Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Και στην Ρόδο έμαθα ότι ξεκίνησαν να ερχονται μεταθεσεις.
Ακουγεται φιλε για 11-12... Σε μας τουλαχιστον (Λημνο) αλλα κι αλλου..
Μάγκες να ξέρετε οι μεταθέσεις βγαίνουν κάθε Παρασκευή οπότε η σήμερα η την άλλη Παρασκευή...
Δεν ισχύει αυτό ότι μεταθέσεις έρχονται μόνο Παρασκευή. Ότι να'ναι λες.
Έβρο τίποτα ακόμα. Ούτε ακούγεται τίποτα ούτε ήρθε τίποτα.
Δε λέει ό, τι να' ναι. Πράγματι τα τελευταία έγγραφα του ΓΕΣ/ΔΟΘ για μεταθέσεις 5μηνων έχουν έρθει Παρασκευή. Μπορεί και μακάρι βέβαια να είναι απλώς θέμα τύχης ή να μην είναι υποχρεωτικό να ισχύσει κάτι τέτοιο και να έρθει το έγγραφο τη Δευτέρα, αλλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι. (Btw είμαι γραφέας στο στρατόπεδο και το έχω παρατηρήσειHeyMan έγραψε:Δεν ισχύει αυτό ότι μεταθέσεις έρχονται μόνο Παρασκευή. Ότι να'ναι λες.
GIANNIS511 έγραψε:Δε λέει ό, τι να' ναι. Πράγματι τα τελευταία έγγραφα του ΓΕΣ/ΔΟΘ για μεταθέσεις 5μηνων έχουν έρθει Παρασκευή. Μπορεί και μακάρι βέβαια να είναι απλώς θέμα τύχης ή να μην είναι υποχρεωτικό να ισχύσει κάτι τέτοιο και να έρθει το έγγραφο τη Δευτέρα, αλλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι. (Btw είμαι γραφέας στο στρατόπεδο και το έχω παρατηρήσειHeyMan έγραψε:Δεν ισχύει αυτό ότι μεταθέσεις έρχονται μόνο Παρασκευή. Ότι να'ναι λες.
Μπορει φιλε γιαννη... Παντως ακουγεται παντου απο Δευτερα θα ερχονται οι μεταθεσεις απλα δεν ξερω αν θα ερθουν ολες μαζι (ανα μοναδα)
Εγώ πιστεύω αν δεν μπει η 60 στις μονάδες Δεν θα πάμε πουθενά γιατί θα μείνει πίσω Μόνο η 59 και δεν θα βγαίνουν οι υπηρεσίες.
Δεν ειναι αναγκαστικο αυτο με την Παρασκευη. Απλα βασικη εκπαιδευση και ΣΠΕΝ τελειωνουν παντα Παρασκευη για αυτο ερχονται τοτε (κατ' εξαιρεση, βυσματικες κτλ)
Polos έγραψε:Δεν ειναι αναγκαστικο αυτο με την Παρασκευη. Απλα βασικη εκπαιδευση και ΣΠΕΝ τελειωνουν παντα Παρασκευη για αυτο ερχονται τοτε (κατ' εξαιρεση, βυσματικες κτλ)
Ναι απλα τωρα η 360 θα τελειωσει συπο τελος του μηνα που αποκλειεται να φυγουμε τοτε γιατι το πενταμηνο τελειωνει μεσα φλεβαρη..
Με αυτήν την λογική η 58 θα φύγει σε πάνω από είκοσι μέρες. Μέχρι δηλαδή να ορκιστούν και να γυρίσουν από την άδεια ορκομωσίας οι 60.
Φίδι έγραψε:Εγώ πιστεύω αν δεν μπει η 60 στις μονάδες Δεν θα πάμε πουθενά γιατί θα μείνει πίσω Μόνο η 59 και δεν θα βγαίνουν οι υπηρεσίες.
Γιατι ρε φιλε εμεις πως τις βγαζαμε σαν 358 μεχρι να πιασουν αυτοι της 359; Και ειναι και περισσοτεροι.. Στην τελικη ας κρατησουν τους αμεταθετους... Γιατι τους διωχνουν κι αυτους; (Ετσι λενε)
Μηπως το ότι η καταταξη εγινε 2 εβδομάδες πιο μετα απο οτι το συνηθισμένο, επηρεασουν τις μεταθεσεις. Και τελικα ερθουν τελος του μηνα οπως ειχε γραφτεί και σε προηγουμενο ποστ
Αυτήν την εβδομάδα φαντάζει πιο πιθανό να έρθει κατι. Στις 22 ορκίζεται η 360 και δεν πιστευω να μας διωξουν μαζί τους. Στην 357 στην μονάδα μου ήρθαν μια μέρα αφού συμπληρωσανε το 5μηνο και φύγανε 6 μέρες μετά ξαφνικά μέσα σε μια μέρα. Δλδ αν κάποιος παρουσιάστηκε 17 τότε 18 ερχεται στην μονάδα και φεύγει στις 24.
Στρ358 έγραψε: Αυτήν την εβδομάδα φαντάζει πιο πιθανό να έρθει κατι. Στις 22 ορκίζεται η 360 και δεν πιστευω να μας διωξουν μαζί τους. Στην 357 στην μονάδα μου ήρθαν μια μέρα αφού συμπληρωσανε το 5μηνο και φύγανε 6 μέρες μετά ξαφνικά μέσα σε μια μέρα. Δλδ αν κάποιος παρουσιάστηκε 17 τότε 18 ερχεται στην μονάδα και φεύγει στις 24.
Ρε φιλε μπορεις να εξηγησεις τι λες απο εκει π λες για την 357 και κατω; Παντως στην μοναδα μου περιμενουν τις μεταθεσεις απο Δευτερα και το λεει ο ιδιος ο διοικητης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης