Μεταθέσεις στο στρατό (2019)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
chrissp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από chrissp »

Και στην Ρόδο έμαθα ότι ξεκίνησαν να ερχονται μεταθεσεις.
Alex7

Δημοσίευση από Alex7 »

Ακουγεται φιλε για 11-12... Σε μας τουλαχιστον (Λημνο) αλλα κι αλλου..
Μεταθέσει

Δημοσίευση από Μεταθέσει »

Μάγκες να ξέρετε οι μεταθέσεις βγαίνουν κάθε Παρασκευή οπότε η σήμερα η την άλλη Παρασκευή...
HeyMan

Δημοσίευση από HeyMan »

Δεν ισχύει αυτό ότι μεταθέσεις έρχονται μόνο Παρασκευή. Ότι να'ναι λες.
358 evros

Δημοσίευση από 358 evros »

Έβρο τίποτα ακόμα. Ούτε ακούγεται τίποτα ούτε ήρθε τίποτα.
GIANNIS511

Δημοσίευση από GIANNIS511 »

HeyMan έγραψε:Δεν ισχύει αυτό ότι μεταθέσεις έρχονται μόνο Παρασκευή. Ότι να'ναι λες.
Δε λέει ό, τι να' ναι. Πράγματι τα τελευταία έγγραφα του ΓΕΣ/ΔΟΘ για μεταθέσεις 5μηνων έχουν έρθει Παρασκευή. Μπορεί και μακάρι βέβαια να είναι απλώς θέμα τύχης ή να μην είναι υποχρεωτικό να ισχύσει κάτι τέτοιο και να έρθει το έγγραφο τη Δευτέρα, αλλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι. (Btw είμαι γραφέας στο στρατόπεδο και το έχω παρατηρήσει

Alex7

Δημοσίευση από Alex7 »

GIANNIS511 έγραψε:
HeyMan έγραψε:Δεν ισχύει αυτό ότι μεταθέσεις έρχονται μόνο Παρασκευή. Ότι να'ναι λες.
Δε λέει ό, τι να' ναι. Πράγματι τα τελευταία έγγραφα του ΓΕΣ/ΔΟΘ για μεταθέσεις 5μηνων έχουν έρθει Παρασκευή. Μπορεί και μακάρι βέβαια να είναι απλώς θέμα τύχης ή να μην είναι υποχρεωτικό να ισχύσει κάτι τέτοιο και να έρθει το έγγραφο τη Δευτέρα, αλλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι. (Btw είμαι γραφέας στο στρατόπεδο και το έχω παρατηρήσει

Μπορει φιλε γιαννη... Παντως ακουγεται παντου απο Δευτερα θα ερχονται οι μεταθεσεις απλα δεν ξερω αν θα ερθουν ολες μαζι (ανα μοναδα)

Φίδι

Δημοσίευση από Φίδι »

Εγώ πιστεύω αν δεν μπει η 60 στις μονάδες Δεν θα πάμε πουθενά γιατί θα μείνει πίσω Μόνο η 59 και δεν θα βγαίνουν οι υπηρεσίες.
Polos

Δημοσίευση από Polos »

Δεν ειναι αναγκαστικο αυτο με την Παρασκευη. Απλα βασικη εκπαιδευση και ΣΠΕΝ τελειωνουν παντα Παρασκευη για αυτο ερχονται τοτε (κατ' εξαιρεση, βυσματικες κτλ)
Alex7

Δημοσίευση από Alex7 »

Polos έγραψε:Δεν ειναι αναγκαστικο αυτο με την Παρασκευη. Απλα βασικη εκπαιδευση και ΣΠΕΝ τελειωνουν παντα Παρασκευη για αυτο ερχονται τοτε (κατ' εξαιρεση, βυσματικες κτλ)

Ναι απλα τωρα η 360 θα τελειωσει συπο τελος του μηνα που αποκλειεται να φυγουμε τοτε γιατι το πενταμηνο τελειωνει μεσα φλεβαρη..

Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Με αυτήν την λογική η 58 θα φύγει σε πάνω από είκοσι μέρες. Μέχρι δηλαδή να ορκιστούν και να γυρίσουν από την άδεια ορκομωσίας οι 60.
Alex7

Δημοσίευση από Alex7 »

Φίδι έγραψε:Εγώ πιστεύω αν δεν μπει η 60 στις μονάδες Δεν θα πάμε πουθενά γιατί θα μείνει πίσω Μόνο η 59 και δεν θα βγαίνουν οι υπηρεσίες.

Γιατι ρε φιλε εμεις πως τις βγαζαμε σαν 358 μεχρι να πιασουν αυτοι της 359; Και ειναι και περισσοτεροι.. Στην τελικη ας κρατησουν τους αμεταθετους... Γιατι τους διωχνουν κι αυτους; (Ετσι λενε)

5minos

Δημοσίευση από 5minos »

Μηπως το ότι η καταταξη εγινε 2 εβδομάδες πιο μετα απο οτι το συνηθισμένο, επηρεασουν τις μεταθεσεις. Και τελικα ερθουν τελος του μηνα οπως ειχε γραφτεί και σε προηγουμενο ποστ
Στρ358

Δημοσίευση από Στρ358 »

Αυτήν την εβδομάδα φαντάζει πιο πιθανό να έρθει κατι. Στις 22 ορκίζεται η 360 και δεν πιστευω να μας διωξουν μαζί τους. Στην 357 στην μονάδα μου ήρθαν μια μέρα αφού συμπληρωσανε το 5μηνο και φύγανε 6 μέρες μετά ξαφνικά μέσα σε μια μέρα. Δλδ αν κάποιος παρουσιάστηκε 17 τότε 18 ερχεται στην μονάδα και φεύγει στις 24.
Alex7

Δημοσίευση από Alex7 »

Στρ358 έγραψε: Αυτήν την εβδομάδα φαντάζει πιο πιθανό να έρθει κατι. Στις 22 ορκίζεται η 360 και δεν πιστευω να μας διωξουν μαζί τους. Στην 357 στην μονάδα μου ήρθαν μια μέρα αφού συμπληρωσανε το 5μηνο και φύγανε 6 μέρες μετά ξαφνικά μέσα σε μια μέρα. Δλδ αν κάποιος παρουσιάστηκε 17 τότε 18 ερχεται στην μονάδα και φεύγει στις 24.

Ρε φιλε μπορεις να εξηγησεις τι λες απο εκει π λες για την 357 και κατω; Παντως στην μοναδα μου περιμενουν τις μεταθεσεις απο Δευτερα και το λεει ο ιδιος ο διοικητης...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης