Μεταθέσεις στο στρατό (2015)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Son Goku έγραψε:Αυτά είναι, να θες να γυρίσεις Έβρο και να μην σε αφήνουν.Thanx, πάντως.

Αν ήτανε καλύτερα όμως ούτε που θα το σκεφτόσουν Εικόνα
Son Goku
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Son Goku »

Greek_Army έγραψε:
Son Goku έγραψε:Αυτά είναι, να θες να γυρίσεις Έβρο και να μην σε αφήνουν.Thanx, πάντως.

Αν ήτανε καλύτερα όμως ούτε που θα το σκεφτόσουν Εικόνα

Μα κάπου καλύτερα θα πήγαινα, μια μέρα πριν φύγω ήρθε έκτακτο σήμα και άλλαξε το που πήγα.
Τέσπα, πονεμένη ιστορία.
αλεκος

Δημοσίευση από αλεκος »

Μπαίνω υγειονομικό στις 18 Σεπτέμβρη και θέλω να ρωτήσω αν δηλώσω σπίτι συγγενή μου στην Αθήνα που μπορώ να μένω αν έχω πιθανότητες να πάω στην θηνα σε ότι υπάρχει. (από Σέρρες Ειμαι) βυσμ προφνως δεν υπάρχει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν έχεις πιθανότητες.
mmm

Δημοσίευση από mmm »

Παρουσιαστικα στο κεεμ σπαρτης με ειδικοτητα μαγειρας
τι ειναι καλο να δηλωσω για μετα ειμαι απο κυκλαδες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

mmm έγραψε:Παρουσιαστικα στο κεεμ σπαρτης με ειδικοτητα μαγειρας
τι ειναι καλο να δηλωσω για μετα ειμαι απο κυκλαδες.

Ότι και να δηλώσεις θα σε στείλει η Υπηρεσία όπου θέλει αυτή εκτός και αν έχεις βύσμα.

Το πιθανότερο πάντως εφόσον είσαι από Κυκλάδες είναι ότι θα σε στείλουν σε νησί.

Συμβουλευτικά σου προτείνω κατά σειρά να δηλώσεις Ρόδο - Κω - Σάμο και έχει ο θεός Εικόνα

Άβαταρ μέλους
θάνος87
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από θάνος87 »

Καλησπέρα. Θα θελα να ρωτήσω κάτι.3 νοεμβριου παρουσιαζομαι αυλωνα στα τεθωρακισμενα. Πασχω απο επιληψια και ο τοπος διαμονης μου ειναι αθηνα. Υπαρχει περιπτωση μετα την βασικη εκπαιδευση να παραμεινω αυλωνα η να παρω μεταθεση Αθηνα; Καθαρα για λογους υγειας επειδη πρεπει ανα 3 μηνο ν κανω εξετασεις αιματος για τα φαρμακα που παιρνω και για να μαι κοντα στον νευρολογο που με παρακολουθει εδω και χρονια. Αν και καποιοι μου λενε οτι μπορει να παρω απαλλαγη. Απλα σε περιπτωση που με βγαλουν Ι4, εχω πιθανοτητες να παραμεινω Αθηνα?
Άβαταρ μέλους
Pkalo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Pkalo »

Υπηρετώ σε μονάδα εξαιρετικά δυσμενής και δικαιούμαι μετάθεση τέλος του μήνα αν και ειμαι 9μηνος. Είμαι απο αθήνα ! Που είναι πιο πιθανό να με πάνε ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Pkalo έγραψε:Υπηρετώ σε μονάδα εξαιρετικά δυσμενής και δικαιούμαι μετάθεση τέλος του μήνα αν και ειμαι 9μηνος. Είμαι απο αθήνα ! Που είναι πιο πιθανό να με πάνε ;

Όπως καταλαβαίνεις το φόρουμ δεν είναι αρμόδιο για να σου δώσει μία σαφή απάντηση. Υποθέτω ότι αν θεωρείται εξαιρετικά δυσμενής συγκεντρώνεις αρκετές πιθανότητες να σε στείλουν κάπου κοντά.

sakizz
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από sakizz »

Γεια σας παιδιά! Παρουσιάζομαι στις 20/01/2015 στο τεχνικό του ΚΕΕΜ Σπαρτης! Μετα απο ποσό καιρό παίρνω την πρώτη μετάθεση; Η πρώτη μετάθεση ειναι υποχρεωτικά παραμεθόριος; Ποιες μονάδες θα ηταν καλο να δηλώσω; (Ξερω οτι Δεν παίζει και μεγάλο ρόλο)
Akis87
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Akis87 »

Καλή Χρονιά!

Είμαι μόνιμος κάτοικος Αθήνας και παρουσιάζομαι στο Μεσολόγγι 20 Ιαν.
Μπορώ να δηλώσω προτίμηση για κάποια μονάδα του Ν. Έβρου μετά το κέντρο;

Θα μας δοθεί στο κέντρο έντυπο για δήλωση προτίμησης;
Θα με βόλευε μιας και υπάρχει κατοικία της μητέρας μου στον Έβρο.

Άραγε θα λάβουν υπόψη τους την προτίμηση μου, μιας και οι περισσότεροι θέλουν να αποφύγουν τον Έβρο;

Ευχαριστώ πολύ!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Akis87 έγραψε:Καλή Χρονιά!

Μπορώ να δηλώσω προτίμηση για κάποια μονάδα του Ν. Έβρου μετά το κέντρο;

Θα μας δοθεί στο κέντρο έντυπο για δήλωση προτίμησης;

Άραγε θα λάβουν υπόψη τους την προτίμηση μου, μιας και οι περισσότεροι θέλουν να αποφύγουν τον Έβρο;

Ευχαριστώ πολύ!

- Φυσικά και μπορείς να δηλώσεις να πας στον Έβρο.

Εκεί θα σε έστελναν άλλωστε ή σε κάποιο νησί της παραμεθωρίου.

- Ναι θα σας δοθεί έντυπο για να δηλώσετε φρουρές προτίμησης αλλά μην φανταστείς ότι τα λαμβάνουν και πολύ υπόψη γιατί ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του.

Παραμεθώριο θα πάτε όλοι.

- Λογικά θα την λάβουν υπόψη μιας και δεν ζητάς να παραμείνεις στην... Αθήνα αλλά να πας στον Έβρο.

Άβαταρ μέλους
Stakaman
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Stakaman »

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος... Εγώ υπηρέτησα στο Πεύκο σαν νεοσύλλεκτος, πέρασα τπεν εκεί και πήρα ειδικότητα. Μέτα από αυτά με έστειλαν στη μονάδα που είχα δηλώσει [Ρεντίνα]. Τώρα λοιπόν θέλω να γυρίσω στο Πεύκο με μετάθεση για να ολοκληρώσω την θητεία μου η οποία ολοκληρώνεται στις 16 Ιουνίου 2015. Θα έχω το δικαίωμα μετάθεσης σε κάποια φάση της θητείας ή αναγκαστικά θα παραμείνω στην μονάδα μου;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Stakaman έγραψε:Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος... Εγώ υπηρέτησα στο Πεύκο σαν νεοσύλλεκτος, πέρασα τπεν εκεί και πήρα ειδικότητα. Μέτα από αυτά με έστειλαν στη μονάδα που είχα δηλώσει [Ρεντίνα]. Τώρα λοιπόν θέλω να γυρίσω στο Πεύκο με μετάθεση για να ολοκληρώσω την θητεία μου η οποία ολοκληρώνεται στις 16 Ιουνίου 2015. Θα έχω το δικαίωμα μετάθεσης σε κάποια φάση της θητείας ή αναγκαστικά θα παραμείνω στην μονάδα μου;

Αν είσαι 9μηνος αναγκαστικά θα παραμείνεις στην μονάδα σου μέχρι το τέλος της θητείας σου.

iq
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από iq »

Καλημέρα.Αναρωτιέμαι (μπορεί να είναι και χαζή η απορία μου) , για να πάει κάποιος παραμεθόριο (Λήμνο κλπ..)

τί θα πρέπει να έχει δηλώσει; Δηλαδή κάποιον , που είναι ειδικές δυνάμεις στο Πεύκο και διαμένει Βόλο , μπορεί να τον στείλουν Εβρο ας πούμε; Αφού υπάρχει ανάλογο στρατόπεδο στην πόλη του , γιατί να πάει αλλού;

Αχ απαντήστε καποιος βρε παιδιά!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες