Επίσης, μια γρήγορη σκέψη. Λέτε εξ αιτίας του Ιού και επειδή όλα ακυρώνονται, να δώσουνε τίποτα αυξήσεις στο ηλικιακό όριο σε κάποια από τις προκηρύξεις για να μην αδικηθούν μερικοί - όπως εγώ - ;
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας... Αλλά...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Ρε μεγαλε γτ να σου πω ψεμματα πλακα μου κανεις τωρα πως σου καρφωθηκε αυτο.. εγω απο τοτε που ειμαι εδω δεν εχω δει αυτον που λες!Ναι στο τομεα της ασφαλειας ειμαι αλλα οχι συνοδεια!
Ranger94 έγραψε:Ρε μεγαλε γτ να σου πω ψεμματα πλακα μου κανεις τωρα πως σου καρφωθηκε αυτο. Εγω απο τοτε που ειμαι εδω δεν εχω δει αυτον που λες!Ναι στο τομεα της ασφαλειας ειμαι αλλα οχι συνοδεια!
ας πουμε σε πιστεψαμε
ειχες γραψει συνοδεια δουλευεις
εξαφανιστηκε αυτος και μετα απο λιγο καιρο εκανες εσυ εγγραφη
Ranger94 έγραψε: Αμα ημουνα γιατι θα φοβομουνα να στο πω; Εγω εκανα λογαριασμο εδω μετα τα αποτελεσματα... Πιο πριν εγραφα ως Shooter χωρις λογαριασμο ομως.
Παιδιά μια ερώτηση αν γνωρίζετε. Εγώ έχω το ότι έχω παρακολουθήσει όλα τα εξάμηνα του ΙΕΚ για το στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών αλλά δεν έχω κάνει πρακτική με αποτέλεσμα να μην έχω την πιστοποίηση. Η φοίτηση 4 εξαμήνων πιάνεται στην μοριοδοτηση η θέλει καθαρά πιστοποίηση;