Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Ξέρεις ναι παγιδεύτηκαν παραπάνω ... Όμως εμεις πι εθελοντές πάμε τζάμπα κ καιγόμαστε ... Πληρώνουμε να πάμε σορτς σταθμούς είμαστε ήδη εκπαιδευμένοι από το ΠΣ είμαστε υπάλληλοι κανονικά μας μετράνε στο δυναμικό τους έπρεπε να έχουνε προτεραιότητα ! Ξέρεις ποσο έχω ξοδευτεί εγώ προσωπικά; Δλδ επειδή ο άλλος έπεσε από ένα αλεξίπτωτο κλπ σβηνει καλύτερα φωτιά από εμένα ; Ας πάρουν μόρια αλλά όχι 5000 έχω φιλους μ τώρα π εινει ειδικές δυνάμεις κ μ λένε δν κάνουν τίποτα... Αλλά αυτοί θα τα πάρουν τα 5000 μόρια... Θεωρώ άδικο την τόση μοριοδότηση ... Μπηκε τώρα τύπος 35 χρονων (εγώ 27 βγάζω τα αθλήματα 3 φορές σε μια προπόνηση) κ πέρασε γιατί στα 20 πήγε ΕΔ... Κ έχει κοιλιά ! Αυτός θα καλεστεί να ανεβεί βουνά και λαγκάδια με δεκα μάνικες αγκαλιά ... Εγώ αυτό το κάνω 4 χρόνια και τους μόνιμους τους βάζω κάτω ... Καταλαβαίνετε πως το λέω έτσι ;

Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Έχεις απόλυτο δίκιο φιλαράκι μου είμαι και εγώ εθελοντής να ξέρεις... Ακριβώς τα ίδια πράγματα λέω και εγώ με 1000 μόρια των χρόνο και σταματάει η μοριοδοτηση στα 5 χρόνια δηλαδή 5000 μαζεύουν εγώ πάω στον δεύτερο χρόνο... Όλα εμείς με δικά μας έξοδα είναι στολές μετακινήσεις εξοπλισμός όλα... Όσο για της ειδικές δυνάμεις δεν ξέρω να σου πω αλλά σίγουρα τα παιδιά πέρασαν αγγούρι και εγώ 5000 παίρνω σαν έφεδρος αξιωματικός έκανα κοντά όμως 15 μήνες στρατό. Σε όλα τα σώματα ασφαλείας οι ειδικές έφεδροι κλτπ. Παίρνουν μόρια. Άμα δεν έχεις τελειώσει ειδικές και γενικά το κλειδί της επιτυχίας για εμένα εκτός του εθελοντισμού είναι τα διπλώματα Γ, Δ... Ώστε να σου χαρίσουν ποιο εύκολα μια θέση στο σώμα δεν είμαι κριτής κανενός απλώς θεωρώ αδικίες και τέτοια υπάρχουν παντού στην ουσία πρέπει να είμαστε ενωμένοι αγαπάμε την πυροσβεστική... Περιμένουμε πως και πως την προκήρυξη και μακάρι να μπούμε ολοι στο σώμα και να είμαστε καλά! 👨‍🚒 👨‍🚒 👨‍🚒
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Θα προσθέσω ότι μπαίνουν άτομα που δεν αξίζουν άλλοι επειδή δεν έχουν την σωστή σωματοδομη και άλλοι επειδή όντως δεν κάνουν για πυροσβέστες. Και επειδή είχανε μόρια μπήκαν σε αυτό θα συμφωνήσω στα σίγουρα.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εκεί θέλω να καταλήξω... Δεν είναι και τόσο αξιοκρατικά ! Μακάρι να είχα πάει κ εγώ ειδικές δυνάμεις γιατί θα γουσταρα απλά κάποτε δεν είχα μυαλό ! Τέλος πάντων βλέπουμε έχω έναν γνωστό που μιλάει πολύ με το αρχηγείο και νομίζω πήγε κιόλας την προηγούμενη βδομάδα είναι σε ένα σωματείο και παλεύουν για διαφορα και μεενημερώνει ότι νέο έχω σας λέω ... Καλή συνέχεια

Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Ρε αδερφε από αυτή τν άποψη έχει και εθελοντές όπως κάποιες γυναίκες που δε μπορούν να σηκώσουν τν μανικα. Επίσης είναι αδικία να παίρνει ο πολύτεκνος μόρια κ γω με πατέρα ανάπηρο 100% να μην παίρνω τπτ. Οπότε όλοι είμαστε αδικημένοι να στο κ ετσι. Εύχομαι να μπούμε όλοι παιδιά. Κ γω ότι έχω θα ενημερώσω.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οι γυναίκες που δεν μπορούν να σηκώσουν τη μανικα δν μπορούν να περάσουν τα αθλήματα γιατί ένα από τα αθλήματα των εποχικών είναι να σηκώσεις σύνολο 50 κιλά αλτήρες (25 σε κάθε χέρι) και να περπατήσεις 60 μέτρα σε 50´´ και εδώ στη χαλκίδα έχουν κοπεί 1 στις 3 γυναίκες που πέρασαν από μόρια... Το θέμα όμως σε αυτή τη δουλειά είναι να παίρνεις μόρια από τις ικανότητες σου γιατί δεν θα είσαι καλύτερος πυροσβέστης εάν είσαι πολύτεκνος με 5 αδέρφια η φωτιά δεν κάνει διακρίσεις τέτοιες ... Είναι πολύ χαζές κάποιες μοριοδοτήσεις ... Στο εξωτερικό γελάνε ! Έχω δουλέψει δυο χρόνο έξω και έφριξα όταν είδα τι παίζει εκεί
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Τεσπά μακάρι να μπούμε όλοι ανεξαρτήτως ειδικών δυνάμεων/ εθελοντισμού κτλ!
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Ετ ακριβώς να βγει με το καλό και να μπούμε
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Θα δούμε λίαν συντόμως παίδες ! Να είστε καλά και ότι μάθω θα σας ενημερώσω
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Ότι καινούργιο στείλτε παίδες! 👨‍🚒
2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Παιδιά είμαι εποχικός του 20' και ακούγεται ότι δεν θα προσλάβει άλλους. Μέχρι πέρσι ήμουν ακριβώς στην ίδια μοίρα με εσάς μπαίνοντας 5 φορές την ημέρα στο φόρουμ. Έχοντσς τα μορια των ειδικών δυνάμεων και όντας 1 χρόνο εθελοντής, θεωρώ πως οι εθελοντές θα έπρεπε να αποτελούν ειδική κατηγορία. Όσο αναφορά πάλι την προκήρυξη παρόλο που ακούγεται πως θα μπουν επιλαχόντες πιστεύω πως το ξεκαθάρισμα θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν όλες οι προσλήψεις στα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας. Τότε θα υπάρχει μια εικόνα με το πόσοι θα χρειαστούν κτλ. Σας καταλαβαίνω απόλυτα και θλίβομαι που μερικοί μπαίνουν εποχικοί και ξαφνικά γινονται δημόσιοι υπάλληλοι ! Με το καλό να μπείτε όλοι όσοι θέλετε και το αξίζετε !(Πεζοπόρο Αττικής)
Kwnstantinos k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

2 Μαλ έγραψε:Παιδιά είμαι εποχικός του 20' και ακούγεται ότι δεν θα προσλάβει άλλους. Μέχρι πέρσι ήμουν ακριβώς στην ίδια μοίρα με εσάς μπαίνοντας 5 φορές την ημέρα στο φόρουμ. Έχοντσς τα μορια των ειδικών δυνάμεων και όντας 1 χρόνο εθελοντής, θεωρώ πως οι εθελοντές θα έπρεπε να αποτελούν ειδική κατηγορία. Όσο αναφορά πάλι την προκήρυξη παρόλο που ακούγεται πως θα μπουν επιλαχόντες πιστεύω πως το ξεκαθάρισμα θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν όλες οι προσλήψεις στα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας. Τότε θα υπάρχει μια εικόνα με το πόσοι θα χρειαστούν κτλ. Σας καταλαβαίνω απόλυτα και θλίβομαι που μερικοί μπαίνουν εποχικοί και ξαφνικά γινονται δημόσιοι υπάλληλοι ! Με το καλό να μπείτε όλοι όσοι θέλετε και το αξίζετε !(Πεζοπόρο Αττικής)
Καλημέρα αδερφέ. Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Να είσαι καλά. Τι να πω. Ευχόμαστε όλοι σε κάτι θετικό.

Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Ελπίζουμε σε κάτι θετικό... Λίγο έμεινε για να δούμε.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

2 Μαλ έγραψε:Παιδιά είμαι εποχικός του 20' και ακούγεται ότι δεν θα προσλάβει άλλους. Μέχρι πέρσι ήμουν ακριβώς στην ίδια μοίρα με εσάς μπαίνοντας 5 φορές την ημέρα στο φόρουμ. Έχοντσς τα μορια των ειδικών δυνάμεων και όντας 1 χρόνο εθελοντής, θεωρώ πως οι εθελοντές θα έπρεπε να αποτελούν ειδική κατηγορία. Όσο αναφορά πάλι την προκήρυξη παρόλο που ακούγεται πως θα μπουν επιλαχόντες πιστεύω πως το ξεκαθάρισμα θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν όλες οι προσλήψεις στα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας. Τότε θα υπάρχει μια εικόνα με το πόσοι θα χρειαστούν κτλ. Σας καταλαβαίνω απόλυτα και θλίβομαι που μερικοί μπαίνουν εποχικοί και ξαφνικά γινονται δημόσιοι υπάλληλοι ! Με το καλό να μπείτε όλοι όσοι θέλετε και το αξίζετε !(Πεζοπόρο Αττικής)

Πάντως άμα θυμάμαι και πέρυσι λέγανε ότι δεν θα βγει αλλά βγήκε για να δούμε! 👨‍🚒

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Συμφωνώ απόλυτα pyr! Και. Εμενα μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί και δεν σας κρύβω πως επειδή δεν είχα περάσει και το 2019 με είχε παρει πολύ από κάτω. Ωστόσο, επειδή οι ανάγκες ήταν αυξημένες ξαναπήρε. Γενικότερα από όσο γνωρίζω θα πάρουν και πολλά άτομα σύνταξη στην πυροσβεστική και για αυτό λέγεται πως συγκριτικά με άλλες σειρές εποχικών (2004) θα γίνουμε νωρίτερα μόνιμοι. Ελπίζω να βγάλει και άλλη προκυρηξη γιατί όντως έχουν φύγει άτομα (λίγα μεν αλλά έχουν φύγει) . Για αυτό τον λόγο και είπα πως αν βγάλει καινούργια προκήρυξη θα την βγάλει μόλις ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες ώστε να δουν οριστικά ποια κενα υπάρχουν. Μακάρι παιδιά να μπουν όσοι το έχουν ανάγκη και όσοι δεν έχουν νοοτροπία δημοσίου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες