Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγει η εν λόγω πολυαναμενόμενη προκήρυξη (τα κενά είναι μεγάλα, οι πιέσεις αρκετές και το πολιτικό συμφέρον περισσότερο), όπως και άλλες γενικά για τον ευρύτερο τομέα του δημοσίου, ένα παραπάνω λόγω του ότι η χώρα οδεύει προς τις εκλογές, είτε Αυτοδιοίκησης την Άνοιξη (ακόμη και βουλευτικές αλλά δύσκολο), είτε τις βουλευτικές το Φθινόπωρο... Οπότε τα μάτια όλων σας ανοιχτά!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Καλησπέρα παιδιά. Νεότερη πληροφορία αναφέρει ότι το όριο ηλικίας θα παραμείνει αμετάβλητο.
https://imgur.com/a/bNhKDYh
Η ηλικία, έγκυρη πληροφορία!
Το 2017 υπήρχαν 26αρηδες. Πέρασαν 2 χρόνια από τότε.
Άρα 28 τουλάχιστον!
Η ηλικία, έγκυρη πληροφορία!
Το 2017 υπήρχαν 26αρηδες. Πέρασαν 2 χρόνια από τότε.
Άρα 28 τουλάχιστον!
Παιδιά καλησπέρα,
ξέρετε εαν θα έχει στις προυποθέσεις να έχεις Εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις;
Είχα ξαναρωτήσει απλά για αξιωματικούς, ας πούμε, που βρήκα παλιές δημοσιευμένες δεν είχε σε όλες προυπόθεση τον στρατό, γι αυτο και ξαναρωτάω...
Απευθύνομαι βασικά στα παιδιά που έχουν κάποιο γνωστό μέσα και ξέρουν κάτι παραπάνω...
Ευχαριστώ εκ τον προτέρον
ξέρετε εαν θα έχει στις προυποθέσεις να έχεις Εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις;
Είχα ξαναρωτήσει απλά για αξιωματικούς, ας πούμε, που βρήκα παλιές δημοσιευμένες δεν είχε σε όλες προυπόθεση τον στρατό, γι αυτο και ξαναρωτάω...
Απευθύνομαι βασικά στα παιδιά που έχουν κάποιο γνωστό μέσα και ξέρουν κάτι παραπάνω...
Επομένως παιδιά η προκήρυξη θα βγει σίγουρα; διοτι οι πανελλαδικές πλησιάζουν...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
Προσωπικα δεν εχω δει προκηρυξη για σωμα ασφαλειας ή ενοπλες δυναμεις που να μην ζηταει εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρωσειςdim92 έγραψε: Παιδιά καλησπέρα,
alex
http://www.peals.gr/2018/04/65-45042017.html?m=1 δεν ξέρω κατά πόσο θα βόλευε πέρα της έξτρα μοριοδοτησης το να έχεις εκπλήρωση την θητεία σου γενικά και ιδίως στις ειδικές δυνάμεις. Παρόλα αυτά προκυρηξη για εποπ είχε προαιρετική την θητεία... Στο λινκ αναφέρει πως όσοι είχα μπει στο λιμενικό χωρίς εκπληρωμενη την στρατιωτική θητεία τους καθυστέρησαν αν ανεβαίνουν βαθμό κατά ένα χρόνο σε σχέση με αυτούς που όταν μπήκαν τις είχαν ήδη εκπληρώσει. Παρόλα αυτά διχάζομαι...
Andrkyri έγραψε:http://www.peals.gr/2018/04/65-45042017.html?m=1 δεν ξέρω κατά πόσο θα βόλευε πέρα της έξτρα μοριοδοτησης το να έχεις εκπλήρωση την θητεία σου γενικά και ιδίως στις ειδικές δυνάμεις. Παρόλα αυτά προκυρηξη για εποπ είχε προαιρετική την θητεία... Στο λινκ αναφέρει πως όσοι είχα μπει στο λιμενικό χωρίς εκπληρωμενη την στρατιωτική θητεία τους καθυστέρησαν αν ανεβαίνουν βαθμό κατά ένα χρόνο σε σχέση με αυτούς που όταν μπήκαν τις είχαν ήδη εκπληρώσει. Παρόλα αυτά διχάζομαι...
Για τα αγορια λογικα θα ζηταει σαν προκυρηξη να εχουνε τελειωσει αυτο το κομματι (της στρατιωτικης θητειας) αυτο το που εστειλες ειναι για την αναγνωριση στρατιωτικης θητειας αφου μπεις στο λιμενικο... δηλαδη θα προσμετριθει και ο χρονος της στρατιωτικης θητειας σαν να εισαι στο λιμενικο... για παραδειγμα το 9μηνο + οσο εχεις υπηρετησει..
Παιδιά καλημέρα
Να συμπληρώσω και εγώ πως για στρατό, όπως λέει και το παιδί παραπάνω, πάντα το να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις ήταν προαιρετικό και είναι λογικό απ την στιγμή που σε προσλαμβάνει ο στρατός σε μόνιμη θέση δεν έχει νόημα να απαιτούν να έχεις πάει ήδη στρατό, αφού θα σε έχουν στο στρατό για μια ζωή! Δείτε όλες τις προκυρήξεις για εποπ προς επαλήθευση όσων λέω.
Τώρα για το λιμενικό δείτε την προκυρήξη αξιωματικών τεχνικού του 2011... Όριο ηλικίας τα 30 και όντως ζητάνε να έχεις πάει στρατό... Υπάρχει όμως και προκύρηξη για αξιωματικούς γενικών καθηκόντων, το 2011 πάλι, με όριο ηλικίας τα 27 και προαιρετικό το στρατό... Παλαιότερη προκύρηξη λιμενοφυλάκων δεν έχω ψάξει και συνεπώς δεν ξέρω τι ζητάνε για στρατό. Αλλά ένα παιδί είχε γράψει πως οι θέσεις που θα βγούν δεν θα είναι μόνο για ΛΦ αλλά και για αξιωματικούς.
Τέσπα, όποιος ξέρει κάτι πιο συγκεκριμένο για το θέμα απαίτησης εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων στην προκύρηξη που θα βγει, όπως Φαίνεται, ας γράψει...
Να συμπληρώσω και εγώ πως για στρατό, όπως λέει και το παιδί παραπάνω, πάντα το να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις ήταν προαιρετικό και είναι λογικό απ την στιγμή που σε προσλαμβάνει ο στρατός σε μόνιμη θέση δεν έχει νόημα να απαιτούν να έχεις πάει ήδη στρατό, αφού θα σε έχουν στο στρατό για μια ζωή! Δείτε όλες τις προκυρήξεις για εποπ προς επαλήθευση όσων λέω.
Τώρα για το λιμενικό δείτε την προκυρήξη αξιωματικών τεχνικού του 2011... Όριο ηλικίας τα 30 και όντως ζητάνε να έχεις πάει στρατό... Υπάρχει όμως και προκύρηξη για αξιωματικούς γενικών καθηκόντων, το 2011 πάλι, με όριο ηλικίας τα 27 και προαιρετικό το στρατό... Παλαιότερη προκύρηξη λιμενοφυλάκων δεν έχω ψάξει και συνεπώς δεν ξέρω τι ζητάνε για στρατό. Αλλά ένα παιδί είχε γράψει πως οι θέσεις που θα βγούν δεν θα είναι μόνο για ΛΦ αλλά και για αξιωματικούς.
Τέσπα, όποιος ξέρει κάτι πιο συγκεκριμένο για το θέμα απαίτησης εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων στην προκύρηξη που θα βγει, όπως Φαίνεται, ας γράψει...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Για ΛΦ ο στρατός είναι υποχρεωτικός. Σε όλες τις προκήρυξεις που έχουν βγει.Μόνο στους αξιωματικους δεν ήταν υποχρεωτικος, και αυτό γιατί μπαιναν στην σχολή ναυτικών Δοκίμων για 14 μηνες.
Είμαι της άποψης πως εφόσον θα βγεί, κι αν βγεί και είναι εκτός πανελληνίων, να εναι ανοικτή και απο θέμα θητείας και το όριο να πάει όντως στα 28-30 και ας περάσει ο καλύτερος. Μεγάλη αδικία θα αποτελέσει και μόνο το γεγονός οτι βγεί... Αντί να δωθούν όλες οι θέσεις απο πανελλήνιες μια και καλή. Θα πάρω τηλ την ΠΟΕΠΛΣ μπάς και μάθω τίποτα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Andrkyri έγραψε:Είμαι της άποψης πως εφόσον θα βγεί, κι αν βγεί και είναι εκτός πανελληνίων, να εναι ανοικτή και απο θέμα θητείας και το όριο να πάει όντως στα 28-30 και ας περάσει ο καλύτερος. Μεγάλη αδικία θα αποτελέσει και μόνο το γεγονός οτι βγεί... Αντί να δωθούν όλες οι θέσεις απο πανελλήνιες μια και καλή. Θα πάρω τηλ την ΠΟΕΠΛΣ μπάς και μάθω τίποτα.
Η ηλικία για τις πανελλήνιες θα είναι απο 1/1/94.
Οι θέσεις αυτές και ακόμα παραπάνω(199) έχουν εγκριθεί εδώ και 2 χρόνια , απλά ο ΤΣΥΡΙΖΑ θα την βγάλει τώρα προεκλογικά, αδιαφορώντας για τα κενά στο λιμενικο.
Ο στρατός θα είναι υποχρεωτικός, όπως ήταν και στην προκήρυξη σωφρονιστικων, που δεν είναι καν σώμα ασφαλείας.
Αδικία δεν είναι η προκήρυξη του Λιμενικού που θα βγει, αλλά οι 900 επιλαχόντες πυροσβεστικης που θα πάρει η κυβέρνηση, αντί να δώσει τις θέσεις των Δόκιμων στις πανελλήνιες και τις υπόλοιπες σε νέα προκήρυξη ΠΠΥ.
Αλλά γι αυτό δεν μιλάτε, μοκο. Το χω γράψει σε τόσα θέματα, και ούτε ενας πανελληνιολαγνος δεν έχει αντιδράσει.
Όχι φίλε μου εδώ είσαι λάθος σε αυτό. δηλαδη παιδιά που θέλουν επειδή το γουστάρουν να μπούνε και ας είναι 25-28 δηλαδή τι που έχουν υπηρετήσει ειδικές και έχουμε φάει τα σκατα και έχουμε μια α εμπειρία το τι γίνεται. να έρθουν τώρα σχεδόν ολα τα μικρά να τα στείλουν στα νησιά και να φοβονται το παραμικρό; όχι φυσικά.. θα πρέπει να υπάρχουν και προκυρηξεις ανά διαστήματα να δίνονται ευκαιρίες και σε άλλους. ωραιες οι πανελλήνιες αλλα βάλε ενα 17 χρόνο ν πιάσει όπλο που δεν έχει διαμορφώσει καλά καλά χαρακτήρα. ελεος με όλους του τυχαίους εδώ μέσα...
teooyk έγραψε:Όχι φίλε μου εδώ είσαι λάθος σε αυτό. Δηλαδη παιδιά που θέλουν επειδή το γουστάρουν να μπούνε και ας είναι 25-28 δηλαδή τι που έχουν υπηρετήσει ειδικές και έχουμε φάει τα σκατα και έχουμε μια α εμπειρία το τι γίνεται. Να έρθουν τώρα σχεδόν ολα τα μικρά να τα στείλουν στα νησιά και να φοβονται το παραμικρό; Όχι φυσικά. Θα πρέπει να υπάρχουν και προκυρηξεις ανά διαστήματα να δίνονται ευκαιρίες και σε άλλους. Ωραιες οι πανελλήνιες αλλα βάλε ενα 17 χρόνο ν πιάσει όπλο που δεν έχει διαμορφώσει καλά καλά χαρακτήρα. Ελεος με όλους του τυχαίους εδώ μέσα...
Σιγά ρε που υπηρέτησες 9 μήνες στις Ειδικές Δυνάμεις και νομίζεις πως έκανες κάτι...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 7 επισκέπτες