Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Τι δεν σας μέτρησαν παίδες και κάνετε ενστάσεις;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδια, οσοι καταθεσατε ενσταση βαλατα τα χαρτια σε απλο λευκο φακελο η σε φακελο «ΑΣΕΠ post"; Επισης εξωτερικα του φακελου περαν του κειμενου που γραφει στην προκυρηξη βαζεις και το ονομα του αποστολεα;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 2
Johny311 έγραψε:Σημερα πηγα και πηρα την καρτελα τις εξετασεις.98 επιλαχων αξιζει να παω στις πκε
Γιάνναρε παλικαρά μου εννοείται πως να πας. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Σκέψου το άλλο, να μη πας και να δεις μετά ότι κόπηκαν 100 άτομα. Θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο !
Γειά σ όλους. Επίσης καλη τύχη σ όλους. Μια ερώτηση έχω. Εγώ π είμαι πατέρας μ 2 ανήλικα γτ δν Περνώ καθόλου μόρια κ ένας έχει 3 ανήλικα περνει 400; υπάρχει τεράστια διαφορά. Ο ένας πολλά κ ο άλλος τπτ. Αξίζει να κάνω προσφυγή ;
Καλημέρα δε μου μέτρησαν 500 μορια από ειδ δυνάμεις. εγω πήγα σε δικηγόρο έκανα την ένσταση και πλήρωσα το παράβολο τα έβαλα στο φάκελο μαζί με το χαρτι της στρατολογίας το απολυτήριο μου από το στρατό ακόμη και τον έπαινο από την α μακ τα έστειλα στον ΑΣΕΠ. Λευκό φάκελο έβαλα εγω και απέξω έγραψα και τα δικά μου στοιχεία συστημένο το εστειλα
Έλα ρε μεγάλε ποτέ ήσουν α Μακ εκεί ήμουν κ γω 339
Πήγα καλαθο 13 Νοέμβρη 2017 και έφυγα 20 Ιουλίου 2018 ήμουν δόκιμος ειδ δυναμεων
Εχεις δικιο αυτο σκεφτομαι κ γω... αξιζει τον κοποLefteris 2αμαλ έγραψε:Johny311 έγραψε:Σημερα πηγα και πηρα την καρτελα τις εξετασεις.98 επιλαχων αξιζει να παω στις πκε
Γιάνναρε παλικαρά μου εννοείται πως να πας. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Σκέψου το άλλο, να μη πας και να δεις μετά ότι κόπηκαν 100 άτομα. Θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο !
Αα πολύ μετά πήγες εγώ είχα φύγει καιρό.. ωραία χρόνια Ειδικά πλωτά... τελικά μάλλον δεν μπορώ να συμμετέχω στην προκήρυξη οπότε -1 επιλαχών ; ρ καλή συνέχεια σε όλους ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Σακη τι θεση φιλε; και γιατι τελικα δε μπορεις να συμμετασχεις;
Μακαρι ρε φιλε να βγει ξανα! Το ιδιο εχω ακουσει κ γω πως θα ξαναβγαλει... Αναμενουμε
Καλησπερα παιδια , εχω ακουσει οτι μπορει να παιξει βυσμα και να μην εμφανοστει καποιος στα αθληματα... γινεται αυτο το πραγμα; και πως θα το καταλαβουμε; 

Seahawk έγραψε:Καλησπερα παιδια , εχω ακουσει οτι μπορει να παιξει βυσμα και να μην εμφανοστει καποιος στα αθληματα... γινεται αυτο το πραγμα; και πως θα το καταλαβουμε;![]()
Το βύσμα ήδη έχει κρεβάτι στη Κομοτηνή με το όνομα του δεν θα το μάθεις ποτέ
Δηλαδη slade7 λες οτι μπηκε βυσμα και στα μορια?; Τοσο καιρο εδω μεσα λετε στη μοριοδοτηση δε παιρνει τιποτα.
Αρα αμα καποιος εχει τα μορια και βαλει βυσμα στις πκε , διοριστικε... οποτε και να μην ειχε βυσμα απο πριν θα ξεσκιστει να βρει για να το σιγουρεψει... οποτε την βαψαμε οι επιλαχοντες... αντε να κοπουν 10-20 που θα πανε με το σταυρο στο χερι... το θεμα ειναι πως θα καταλαβουμε αν καποιος δεν κανει καν τα αθληματα και αν μπορουμε να κανουμε ενσταση στα αθληματα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες