Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Bruce
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Bruce »

Second έγραψε:Ναι. Ότι χρειάζεται άτομα χρειάζεται για προσφυγικό κλπ αλλά δεν έχει πει από πού και πώς θα τραβήξει

Μάλιστα... ας περιμένουμε τότε και βλέπουμε

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Bodyguard »

Nick_pera έγραψε:Δεν θα αλλάξει ο αριθμός που θα πάρουν αποτι είχα ρωτησει και γω από «μέσα»! ισως να βγάλουν αργότερα νέα προκήρυξη μου είχε πει. εμας λογικά θα μπούμε από σεπτ μαζί μ αυτους που πέρασαν από τς πανελλήνιες. οποτε θε σας φωνάξουν μετά τς 18/5 ότι είπα. Εγώ αναρωτιέμαι πως θα δώσετε κολύμβηση; ανοιγουν μέσα Ιουνίου;

Πριν βγει το νομοσχέδιο ρώτησες; ή μετά;

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Liontarina »

Vegeta1993 έγραψε:Στην υψομετρηση τα άτομα είναι χωρισμένα σε 19 ομάδες αν είδατε των 42 ατόμων, ο τόπος που θα περάσουμε υψομετρηση ειναι η σχολή λφ 42(που δεν θα παρουσιασθούν όλοι) δεν ειναι πολλοί άνετα μπορούν να μας έχουν σε απόσταση την ημέρα της υψομετρησης. Δεν θα μας έχουν παραταγμενους όπως στο στρατό σίγουρα με τα κατάλληλα μέτρα δεν θα υπαρχει κανένας κίνδυνος.
Δεν μένουμε όλοι Αττική να πάρουμε το αμάξι να έρθουμε. Υπάρχει κόσμος σε περιοχές παραμεθόριες. Πώς θα έρθουν όλοι αυτοί αν δεν γίνει άρση των μέτρων; Εκει οκ να είμαστε σε απόσταση. Το θέμα είναι πως θα φτάσουν όλοι εκεί.

Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Από νησί είμαι κι εγώ, μπορούν να αφήσουν αυτούς που δίνουν από την προκυρηξη να έρθουν για υψομετρηση. Οι μετακινήσεις για δουλειά δεν απαγορεύονται μόνο οι ακσοπες μετακινήσεις.

Οσον αφορά για τα 1500 άτομα που λέτε, για λιμενοφυλακες όπως λέει το νομοσχέδιο 79 κενές για λιμενοφυλακες υπάρχουν, για Σημαιοφόρους συμπεριλαμβάνοντας τους 30 Σημαιοφόρους που θα μπουν από Σεπτέμβρη οι κενές είναι 115
Replacement
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Replacement »

Vegeta1993 διαβασες δηλαδη στο μεσα νομοσχεδιο εκτος απο τους 155 ΛΦ θα παρει +79 εξτρα; Που ακριβως;Επισης αρχικα θ παρει 45 σημαιοφορους κ λες εξτρα (115-45) +70;

Μακαρι να ειναι ετσι αλλα θεωρω αυτα ειναι νουμερα πανελλαδικων.

Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D PAP »

Φιλε μου συγνωμη που μπαινω στην συζητηση! Σχετικα με το νομοσχεδιο που λες ισχυει! Περασε απο την βουλη τον Μαρτιο ! Ολα δειχνουν πως θα βγει φετος ! Απο 8000 οργ. Θεσεις αυξηθηκαν 9500 οποτε θα παρει 1500 ατομα! Ηταν να βγει τωρα Μαιο με ιουνιο αλλα λογω του ιου θα καθυστερησει! Εχει βγει https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/nomoshedio-erhontai-nees-proslipseis-sto-limeniko-soma ! Περιμενω πως και πως την προκυρηξη! Απλα δεν εκανα τα χαρτια μου γι αυτην που βγηκε τον οκτωβρη του 19 λογω που ημουν επιλαχων για ε. Φ.(πληροφοριακα) ... Ευχομαι σε ολους υγεια και καλη επιτυχια... !
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Παιδιά δεν ανέφερα πουθενά ότι θα πάρει έξτρα κανείς δεν το ξέρει αυτό απλά οι κενές οργανικές θέσεις λιμενοφυλακων ειναι 79 , η αύξηση οργανικών θέσεων δεν σημαίνει ότι θα πάρει και 1500 άτομα. Από τις 1500 θέσεις αφορούν ανθυποπλοίαρχους, πλωταρχες, λιμενοφύλακες κτλπ δηλαδή όλες τις θέσεις. Μπειτε και μόνοι σας να διαβάσετε το νομοσχέδιο αν θυμάμαι καλά 600 λέει ότι αφορούν λιμενοφυλακες πανελλήνιων,300 αφορά ΑΕΝ πλοιάρχους/Μηχανικούς και πάει λέγοντας αναφέρει και άλλες κατηγορίες. Μην πέφτετε στην πλάνη των ιστοσελίδων και κυρίως του workenter, ο άλλος μου παραθέτει δημοσίευμα του workenter και λέει ότι δεν ξέρω λες και μου παραθεσε την σχετική νομολογία.
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Crocop92 »

Vegeta ισχύει αυτό αυτό που λες ότι μένουν 78 θέσεις αλλά θα πάρει αν δε βγάλει άλλη προκυρηξη και άλλα άτομα Μπορεί και 200 συν τα 78 που λες εσύ...
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Φίλε δεν ξέρω όλα είναι πιθανά. Μακάρι να βγάλει και νέα εκπαιδευτική σειρά από επιλαχόντες γιατί έχουν πολλά παιδιά καλά μορια.
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλά εγώ είμαι 600 σειρά στη γενική ξέρω ότι δεν έχω ελπίδα αλλά μακαρι να τραβήξει κόσμο όπως στη προηγούμενη
Replacement
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Replacement »

Και εγω πιστευω οτι θα παρει γιατι χρειαζεται σιγουρα μια μεγαλη σειρα εκτος πανελληνιων για να μπαλωσει κενα μεχρι να αρχιζουν να βγαινουν τα παιδια των πανελλαδικων. Ας ελπισουμε τωρα να κανουν σχεδιο για τις νεες προσληψεις. Καλή επιτυχια σε ολους!
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Crocop αν έδινες σε παλιά προκυρηξη ΛΣ θα ήσουν από τους πρώτους! Δυστυχώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, πιστεύω μας έκανε ζημιά το ecdl που δεν το έβαλαν υποχρεώτικο
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δεν είναι αυτό ρε φίλε πιστεύω ότι είναι ενα μεγάλο ποσοστό των γυναικών που έκαναν αίτηση... μέχρι τη δική μου θέση είναι το 60% γυναίκες... και ως συνήθως έχουν μεγάλα απολυτήρια σε σχέση με τους άντρες
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D PAP »

Αρχικα δεν ειπε κανεις οτι το ανεφερες εσυ οτι θα παρει εξτρα! Δευτερον αυτο που ανεφερα εγω ηταν πως συμφωνα απ οσο γνωριζω θα βγει νεα προκυρηξη! Τριτον δεν ειπε κανεις οτι και οι 1500 αν θα ειναι 1500 οτι θα ειναι λιμενοφυλακες... Ειναι φυσικα και αλλες ειδικοτητες... Απλα ελληνικα μιλαω. Αν αυτος. Ο αλλος... Που λες αναφερεται σε μενα καταλαβε πως δεν βασιζομαι σε κανενα workenter αλλα στην πληροφορια πως το νομοσχεδιο περασε απο την βουλη εν καιρο κοροναιου και πως αυτο εχει σημασια... !
Άβαταρ μέλους
Freestyler_Wakamapho
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Freestyler_Wakamapho »

Παρακολουθώ το forum καιρό και παρατηρώ μεγάλη τοξικότητα. Ο ένας θέλει να την πει στον άλλο, άλλοι λένε ότι όποιος αποτύχει από ειδικές δυνάμεις είναι για γέλια (με 2' τα 100 μ κολύμπι χωρίς προπόνηση) άλλοι από επαρχία θέλουν να φαίνονται αδικημένοι για τον χ ψ λόγο και άλλοι ρωτάνε χιλιοειπωμένα πράγματα που με μια απλή αναζήτηση τα βρίσκουν. Παιδιά τα πράγματα ήταν γνωστά εκ των προτέρων και όποιος μοιρολογεί ίσως και να είναι ακατάλληλος για ένα τέτοιο δύσκολο επάγγελμα. Όλοι είμαστε σε αναμονή και προσπαθούμε να συντηρηθούμε όσο καλύτερα αλλά ας μη γινόμαστε κανίβαλοι με πιθανώς μελλοντικούς μας συναδέλφους.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες