Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
- Tasosliar
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Εάν στο στρατό πας ΔΕΑ ή ειδικές δυνάμεις μήπως υπάρχει περίπτωση εάν δώσεις πανελλήνιες για αστυνομία να πάρεις κάποια παραπάνω μόρια;Ευχαριστώ!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
Όχι φίλε μου! Τα μόρια αυτά που σου δίνει ι στρατός μετράνε για προκηρύξεις όχι για τις πανελλήνιες.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
Ο στρατός*
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Μάγκες καλησπέρα αν το δει κάποιος μπορεί να βάλει και εμένα στην ομάδα. Θωμάς πατηλας το έχω
Παιδια καλησπερα. Ειμαι 22 ετων (κοπελα) και αποφασισα να δωσω ξανα πανελληνιες για αστυνομικες σχολες... Η αληθεια ειναι οτι το αποφασισα πριν λιγες ημερες και ξεκινησα ηδη διαβασμα... Αξιζει να το προσπαθησω για φετος; Και επισης γνωιζουμε τι θα γινει με εισακτεους η αλλα θεματα; Ευχαριστω 

Καλησπέρα εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να μην επιχειρήσεις για φέτος γιατί ήδη έχει περάσει πολύς καιρός και η κατάσταση είναι δύσκολη. Αυτο που θα έκανα στην θέση σου είναι να αρχίσω να διαβάζω χαλαρά χωρίς άγχος τα μαθήματα να πάρεις μια πρώτη εικόνα και μετά το καλοκαίρι να διαβάσεις σωστά και οργανωμένα από την αρχή και να κάνεις μια πολύ καλή προσπάθεια.
Κοιτα σκεψου οτι μια ιδεα τι παιζει την εχω... Γιατι 3 χρονια περασαν απο τοτε που εδωσα τελευταια φορα... Και λεω απλα να αφησω λιγο τη σχολη στη μεση και να το προσπαθησω...
2021 έγραψε:Κοιτα σκεψου οτι μια ιδεα τι παιζει την εχω... Γιατι 3 χρονια περασαν απο τοτε που εδωσα τελευταια φορα... Και λεω απλα να αφησω λιγο τη σχολη στη μεση και να το προσπαθησω...
Για μένα πολύ καλά θα κανείς να προσπαθήσεις. Γιατί σίγουρα θα είναι χαμηλά η βάση όπως πέρσι όποτε ξεκινά διάβασμα. Καλή επιτυχία να έχεις
Ευχαριστω πολυ... Θα παρουν και φετος αρκετους στη σχολη; Η μονο περυσι το κεναν αυτο;
2021 έγραψε:Ευχαριστω πολυ... Θα παρουν και φετος αρκετους στη σχολη; Η μονο περυσι το κεναν αυτο;
Δεν ξέρω να σ απαντήσω. Το καλύτερο που μπορείς να κανείς είναι να προσπαθήσεις όσο το περισσότερο γίνετε και όλα θα πάνε καλά. Γκουντ λακ
Ωραια και παλι ευχαριστωω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλησπέρα, νομίζω ότι η προθεσμία υποβολής δήλωσης για τις φετινές πανελλήνιες έχει παρέλθει. Για να μην σε πάρω στον λαιμό μου ψάξε το και εσύ αν και νομίζω πως δεν κάνω λάθος.2021 έγραψε: Παιδια καλησπερα. Ειμαι 22 ετων (κοπελα) και αποφασισα να δωσω ξανα πανελληνιες για αστυνομικες σχολες... Η αληθεια ειναι οτι το αποφασισα πριν λιγες ημερες και ξεκινησα ηδη διαβασμα... Αξιζει να το προσπαθησω για φετος; Και επισης γνωιζουμε τι θα γινει με εισακτεους η αλλα θεματα; Ευχαριστω
Stavros99 έγραψε:Καλησπέρα, νομίζω ότι η προθεσμία υποβολής δήλωσης για τις φετινές πανελλήνιες έχει παρέλθει. Για να μην σε πάρω στον λαιμό μου ψάξε το και εσύ αν και νομίζω πως δεν κάνω λάθος.2021 έγραψε: Παιδια καλησπερα. Ειμαι 22 ετων (κοπελα) και αποφασισα να δωσω ξανα πανελληνιες για αστυνομικες σχολες... Η αληθεια ειναι οτι το αποφασισα πριν λιγες ημερες και ξεκινησα ηδη διαβασμα... Αξιζει να το προσπαθησω για φετος; Και επισης γνωιζουμε τι θα γινει με εισακτεους η αλλα θεματα; Ευχαριστω
καλησπερα... Η προθεσμια αυτη αοφρα καθαρα τους υποψηφιους της γ λυκειου... Οι αποφοιτοι δεν εχουν κανει ακομα αιτηση... Μιλησα και με το σχολειο που ημουν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλησπερα... Η προθεσμια αυτη αοφρα καθαρα τους υποψηφιους της γ λυκειου... Οι αποφοιτοι δεν εχουν κανει ακομα αιτηση... Μιλησα και με το σχολειο που ημουν
Μάλιστα, με συγχωρείς τότε για την παραπληροφορηση. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και καλές γιορτές.
Stavros99 έγραψε: Μάλιστα, με συγχωρείς τότε για την παραπληροφορηση. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και καλές γιορτές.
ευχαριστω πολυ. Καλες γιορτες και σε σενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 28, 2020 6:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες