολυ για τον στρατό και αν μπω δεν θελω να κάθομαι μου σπάει τα νεύρα να κάθομαι. Για αυτο το λεω...
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημητρης έγραψε:Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... Να στε κλα εγω θα δλσω υπηρέτης ελαφρού οπλισμου Πζ και Θεός βοηθός. Γιατι άκουσα οτι δεν ειναι καλα και οτι θα τα ξυνεις και απογοητευθηκα πάρα πολυ και τωρα ειμαι σε δίλημμα και ειναι θέμα. Ενδιαφερομαι πάρα πολυ για τον στρατό και αν μπω δεν θελω να κάθομαι μου σπάει τα νεύρα να κάθομαι. Για αυτο το λεω...

με εξαίρεση τα οχήματα όλοι συμμετέχουν σε όλα, πάντα στον βαθμό που δεν υπάρχει κίνδυνος, ειδικά σαν ΕΠΟΠ ΠΖ-ΤΘ-ΠΒ-ΜΧ δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξύνεις, φυσικά ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ δεν το επιδιώξεις, μάλιστα πολλές φορές οι διοικήσεις των μονάδων επιδιώκουν τα στελέχη τους να εκπαιδεύονται σε άλλα αντικείμενα ΠΧ πάλι στο μέρος που υπηρετούσα όμορη μονάδα διοργάνωσε σχολείο οδήγησης οχήματος, και αντίστοιχα η δικιά μου σχολείο σε οπλικό, φυσικά αυτό είναι και θέμα στελεχών αλλά και θέμα διοίκησης και Στελεχών, αντικειμενικά ένας διοικητής θέλει να ξέρει ότι ανα πάσα στιγμή θα έχει στην διάθεσή του στέλεχος εκπαιδευμένο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 01, 2021 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δημητρης

Σε ευχαρίστω και πάλι... Εγω ελπιζω να διάλεξα την σωστή ειδικοτητα (για τα δικά μου μάτια) (παντως με ενδιαφερει τρλεα αυτή η ειδικοτητα γιατι όπως λέει και οι αναλύσεις των κάθε ειδικοτήτων όσον αφορά Του Πζ ειναι η καλύτερη απο άποψη απολυτηρίου που έβγαλα 18 με θετική κατεύθυνση εννοείται γελ και ελπιζω να βοηθάει. 😊😉))))) Γιατι δεν Εχω παει καν στρατό και δεν ξέρω πως ειναι τα πραγματα... Αν και Εχω κάνει 3 φορές αίτησεις ως προτακτος οπλίτης δεν με πήραν τλεος πάντων. Το προς περνάω αυτο... Παντως όπως και να εχει αφού μου λύθηκαν οι απορίες ειμαι κομπλέ... Ευχαρίστω και πάλι...
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημητρης έγραψε:Σε ευχαρίστω και πάλι... Εγω ελπιζω να διάλεξα την σωστή ειδικοτητα (για τα δικά μου μάτια) (παντως με ενδιαφερει τρλεα αυτή η ειδικοτητα γιατι όπως λέει και οι αναλύσεις των κάθε ειδικοτήτων όσον αφορά Του Πζ ειναι η καλύτερη απο άποψη απολυτηρίου που έβγαλα 18 με θετική κατεύθυνση εννοείται γελ και ελπιζω να βοηθάει. 😊😉))))) Γιατι δεν Εχω παει καν στρατό και δεν ξέρω πως ειναι τα πραγματα... Αν και Εχω κάνει 3 φορές αίτησεις ως προτακτος οπλίτης δεν με πήραν τλεος πάντων. Το προς περνάω αυτο... Παντως όπως και να εχει αφού μου λύθηκαν οι απορίες ειμαι κομπλέ... Ευχαρίστω και πάλι...

σαν θετικός το ιδανικό είναι κάτι σε ΥΠ η σε ΕΜ καύσιμα έχεις κάποιο πτυχίο χημικού;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 01, 2021 10:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δημητρης

Οχι Οχι δεν Εχω κανένα πτυχίο... Τωρα λογικα ΜΆΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ΠΆΡΟΥΝ τον Ιούλιο γιατι ειμαι 19 χρόνων και επιτελους έφτασε η ώρα να δω λίγο κόσμο... Γιατι εκεί που ειμαι ειναι πολυ δύσκολα τα πράγματα...
νέος

Δημοσίευση από νέος »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αυτο θα το δεις μονος σου, αγαπητε.

Κατσε με ενα καφεδακι, βαλε μουσικουλα χαλαρη και σκεψου με τα μορια που εχεις σε ποια ειδικοτητα θελεις.

Δεν μπορω να σε βοηθησω στην επιλογη αυτη.

τι μουσική;

ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΡΔΙΑ

Δημοσίευση από ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΡΔΙΑ »

Καλησπερα ειμαι πεζοναυτης με ειδικοτητα (οπλιτης μαχητης) θελω να δηλωσω στης ΕΔ (ελευθερος σκοπευτης) - (πληρωμα σκαφους) - (ειδικες αποστολες) εχω απολιτηριο ΓΕΝ Λ (15.5) -διπλωμα αυτο/του Β - αγγλικα Β2 και παρουσιαστικα στης 19 Ιανουαριου. Ποια θα ηταν για μενα η καλυτερη επιλογη με βαση την ειδικοτητα μου; Για να μπορεσω αν γινετε. Να παρο και τα μορια της ειδικοτητας μου! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Θα ηθελα πολυ την Αποψη σας
Anita94
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Anita94 »

Καλή τύχη σε όλους παιδιά! Εύχομαι όλοι να έχετε τα καλύτερα δυνατα αποτελέσματα. Εικόνα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Anita94 έγραψε:Καλή τύχη σε όλους παιδιά! Εύχομαι όλοι να έχετε τα καλύτερα δυνατα αποτελέσματα.Εικόνα

Σε ευχαριστουμε πολυ Ανιτα !

Καλα αποτελεσματα κι σε εσενα ευχομαι και με το καλο να ειμαστε συναδελφοι σε λιγους μηνες ! ΕικόναΕικόνα

Marios

Δημοσίευση από Marios »

Στο πολεμικό ναυτικό λέει για μια ειδικότητα η προκυρηξη
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Marios έγραψε:Στο πολεμικό ναυτικό λέει για μια ειδικότητα η προκυρηξη

Προσωπικά αν μπορούσα θα δήλωνα φαροφύλακας

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από XristosMP »

Marios έγραψε:Στο πολεμικό ναυτικό λέει για μια ειδικότητα η προκυρηξη
Που το ειδες αυτο; Την διαβασες καλα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες