Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)
Το ρώτησα κ εγώ αυτό, δεν έιναι ο αριθμός των αιτήσεων.
Οπότε αναμένουμε τα αποτελέσματα...
Πανος Μηπως να σου δωσω και αριθμο να μου πεις αν με πηρανε;
Τι πιάσατε από τα κριτήρια που μοριοδοτουνται στη προκήρυξη παιδιά;
Σε 7-8 μέρες θα βγουνε την άλλη Τετάρτη με Πέμπτη..
Όταν έκανα την αίτηση μου είπαν ότι θα βγούνε μέχρι την Κυριακή, μόνο αυτό γνωρίζω. Σήμερα που κοίταξα στο site της πυροσβεστική δεν έχουν βγει.komanto έγραψε:Πανος Μηπως να σου δωσω και αριθμο να μου πεις αν με πηρανε;
Έχει λογική αυτό που λέει ο φίλος Πάνος γιατί με το που κάναμε τις αιτήσεις μας αμέσως μετά τις καταχωρουσαν ηλεκτρονικά σε ειδική εφαρμογή .
1) Επομένως έως της 12 το βράδυ της δευτέρας θα έχουμε τα προσωρινά αποτελέσματα.
2) Απο Τρίτη 21 έως πέμπτη 30 ενστάσεις επι των προσωρινών αποτελεσμάτων
Αυτά είναι τα επόμενα 2 στάδια της διαδικασίας.
2) Απο Τρίτη 21 έως πέμπτη 30 ενστάσεις επι των προσωρινών αποτελεσμάτων
Αυτά είναι τα επόμενα 2 στάδια της διαδικασίας.
Παιδία ποσό λέτε ότι θα κυμανθούν οι βάσεις?; Εγώ έχω μόρια μόνο από ειδικές δυνάμεις οπότε δεν έχω πολλές ελπιδες. Πιστεύω αυτοί που είναι τριτεκνοι- πολύτεκνοι και όσοι ήταν εθελοντές θα μπούνε.
Για να δούμε... Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά.
Από δικαιολογητικά πως τα πήγατε ; συγκεντρώσαμε μόρια;
Από δικαιολογητικά πως τα πήγατε ; συγκεντρώσαμε μόρια;
πιστεύω γύρω στα 70 μόρια.Γιάννης330 έγραψε:Παιδία ποσό λέτε ότι θα κυμανθούν οι βάσεις?; Εγώ έχω μόρια μόνο από ειδικές δυνάμεις οπότε δεν έχω πολλές ελπιδες. Πιστεύω αυτοί που είναι τριτεκνοι- πολύτεκνοι και όσοι ήταν εθελοντές θα μπούνε.
Τελικά ο panos είχε δίκιο. Πόσες αιτήσεις να γίνανε. Ξέρει κανείς; Αφού ρε Γιάννη έχεις περισσότερα μόρια από από τριτεκνο/πολυτεκνο η... Μισθός ξέρει κανείς ;
Panos έγραψε:πιστεύω γύρω στα 70 μόρια.Γιάννης330 έγραψε:Παιδία ποσό λέτε ότι θα κυμανθούν οι βάσεις; Εγώ έχω μόρια μόνο από ειδικές δυνάμεις οπότε δεν έχω πολλές ελπιδες. Πιστεύω αυτοί που είναι τριτεκνοι- πολύτεκνοι και όσοι ήταν εθελοντές θα μπούνε.
Συμφωνώ με το φίλο.
Σε πολλούς νομούς θα επικρατήσει το 50 και το 70 διότι θα έχουν :
Ειδ. Δυν. Ή εθελοντής (>5χρόνια) +ανεργία = 70
το αμέσως επόμενο θα είναι:
Είδ. Δύν ή εθελοντής (>5χρόνια) χωρίς ανεργία = 50
σε αυτούς τους 2 συνδυασμούς θα υπάρξει μεγάλος αριθμός ισοβαθμίας σε πολλούς νομούς και στις 2 κατηγορίες.
*Πολύ σημαντικό ειναι να αναφέρουμε πώς μόρια του στρατού δηλαδή (ειδ. Δυνάμης-ΕΠΥ-προεδρική φρουρά) σε περίπτωση ισοβαθμίας περνάει πρώτος έναντι τών εθελοντών του Π. Σ.>5 ετών προυπηρεσίας.)
*Επίσης πιστεύω πώς οι οδηγοί με Δ κατηγορία έχουν ένα καλό αβαντάζ για πρόσληψη.
Αυτά αποτελούν προσωπική μου άποψη και μόνο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες